kahh46,
sul on imselt mõni noor täkk silmapiiril, keda tahaks kangesti voodisse meelitada. et hea kui mõne toimiva nipi saaks teada?
esiteks. ema pole mõtet mängida. enamasti meestel oma ema vastu seksuaalsed tunded puuduvad. minu täkul olemas täiesti vinge ema kui ka tore perekond, kes mu üllatuslikult kiiresti omaks võtsid.
mu kuulsad seenekotletid võiks ehk afrodisiaakumina mõjuda. mingeid muid erivahendeid peale maitsva toidu pole siiani vajanud. kusjuures esimestel kooseluaastatel tegi hoopis täkk ise süüa ja väga edukalt.
poeparfüüme ei kasuta ja feromoone peale ei pritsi. mõnele mehele meeldib hoopis puhta tuti lõhn, eks ole kummaline.
eitades välimuse olulisust, oled kas väga eluvõõras või pehmelt öeldes ebaatraktiivne. on ikka vahe küll, kas tutvustada perele ja sõpradele vinnilist pekimäge või inglitüüpi kiisukest, kelle järel ka eliitkoolide 18-aastased kutid jooksevad. minu edevale täkule meeldib naisega uhkustada, nii toidupoes kui ooperisaalis. seega on tema jaoks välimus tähtis argielus kui ka voodis, loomulikult.
kiiks on tegelikult olemas ja see meil ühine- kumbki pole aastate jooksul veel teineteisest tüdinenud. mis vähemalt minu püsimatu loomu puhul erakordne. üsna erinevate karakteritena täiendame teineteist ja moodustubki harmooniline tervik. ilma temata oleks mul tõenäoliselt siiani juhiload tegemata ja aastane rändamine maailma eri paigus unistuseks jäänudki jne.
nii et mitte ainult füüsiline kirg pole määrav. on õnn jagada elu mehega, kes on ka su parim sõber.
aga looduse ime? võib-olla tõesti kui sa nii arvad. minu ema "looduse ime" kestis kuni 54-aastaseks saamiseni. mitte et ta selle üle õnnelik oleks olnud.