seega ennast sa tublide naiste hulka ei liigita? aga kui jätsin tubli välismaise abikaasa sinnapaika ja nüüd tubli kodumaise mehe kaisus õilmitsen, kas olen siis topelttubli? no sinu jaoks peab olema vähemalt üks põhjus, miks välismaalasega leivad ühte kappi panid. ega ometi kvaliteetmeeste nappus Eestimaal?
gissa Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tublid naised saavad ikka tublid eesti mehed.
kummitus,
ega ühegi täku lakk lehvi igavesti. eriti sinu poolt mainitud geneetilist paratamatust silmas pidades.
mulle miskipärast sattunud just sellised vanemad härrad, kel sugutungi ja muid suuri tundeid ülearugi. aga just füüsiline sooritus jääb nõrgaks.
impotentsus probleemina paraku eksisteerib ja rumal oleks selle esmast põhjust naispartnerist otsida. a la naine on liiga vana, paks, ebaerutav, ajab ebasobivat juttu jms. sorry, aga miks need küpsed onklid siis poole nooremasse naisesse ära armusid, kingitustega üle külvasid kui nii ebaerutav ja nõme oli?
ühe vanema härraga mul isegi abielukogemus olemas. no kõik oli super, välja arvatud piinlikud voodiponnistused poolpehmega. minule naisena see kahjuks midagi ei pakkunud. samal ajal lõid ilusad noored kutid nii tänaval kui netis külge, nii et olin nagu laps kommipoes. loomulikult võtsin aeg-ajalt abielupuhkust, et frustratsiooni erinevas vanuses täkkudega välja elada.
mitte ühelgi kuni 35-sel mehel pole potentsiprobleeme täheldanud, isegi kui tegu ahelsuitsetaja või alkolembese tüübiga. järeldus- vända võimekus sõltub eelkõige mehe vanusest ja vitaalsusest, mitte ainult naise kehalisest ja vaimsest atraktiivsusest.