ongi tore ju, kui kohe läbi neti näed kellegi olematud silmakotid ära, aga oma närtsinud kotid jätad delikaatselt märkamata. miks peaks ühel tervel, sportlikul, enda eest hoolitseval mittesuitsetajal üldse mingid kotid tekkima?
jaaah, ja ükskord n99-na vaatan äkki, et pagan, magan 8-kümbise äti kaisus juba. et olekski aeg nooremaid otsida.
kõik tõesti nii vanaks ei ela ja kõik ei oska ka antud aastaid maksimaalselt nautida...
tädi,
mis ma parata saan kui oma mees ja mõnedki teised enne teda kassikeseks armastavad kutsuda. ju siis on midagi kaslaslikku. katsu aru saada, et need sekspommid/kiisukesed/jumalannad jms. pole mitte mu enda vaid hoopis meeste ihara mõttemaailma vili.
kuna sul see eneseteostuse asi näib ikka hinge peal olevat, siis täpsustan. ekshibitsionism kõlbas mõnda aega küll eneseteostuse aseaineks, aga ammendas end mõne aastaga.
tuli tahtmine enamaga läbi lüüa kui palja seksapiiliga. tuli ülestöötamine, karjäär, bisnis, papi kokkulükkamine, unistuste täitumised ja maailma mööda rändamised. päris juhuslikult tuli ka mees, kelle olemasolu andis elule uue meki. kelle kaisus on ikka veel nii hea ärgata.
pole midagi kellelegi peale surunud. kummutan vaid mõningaid kibestunud ajudes tekkinud valearusaamu minu tagasihoidliku isiku suhtes. ning kes käsib sul üldse "labasuste" lugemisele elupäevi raisata? selle ajaga oleksid saanud karvased jalad ja ehk kaenlaalusedki siledaks või muudki kasulikku tehtud...