Tutvusime pool aastat tagasi, ei hakkaks pikemalt sel teemal peatuma, head suhted ja seks, väga tihti ei kohtu mehe töö tõttu, ta sõidab palju ringi. Meile mõlemale sobib selline elu. Kohtusin temaga, kui mees oli just elukaaslasest lahku läinud, kellega 6 aastat koos olid elanud. Mees ütles, et armastus sai läbi ja suhe oli oma aja ära elanud ja et ma ei muretseks. Lapsi neil pole.
Armastusest me pole veel rääkinud, kuid tundsin, et ta hoolib järjest rohkem ja voodis sobime.
Kuni eelmise neljapäevani oli kõik väga hästi, kuni mu sõbranna nägi mu kallimat oma endisega suudlemas ja mitte põsemusi vaid pikalt ja tundega. Ta ei tahtnud algul rääkidagi, aga paarike oli väga kirglikult käitunud. Mul peaks olema hea meel, et teada sain, kuid olen täiesti löödud sellest :(
Mees ei ole helistanud ka. Ei temalt otse küsidagi :( Miks ta ütles, et nende suhe on läbi, kui see ei ole??? Kas ta läheb tagasi selle naise juurde ja kogu jutt oli vale? See peab olema hiljuti tekkinud asi neil. Kas ta tormas liiga ruttu uude suhtesse või armastab tõesti oma endist. Kuidas ausat vastust saada temalt?