to väike vahemärkus:
endine naine sai teada nii, et lihtsalt sõitis mehele järgi ja nägi, et ta läks teise naise juurde. naine ei olevat kohe öelnudki, et teab, välja tuli see vist kunagi hiljem. samas rääkis mees mulle, et teistes naistes käimisi oli rohkem. tunnistas ise ka mulle, et ta tegi sellele naisele haiget.
mehe ego on väga kõrge. kõik mis on lubatud talle ei ole lubatud ühelegi tema partnerile. seda tean ka mina juba. ma ei tohi talle midagi endast ja oma tuttavatest rääkida, sest siis hakkab kohe mossitama, on tige ja hiljem heidab igasugu jama ette.
to Kaisa:
kui ta seda naist armastaks ja hooliks temast, siis ta ei oleks teda teistega petnud ja ei oleks ka minuga suhet kohe nii ruttu alustanud. tegemist on ikkagi sellega, et tema ego on riivatud. ta arvab, et iga tema partneri elu peab keerlema ainult tema ümber ja keegi ei suuda ilma temata elada. aga kõigel on piir.
selle naisega ei suuda ta enam kunagi kokku jääda. nii palju olen ma seda meest juba tundma küll saanud. ta ei andest talle kunagi. nagu ta ise ütles, et hetkeks küll, aga see tuleb talle alati meelde ja ta jääks talle seda igavesti ette heitma. seda ei suudaks küll ükski inimene lõputult taluda ja ega see mees oma kombeid enam muuda. ta jääb ikka teistes käima, nüüd juba tõesti kiusu ja kättemaksu pärast. samas tundub, et ta tahab nagu kogu naissoo esindusele millegi eest kätte maksta.
hea juhus oli mul endal ka temaga nädalavahetusel. helistasin talle. esialgu nagu ajas normaalset juttu ja siis äkki mingi jama. oli aru saada, et tema kõrvale tuli keegi kelle juuresolekul ta minuga rääkida ei saa.
saatsingi ta pikalt ja ei ole praeguseks veel hetkegi kahetsenud oma otsust. aeg parandab haavad ja kogemuse sain juurde.