Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
enesemääratlus

May 31. juuli 2002, kl 12.53

agne 31. juuli 2002, kl 13.13
on need arvamused iseendast või netti mõeldud illusioonkujud ?????????+

? 31. juuli 2002, kl 13.17
malbe bitch

Fööniks 31. juuli 2002, kl 13.21
Agne: Mina kirjutasin seda, mis teised (IRL) minu kohta öelnud on.

Lucy 31. juuli 2002, kl 13.34
To Agne: minu kirjutatu pole mingi illusioon, vaid minu mehe väljamõeldis.

agne 31. juuli 2002, kl 13.42

to fööniks: aga miks ei käinud arvamuse ette siis inimtüüp - kes ütles - see ju tema maailmanägemus - kui tunned sama eks siis ok

to lucy: elad mehe jaoks??? aga kui kunagi ärkad ja leiad, et mehe arvamus ei olnudki see õige ... ka barbi oli kunagi kellegi nägemus, keda kujundati ... lisaks kujundati ka üldsuse arvamus

Lucy 31. juuli 2002, kl 14.00
To Agne. Kus kohast sa seda välja loed, et ma elan mehe jaoks?
Kahjuks pean sulle pettumuse valmistama ja tunnistama, et olen liigagi iseseisev, et kellegi jaoks "elada".

Fööniks 31. juuli 2002, kl 14.11
Agne: tõlgi palun
Minu arust käib siin iga iseloomustus väga hästi

keegiuus 31. juuli 2002, kl 14.11
johhaidiiiii - läks jälle lahti lahmimiseks, kes kellele elab ja muu blablaaaaaaa...:-)
Elage iseendale kõigepealt, siis suudate ka teistega arvestada...
okokokooooooo...

Fööniks 31. juuli 2002, kl 14.35
Agnele veel: tead, iga iseloomustus siin ilmas on subjektiivne. Nii ongi. Nii ränikivi, kui hellakene. Kui ka see kustukummist jonnipunn. Igatahes praegu ntx avastasin, et ma võinvabalt olla tuldpurskav koletis :)

Nii et võta vabalt :)

agne 31. juuli 2002, kl 14.45
korras - pettusin - aga juba läks üle - miks solvuda kui õige on - kui ollakse iseseisev - siis teatakse, kes ollakse ja SÕNASTUS ei imbu ridade vahele laiali - mees ütles, ema ütles, horoskoop kirjutas ... vahete vahel on vahedel ka vahed vahel

ise rahul - kõik rahul, peaasi, et kõrva ei karju - kes kuulja on kuuleb ka vaikset häält.

eks see ole ka reklaambanner - kuidas keegi võõrale avaldub - eks minagi mõtle oma rikutuse tasemelt ... vajadusel võin jätta e-posti kuhu saab saata eheda video - kui solvasin isiklikult - vabandan avalikult - kuni võrdlust ei ole jätan õiguse oma isiklikule arvamusele

keegiuus 31. juuli 2002, kl 14.46
Fööniks - ohohooooo, loodan väga, et hellalt vaikselt silitad oma tulelondiga ja jummala eest ÄRA MÖIRGA....pliiis

agne 31. juuli 2002, kl 14.58
arvamus on nii kaua arvestatavalt subjektiivne kui ollakse objektiivne ...

Lucy 31. juuli 2002, kl 15.01
To Agne. Kui sulle meeldib olematute ridade vahelt "tõde" otsida, siis las jääda sulle su lõbu.
Jõudu siis valeprohveti mängimises..

Fööniks 31. juuli 2002, kl 15.04
Agne: kuule, võta nüüd vabamalt. Kui mees ütleb sulle "kiisu" (ma ei tea kas ütleb), siis kas tõesti hakkad sa analüüsima oma sarnasust kassiga?

Tess 31. juuli 2002, kl 15.04
Ehh, kes oleks osand arvata, et selline tagasihoidlik ja kunagi juba räägitud teema nii palju tundeid ja lahmimist esile kutsub.
Jajah, eks oma kommentaari kirjutades käib vahest peast läbi, et kohe tuleb mõni kuritädi ja tituleerib mu jutu illusiooniks, puudulikuks põhjendustest, valesti elamiseks, reklaambanneriks või lihtsalt trafaretseteks.
Seda õigust ja võimalust ei taha ma kuritädidelt ja muidu norijatelt ära võtta.Ja ise olen ikka rõõmus ja kirjutan kah sellele vaatamata:)
*naudib oma pärastlõunast kohvi ja kommi niimoodi mõtlikult*

Tess 31. juuli 2002, kl 15.06
Agnele
Et see pole nüüd küll teema, kus prohvetit mängida. Otsi midagi mõtestatumat.(sõbralikult)
Ma ei pea end rohutirtsuks, kui keegi ütleb ritsikas:)

Tess 31. juuli 2002, kl 15.07
Lucy
Noh, sinulgi prohvet keelel:))

Lucy 31. juuli 2002, kl 15.12
To Tess
Ju siis pr. Agne kirjatükk mõjus mulle prohvetlikult ja nagu näha, pole ma teps ainuke:)

Fööniks 31. juuli 2002, kl 15.13
Tess: eipole kuri tädi mina küll ;)

Tess 31. juuli 2002, kl 15.18

keegiuus 31. juuli 2002, kl 15.25
noniii (hõõrun vaikselt käsi)...:-)

Tess 31. juuli 2002, kl 15.30
keegiuus
loodad, et midagi tuleb veel?:)))

agne 31. juuli 2002, kl 15.30
MÕTTEKÄIK hakkas KUJUNEMA lausest minu mehe väljamõeldis ... GA-GA-GAAA ... haned läevad kurjad ilmad ...

tekkis küsimus TEGELIKUST enesemääratlusest - võin ka käia aastaid mask peas ja väita, et olen selline kuna teised nii ütlevad ... aga kuivõrd ma ISE ennast tunnen ...

Kas dialoogid oleks pidanud kujunema minu mees ütles hellaste vana lehm ... ja keegi agne (kuritädi) rõõmuga lugedes kinnitaks jah oled küll ...

prohvet ei ole kunagi kuulus omal maal - valeprohvetid lihtsalt lükatakse varda otsa - hetkel hakkab varras varsti sulama - hoiaks mõõdukalt tulise ...

ja minu vastu aetakse varras tuliseks minu LIIALT REAALSE ellusuhtumise pärast ... ja samas mind oodatakse, sest musta huumoriga ka enda suhtes suudan sama reaalselt ka teiste eludesse suhtuda - kuid selleks peab olema piisavalt tark, et mitte kukkuda surmaagooniasse kui juhuslikult pilk peale jääb ...

Tess 31. juuli 2002, kl 15.57
Tubli Agne, edu sulle ja tore, et oled oodatud tegelikku maailma teistele kajastama ning oma tarkust edasi andma.
Lisaks nurruvale kiisule ma täiesti ise tunnen end tohmanina, et ei osand selle teema alt tõeliselt reaalset elu otsida:)
Mina muide ei käi maskiga. Jube umbne oleks. Eriti preguse kuumaga veel...

Lucy 31. juuli 2002, kl 15.58
Agne.
Kas sa rahuneksid maha, kui ma ütlen, et ja, ma olen oma mehega ühte meelt ja tunnistan, et oma mehe kõrval tunnen ma end tõelise sekspommina ja tülitsedes olen sõjaprintsess Xena?!
Samas ei saa ma ka nõustuda sinu egoistliku kiidulauluga oma isiku aadressil, mis ülistab sinu liiga reaalsest ellusuhtumisest (?) kui ka sinu vildakat musta huumorimeelt.

koma 31. juuli 2002, kl 16.03
agne, sina ajad alati sellist keerulist mõistujuttu, millest mina küll aru ei saa. ilmselt madala laubaga olen.
ja minu meelest ei ole siin foorumis vaja olla nii tark, kes iga asja kusagile suudab ära lahterdada ja diagnoosi panna.
ja küsimus oli ju, kuidas ennast siin iseloomustaksid, mitte et kelleks teised sind peavad ja siis kas oled sellega nõus ja kes sa siis tegelikult peaksid olema, et kõik rahule jääksid.
mina olen tavaline inimene, aga minu puudumist reaalelus pannakse tähele küll, kuigi ma püüan reeglina tahaplaanile jääda.päris sobiv variant mulle.

agne 31. juuli 2002, kl 16.12
täiesti rahulikult - lähen võtan paar GIN ´i ja tulen OMA reaalse maailmaga SELLESINASESSE reaalsesse maailma tagasi. Tõmbetuul on vahepeal maski pooleks rebinud aga reaalsed kolleegid valmistavad uut ja roosat ning reaalse klaviatuuri pealt otsin tähemärk A-d ikka kolmandalt realt, et netti tagasi tulla
aaaaa ... ilus ilm täna

ilusat
agne

muri 31. juuli 2002, kl 16.12
agne: ega teistel polegi vaja teada, kes ma tegelikult olen, nähku nad mind kuis tahavad. enesemääratlus on ehk laiem kui ühe sõnaga öelda võib, aga siin ei viitsi keegi pikka joru ajada. kedagi ei huvitakski...

points 31. juuli 2002, kl 16.29
Kuivik oled agne.That´s all.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!