korraks oma mehe tagasi-nimelt hakkasin ausalt öeldes vägisi huvituma hobidest,millest temagi.Vaatasin temaga koos kõikvõimalikke spordikanaleid,istusin temaga ööde kaupa internetis(kummalgi oma),sõitsin mägijalgrattaga pöörastes kohtades,kaalusin lõpuks 48 kg(ehk minust oli järgi ainult hale kriips)jne.Noh,tekkis tal minu vastu huvi,kiitis mind seltskonnas,aga kõik see kestis ainult sinnani,kus tema huviorbiiti ilmus taas uus piiga(minust paarkümmend senti pikem,tunduvalt noorem).Vot nende parameetritega kahjuks polnud võimalik rinda pista.Siit moraal-kui sind tõeliselt sinu enda pärast ei tahata,siis iga uut piigat (kasvõi ajutiselt) pole võimalik üle mängida.Sest sa ei või iial teada,milline on järgmine ja mida see parasjagu oskab.Nüüd elan mõnusalt oma elu,huvitun asjades,mis mulle meeldivad,olen tagasi saanud inimese välimuse,tunnen end hästi,flirdin aeg-ajalt mõne mehepojaga,mehele ütlen otse,mida mingitest asjades arvan ja ei ole edaspidi nõus ennast maha salgama ja seda ainult põhjusel,et sellel momendil meeldivad mehele mingit teist tüpaazi naised.