Shovinisti nurgake
wc-paber pesukaitse asemel
parasiiditar 28. september 2006, kl 08.51 |
kuulge aitab küll:D:Däkki hakkame varsti arutama seda ka ,et mis värvi kempsupaberit keegi kasutab..Fakt on see,et see pole normaalne,nii palju ikka raha leiab ,et pesukaitse osta.Neid on igasuguseid,ka õhku läbi laskvaid:!
Kas "päevade"ajal siis kasutate suuremat nutsakut ,tehtud peldikupaberist, püksis ve???
Kas "päevade"ajal siis kasutate suuremat nutsakut ,tehtud peldikupaberist, püksis ve???
? 28. september 2006, kl 09.08 |
kulge, olge head ja ravige ennast pigem.
"Ja kumb on siis etem, kas pidevalt vahetatud paberikene ja õhtuks kena värske naisuke või õhtuks niiskete kalahaisupükstega tsikk, kes oma niisked püksikud usinalt pesumasinasse topib :P"
normaalne ja terve naine ei haise kala järgi. tavaline voolus ei haise.
ja aluspesu olen mina küll iga päev vahetanud alates lapsepõlvest.
täitsa pael, mis asju delfi kaudu ikka teada saab. :)
"Ja kumb on siis etem, kas pidevalt vahetatud paberikene ja õhtuks kena värske naisuke või õhtuks niiskete kalahaisupükstega tsikk, kes oma niisked püksikud usinalt pesumasinasse topib :P"
normaalne ja terve naine ei haise kala järgi. tavaline voolus ei haise.
ja aluspesu olen mina küll iga päev vahetanud alates lapsepõlvest.
täitsa pael, mis asju delfi kaudu ikka teada saab. :)
ninatark 28. september 2006, kl 10.20 |
issand 28. september 2006, kl 12.39 |
kris 28. september 2006, kl 12.39 |
Liina 28. september 2006, kl 12.42 |
Ma olen naine aga mul on piinlik seda teemat lugedes. Topite omale pesukaitsmeid ja wc paberit püksi selle asemel et iga päev aluspesu vahetada!
Kas teil mehed ka kodus on või olete vanatüdrukud?
Kui hakkab mehega armumäng ja teie püksikutest pudenevad pesukaitsmed, paberirullid jms.No ma tahaks mehe nägu näha::) :):)
*Naine, kes ei topi omale midagi püksi ja ei voola kusagilt
Kas teil mehed ka kodus on või olete vanatüdrukud?
Kui hakkab mehega armumäng ja teie püksikutest pudenevad pesukaitsmed, paberirullid jms.No ma tahaks mehe nägu näha::) :):)
*Naine, kes ei topi omale midagi püksi ja ei voola kusagilt
... 28. september 2006, kl 12.45 |
"Ja kumb on siis etem, kas pidevalt vahetatud paberikene ja õhtuks kena värske naisuke või õhtuks niiskete kalahaisupükstega tsikk, kes oma niisked püksikud usinalt pesumasinasse topib"
Õhtul koju jõudes tulebki päeval kantud pesu musta pesu korvi visata.Loomulik, et suguküpsel naisel veidi valgevoolust tuleb.
Aga kui sul kalahais ja voolus suurtes kogustes: mine suguhaiguste arsti juurde!
Õhtul koju jõudes tulebki päeval kantud pesu musta pesu korvi visata.Loomulik, et suguküpsel naisel veidi valgevoolust tuleb.
Aga kui sul kalahais ja voolus suurtes kogustes: mine suguhaiguste arsti juurde!
Mia 28. september 2006, kl 14.07 |
olge nüüüd!!!
Selliseid asju arutaks äärmisel juhul sõbrannaga.
te muidu ei arva, et WC paber mis on mitu päeva rullis tualetis seisnud, kogub endale igasugu baktereid ning kui ohtlikud bakterid leiavad tee intiimkehaosadeni, tekib sellest vähe suuremaid jamasi kui ainult tupeseen. Kuigi see peaks siin olema feministi nurgake olen kindel, et enamus siinsetest naistest peseb ka oma meeste sokke. Visake järgminekord oma aluspesu ka sekka, ei pea mingisugust kaitset kasutama. Ma eeldan, et enamus naistel on vähemalt 4-5 paari aluspesu, neid ei ole raske korra nädalas ju pesta. J ajumal küll, teie jaoks peaks toetusgrupid olema, rääkige oma püksikutest palju tahes siis:)
Selliseid asju arutaks äärmisel juhul sõbrannaga.
te muidu ei arva, et WC paber mis on mitu päeva rullis tualetis seisnud, kogub endale igasugu baktereid ning kui ohtlikud bakterid leiavad tee intiimkehaosadeni, tekib sellest vähe suuremaid jamasi kui ainult tupeseen. Kuigi see peaks siin olema feministi nurgake olen kindel, et enamus siinsetest naistest peseb ka oma meeste sokke. Visake järgminekord oma aluspesu ka sekka, ei pea mingisugust kaitset kasutama. Ma eeldan, et enamus naistel on vähemalt 4-5 paari aluspesu, neid ei ole raske korra nädalas ju pesta. J ajumal küll, teie jaoks peaks toetusgrupid olema, rääkige oma püksikutest palju tahes siis:)
siinne 28. september 2006, kl 14.47 |
Seebivesi 28. september 2006, kl 14.52 |
Mia 28. september 2006, kl 15.08 |
Kaila 28. september 2006, kl 15.24 |
hull 28. september 2006, kl 16.22 |
S. 28. september 2006, kl 16.24 |
nii ongi 28. september 2006, kl 17.20 |
klaabu 28. september 2006, kl 17.33 |
mm 28. september 2006, kl 17.53 |
tarkur 28. september 2006, kl 17.55 |
suitsukana 28. september 2006, kl 18.02 |
issandjumal 28. september 2006, kl 18.03 |