"teemaautorisugused õblukesed mehed on liigina täitsa olemas. 20-30ne eluaasta vahel mõtlevad endast nii äpuselt et lase olla... kaunist naist kardavd kui vanakuri välku. rahu sinu südamesse, nohik."
irw. nüüd küll räägivad, et oh mis alaväärsuskompleks ikka peab mehel olema, ei julge kenadele naistele läheneda jms:))) kle kui oled ikka füüsiliselt 'ebapädev' ja kidur möku, siis ikka naised tormi ei jookse sulle, on sul siis endal kompleks või mitte - vahet ju pole kah. siin pole mingit sellist argumenti, et naised PEAKSID vahtima kidurat kontingenti, et kui ei vaata siis on liiga pealiskaudsed ja hindavad ainult väliseid väärtusi jnejne irw. sellist s*tta ma pole endale kunagi valetanud - ma saan väga hästi aru, millised mehed naistele meeldivad ja miks. miks peakski kenale naisele kõhna ja lühike vend meeldima? ei pea ju. ja ma ei ütle seda umbes sellises kontekstis, et tegelt ju võiks vms. no ei meeldigi ja ongi finito.
loomulikult keegi ei kahtle, et pikkade ja tugevate hulgas on igast lolle tonte olemas, aga point ongi selles, et nemad võivad seda endale lubada lihtsalt. hea poiss tekib sellelt pinnalt, kes peab kepi saamiseks naistele pugema igatepidi ja paljud naised kasutavad seda ära kah, ajutiselt. paljud koledamad naised valivad kah just sellise mõttega kiduramaid vendi, sest aimavad, et ilusamaid mehi elusees püsisuhteks ei saa. ja siis valetada endale elu ilusaks, et tõeline mees ongi truu ja kasvatab ka võõra mehe lapsi üles - ainuke tulemus on see, et s*tad geenid levivad edasi ja kõik hakkab otsast peale. irw. healjuhul on võõrastel lastel muidugi paremad geenid, sest isaks on ülelinna keppar mingi.
väidetakse, et saab alati ka trenni teha ja tuunida ennast. ma arvan, et see pole päris aus lähenemine - sünnipärase keppari tunned kaugelt ära, see algab geneetikast. loomupärase nohiku tunneb ka siis ära, kui ta on steroide kasutanud ja musklid saanud, sest need ripuvad küljes nagu miski võõrkeha:D
loomulikult tervise mõttes tasub alati trenni teha a'la et midagi ju kaotada pole, kui väheke musklit kasvatad. äkki läheb õnneks ja lähed lambist ilusaks mingi 5 aasta pärast näiteks ja siis oled kõva kepivend:)) aga siis peab sellesse programmi kindlasti sisse arvestama ka kõik meeleheite ja lootusetuse hood, mille tagajärjel sa kuude kaupa midagi ei tee ja senitehtu kah kaob kuhugi ära; ja siis vbl sellise vahelduva püsivusega saad 2a. jooksul mingi 2kg vbl juurde ja siis kah öeldakse, et õige mees on tegelt selline ja selline hoopis:D mõttetu ju.
minu elukogemus ütleb lihtsalt, et kui siinilmas on mingi auschwitz olemas a'la ühel päeval oled olemas, järgmisel päeval oled gaasikambris ja ahjus, siis miks peaks igaühe jaoks kah kusagil keegi olema? elu mõte kasvabki ebaõiglusest välja, sest see õiglus on meie enda ettekujutus ja soovunelm lihtsalt. ilus ja pikk ollakse ikkagi kellegi teise suhtes ju - selline on maailma olemus.
mina igastahes olen otsustanud lapsi mitte saada, aga suitsiid lihtsalt suurendaks mu vendade ja vanemate kurbust ja see oleks ka liiga edev. suht lollakas olukord.
*üks tüüp siin foorumis ütles, et tal on mõnus minu teksti lugeda, sest siis ta tunneb ennast kohe ilusama, targemana ja uhkemana. vot väärt meeste ja mõttetumeeste vahe ongi see, et osa mõõdavad ennast paremate, teised kehvemate järgi;)