Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mida tähendavad erinevat värvi kiivrid ehitusel?
 
möhh 26. oktoober 2011, kl 12.43
Saan aru, et ülemused on valge kiivriga. Kes on need kollase, rohelise, sinise, punase jne kiivriga tüübid? Iga värv tähendab ilmselt mingisse kindlasse seltskonda kuulumist.
 
dr.Noormun 26. oktoober 2011, kl 13.59
valge kiivriga poldid on kõige pikema ja jämedama vändaga. kollased kiivrid on veidi väiksema varustusega. rohelised juba eesti keskmised tillid, kuskil 13 cm. sinise ja punase kiivriga onud on väikse miniviineriga. lihtne ja loogiline.
 
Tark 26. oktoober 2011, kl 15.17
kle sa dr.noorasi , ära aja lolli juttu. Tegelikult on nii, et rohelised on poissmehed, punased on abielus, kollased on nii ja naa, sinised on omasooiharad ja valged on kupeldajad. Vot nii on!
 
eehe 06. november 2011, kl 11.58
Hahahaa, h2sti panete:D
 
Külaline 06. november 2011, kl 18.36
:D
segased...
 
Reigo 22. mai 2014, kl 14.51
Tegelikult on nii,et kiivri värv ei näita mingit astet,staaži,oskusi jne.Lihtsalt on ülemuste poolt algatatud teema. Ohtlikus piirkonnas võib tööline kanda mis tahes värvi kiivrit,piltidega,kleepekatega,reklaamide jne.peaasi,et vastab kiiver määratud nõuetele.
 
Pässä-Rix 23. mai 2014, kl 16.05
tegelt nii et kuldse kiivriga on kunnid!
 
Eestis on kombeks 27. mai 2014, kl 22.39
Kaks kategooriat ülemused ja töölised.
Ülemused kannavad valget kiivrit ja ülejäänud osas pole Eestis reeglit ainult ülemused ei soovi, et töölised nendega samast rassist oleks, siis mõnel pool on keelatud valge kiivri kandmine tööliste poolt.
Soomes kannavad siniseid kiivreid elektrikud, vendi ja muud eriosade vennad (nad tahavad ka olla sellised poolülemused)
Kunagi olid mõned eputised toppisid isegi valgeid kiivreid auto tahaaknale, et oleks kohe kõigile näha, et tegemist on ülemus-inseneriga.
 
möhh 29. mai 2014, kl 01.08
Keegi on mu aastatetaguse teema uuesti üles tõstnud. Olen vahepeal aru saanud, et valdavalt on valged - ülemused, külalised ja projekteerijad, kollased on üldehitajad, sinised on elektrikud, rohelised tegelevad ventilatsiooni ja veevärgiga, punased on raudbetooni monteerijad. "Eestis on kombeks" räägib õiget juttu.
 
Kriimudega valge kiiver 25. oktoober 2014, kl 00.34
Pässä-Rix Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tegelt nii et kuldse kiivriga on kunnid!


Jaaa... Vopaki terminaalis olla nähtud ühte kuldse kiivriga meest, kelle ümber tiirles kari valge kiivriga tegelasi...
 
maic5 28. oktoober 2016, kl 18.29
arvestades siinset juttu peaks kuldse kiivriga olema....nümfomaanid
 
Varsti jõuame sinna 11. detsember 2017, kl 18.10
Et sealt, kus illegaalsed ukrainlased (ja ülejäänud endise N. Liidu illegaalid) kinnipüütakse, siis viiakse kaasa ka objekti vastutav valgekiiver - kaua võib sini silmseid blonde mängida.
Siis võib öelda, et hakkab tekkima mingi vastuse laadne olukord, millest on palju räägitud aga praktikas haruldasem, kui UFO.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!