Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
suured vead, mida mehed kohtama tulles teevad
 
Greete 31. oktoober 2011, kl 09.53
1. kui otsustatkse minna kuhugi koos autoga- naine tuleb oma autoga ja mees omaga ja oleks siis vaja edasi sõita ja kui mees teeb ettepaneku minna naise autoga, siis see on ränk viga

2.kui ollakse kohvikus ja mees laseb esimesel kohtumisel maksta naisel ise
3. kui mees tuleb kohtingule habetunud lõuaga- ühesõnaga habe ajamata
4.kui mees ei aita naisel mantlit seljast ära
5. kui mees ei juhi kohvikus laua otsimisel ja ei too menüüd
6. kui mees ei paku välja ühtegi kohta , kuhu võiks minna edasi istuma
Nised lisage veel edasi............
 
Osram 31. oktoober 2011, kl 10.06
Hmm ja kuhu jäävad suured vead, mida naised teevad kohtama tulles ? :D
 
ahh 31. oktoober 2011, kl 10.23
naised teevad ainult ühe vea: et nad selliste meestega üldse kohtama lähevad.
 
Anna 31. oktoober 2011, kl 10.30
Miks üldse kohtama minna! Kui siis välismaale. Fasistid tahavad ainult oma rahvust suuremaks sigitada ja siis terve riik on ülbikuid täis!
 
ingrid 31. oktoober 2011, kl 10.32
Oh jäta nüüd. Mis need niiväga suured...
1. See pole viga, kui nimetatud küsimuses on saavutatud kokkulepe ja naine sellega(ilmselt) nõus on.
2. Tänapäeval ei maksa imestada millegi üle. Eriti kuni veel asi sügavamasse faasi pole jõudnud, ei imesta kui naisterahvas põhimõtteliselt soovibki ise maksta või mees arvab, et naine võiks seda teha.
3. Kui üldmulje on viisakas ja puhas, siis mind habetunud lõug ei sega. Üldse kohe.
4. Nii ja naa. On agaraid naisi, kes ise kähku-kähku rapsivad ja toimetavad, no mida see mees seal....jõuab teha. Kui ta selline mõõdukalt ja mõnusalt mittetormaja ka veel pole. Kui naisel on sellega häda, võib ta vabalt mehele selja keerata ja sõrmi õlgadel hoida. No sellest žestist vast saaks iga mats ka aru.
5. Kui naine on juhtumisi pime, siis on mittejuhtimine tõesti paras prohmakas. Aga üldjoontes võiks see muidugi väljenduda konkreetsetes sammudes, mis ei jäta naisele võimalust kuskil takerduda ja ekslema hakata.
6. ? Mismõttes. Kuhu edasi? Söögid on söödud, kohvid on joodud, kuhu siis edasi? Jooma? Selle valiku teeb siiski mees vabatahtlikult ja kui ta ei tee, siis on see ka tema valik, mida peab austama.
 
blondiin 31. oktoober 2011, kl 11.29
nõustun greete punktidega 4 ja 5, ülejäänud tunduvad juuksekarva lõhki ajamisena.
punkt 1 on igati mõistlik, sest kui naine tahab jalga lasta, ei pea ta hakkama tüütut meest enam paluma, mees vaatab ise, kuidas tagasi saab. järgmine kord on targem ja ei lase ennast sõidutada.
suurim viga on see, kui mees tuleb kohtingule higi järgi haisedes ja mustade riietega. sel juhul ei oma punktid 4 ja 5 enam tähtsust.
 
eevatütar 31. oktoober 2011, kl 16.01
meenuvad lisaks veel sellised apsakad:
-kui mees kohtingul olles pidevalt moblaga sehkendab ja kõik kõned vastu võtab ja sms-ib. Ühesõnaga pidevalt segab kohtingu kulgu sellega. Kui pole aktiivne tööaeg, tuleb kohtingu ajaks telefon vaikse peale panna ja ainult ülitähtsat kõnet vastu võtta.
-kui mees kohtingul enamuse ajast vait istub(aga samas ise ju algatas kohtingu)
 
naine 31. oktoober 2011, kl 18.23
Need pole mingid vead. Vigadeks nimetaks nt. kohtama tulemist tugevas alko- v. narkojoobes ning eksiga (telefoni teel) arvete klaarimist kohtamise ajal.
 
veel 31. oktoober 2011, kl 19.57
Hiljaks jäämine, napsusena tulek.
 
X 31. oktoober 2011, kl 21.24
Võibolla 50 aastat tagasi oleks need sellised vead olnud, aga nüüdseks on mehed ja naised palju võrdsemaks muutunud ning selles pole midagi imelikku, kui naine ise menüü toob jne.
Minule isiklikult küll ei tule pähe mitte ükski viga, mida mehed võiksid teha, võibolla ainult see, et ilmutakse kohale sobimatus riietuses, näiteks dressipükstega restoranis jne.
 
alu 31. oktoober 2011, kl 21.33
kõige suurem viga, mida mees kohtingule minnes saab teha, on kohtuda naisega, kes arvab, et peab kätel kandma. kõige eest peaks nagu mees hoolitsema, et siis naine saaks kõigi oma sõbrannade ees hiljem õhata-milline mees.
 
Sysy69 31. oktoober 2011, kl 21.42
Naine kes nõuab meestega võrtseid õigusi on madalate nõudmistega naine.
Me ei ole kunagi olnud võrtsed ja ei saa seda ka kunagi olema. Me oleme selleks liiga erinevad nagu öö ja päev.

Teemast.
Mind subjektiivselt häirivad mehed kes tulevad kohtamisele ebameeldivalt räpaselt. Alustades kätest ja lõpetades autosalongi kohutavast seisukorrast.
 
to Sysy69 31. oktoober 2011, kl 23.12
Parem madalad nõudmised kui ebarealistlikud ootused, et sind kätel kantakse ja kõik ette-taha ära tehakse.
mees38 01. november 2011, kl 08.59
Seda küsimust võiks küsida feministidelt, huvitaks oleks kuulda, kui võrdsed peaks osapooled olema või unustavad nad ja hakkavad dzhentelmeni kirjeldama:)
 
ehh 01. november 2011, kl 16.34
Olgu muuga kuidas on aga kui mees tuleb naisele koju külla ja astub uksest sisse 2 kätt püksitaskus siis mina saadan sellise tegelase küll kohe ukselt minema.
Koju külla tulles võiks ikka vähemalt lilled kaasa võtta , mujal kohtudes jah nende lilledega tülikas.
 
Mialeean 01. november 2011, kl 18.39
No need peavad suht rämedad prohmakad olema, mis nüüd nii lootusetult kohtingu ära rikuvad. A ma arvan, et nii matsi, a al restosse dressidega, mehe tunneb ikka juba suht kohe ära ja sellisega ei arenegi kunagi asi kohtinguni. Selle peale ma nüüd küll ei vihasta, et üleriideid selga või ära ei aita. Tänapäeval kõik naised ei taha, mõni solvub rämedalt ja kust see mees siis teadma peaks. Mujal maailmas peaaegu et ei esinegi sellist riietega sehkeldamise asja.
 
üks 01. november 2011, kl 21.31
suurim viga, kui üritad esimestel kohtumistel voodijutuni jõuda. väärt naine kõnnib selle peale minema. need kes jäävad, neid ei tahagi rohkem kui kord- paar. aga heast jäin ilma.
 
jama 02. november 2011, kl 17.45
võrdsus või mitte..mina tahaks ikka end naisena tunda kohtingul. Seksikas on see kui mees käitub mehena, kes tõesti jah hoolitseb selle eest, et naisel on kõik ok. Nõme oleks täiega kui lähme kohvikusse, mina võtan laua, mina toon menüü, maksan arve jne..nagu peaksin mehe eest hoolitsema. Selles mõttes peab mees ikka tugevam pool olema..sellised mökumehed ei meeldi, kes ise ei suuda otsustada ega tagada naise turvalisust. Seega võibolla mõni mees vaatab jah, et miski pirts, aga ma tahan ennast ikka naisena tunda kui ma kohtingul olen.
 
Pinnpann 02. november 2011, kl 18.31
Khm kui naine esimesel korral voodisse nõus minema, siis pole väärt naine, a sama täpselt sama kehtib ju mehe kohta. Ma ei näe siin vahet. Või et mees võib minna ja naine mitte? Mõttetu prügi mees ju kui suvalistega voodis käib, et tal vahet pole - peaasi et odavat hhmmi saaks. Umbes nagu odekolonnijoodik, joob kõike kus kraad sees. Kes nii madala latiga meest tahab?
 
viimasele 02. november 2011, kl 19.18
selline mees on lits mees, kel õnnestub paljud ära rääkida ja keda kohe rääkida ei õnnestu, seda räägitakse veidi pikemalt ära ja see, kes ütleb, et ei taha siis tema jookseb varsti ise seda meest ära rääkima. Alkohol ja mees ei pea tingimata käsikäes käima.
 
ausalt 03. november 2011, kl 13.23
Mees võib käituda suurepäraselt ja vigu juba loomult mitte teha, aga see kõik ei garanteeri mitte midagi.
Naine võib vaadata ikka kalasilmadega otsa ja öelda, et sädet pole, sest mees pole piisava positsiooni ja materiaalse kindlustatusega või pole piisavalt tark ja huvitav tema jaoks.
Tegelikult on see hea, kui asi selgub juba esimesel kohtumisel. Palju hullem oleks näiteks kuu või aasta hiljem.
 
meesees 15. november 2011, kl 00.30
Kui ma peale kohvikukohtingut teen naisele ettepaneku, et ta võiks minu juurde külla tulla veel veini jooma ja muusikat kuulama - kas see on viga?
Otseselt ma ei tee ju ettepanekut, et peame üheskoos ka voodisse minema ja seksima hakkama, kuigi salamahti loodan, et äkki spontaanselt arenevad sündmused just sellises suunas...
 
Metsvint 17. november 2011, kl 18.57
Kui mees on räpakas või pesemata.
Kui mees tuleb koos lapsega.
Kui mees - olles naisega just kohtunud - paneb suitsu ette või ütleb et ta tahab pissile.
Kui mees on just enne käinud juuksuris - mingis juhuslikus kohas ja tal on inetu lühikeseks nüsitud soeng.
 
to Metsvint 17. november 2011, kl 22.23
Kuidas saab pissile tahtmine viga olla? See on ju nii naiste kui meeste puhul ülimalt arusaadav vajadus. Hoopis tarbetu pissihäda kannatamine oleks viga.
 
Aleksandra 18. november 2011, kl 05.01
Need ''tule mulle külla'' on nii labased ettepanekud. Ja, ja muidugi muusikat kuulama! Einoh, peaks ikka päris loll olema kui läheks mingisugusele niisama külla muusikat kuulama vmt. Küllakutsed on ainult käperdamise ja voodisse saamise eesmärgil ning muu on rumal loba. Lähed külla ja küll hakatakse mingi hetk Sulle peale käima voodisse minemise ettepanekuga! Ebamugav ja lame!
Siis imestatakse, et ei soovita suhelda enam ja ollakse külm inimese suhtes! Ei mòistagi neid mehi, kes hakkavad kohe kätt ümber panema ja kui ühest EI-st ei piisa, siis solvutakse ka veel pealekauba...:D nii haige! Kui meeldivad litsakad naised, siis otsigugi selliseid, mitte ei hakka peale käima kellegile, kes ei luba end niimoodi ära kasutada. Viisakusest pole kasu sellistele, peab ikka kurja häält tegema (kogemused). Eks igaüks leiab oma. Aga õnneks kõik mehed ei ole sellised :).. Kes otsib, see leiab! Minu jaoks on olnud see üks nõmedamaid ja lollakamaid vigu, mida mees teeb kohtingul!
 
Mürkam 18. november 2011, kl 19.16
See oleks vist suur viga kui mees lepiks kokku 2 kohtamist üheaegselt samasse restosse. Selle kõrval tundub enamus siinseid punkte suht väike aps. :P
 
tagasihoidlik mees 20. november 2011, kl 20.12
"kui mees kohtingul enamuse ajast vait istub(aga samas ise ju algatas kohtingu)".

See pole mingi apsakas. Tõenäoliselt on mees siis lihtsalt tagasihoidlik. Naine aga peaks sellisel juhul meest julgustama, leidma teemad, millest kõneledes mees end vabalt tunneb ning mis teda sütitavad. Ka tagasihoidlikumad mehed soovivad ju naistega kohtamas käia, et seda õiget leida.

Ilmselt sellepärast eevatütar nn elumeeste otsa komistabki. Anna ka tagasihoidlikele meestele võimalus ja siis, mine tea...
 
aurora 22. november 2011, kl 02.47
Mul selline kogemus, et kutt, ise jube arg, närvis ja pingul, esimesel kohtamisel küsis, kas mul hambad on terved. Ime, et ta näha ei tahtnud. Ma tundsin ennast nagu mingi kaubeldava hobuse või orjana. Siis uuris, et ega ma ennast väga palju ei meigi, talle meik ei meeldi. Mul oli korralik jumestus tehtud, aga vastasin talle narrimise mõttes ei ja tema vastu:"Ahah, väga hea". Eriti ohmu, et aru ei saanud, et mul meik näos. Mu praegune mees on näiteks väga uhke mu üle, kui hästi ma ennast meikida oskan:D Aga jah, viimaseks kohtumiseks see selle veidrikuga ka jäi. Väga veider.
Et siis kohtama tulles ei tasu hakata naisele kohe ettekirjutisi tegema tema hügieeni jms kohta :D Eriti tobe oleks, kui mees hakkaks haiguste, näiteks suguhaiguste kohta pärima. :D
 
liisuliisule 22. november 2011, kl 10.43
ilmselt tahtis atsetooni- ja viie maädanenud hamba lehk tappa.
aidsi ajastul peabki teadma kellega tegu.
on nii julmi, kurje kes arvavad et seltsis segasem minna teise ilma ja üritab läbi tutvumisportaalide koolinoori ära rääkida.
selline mammy täitsa olemas,eksole liisuliisu
 
minanina 22. november 2011, kl 15.04
ma olen käinud ühel kohtingul, kus mees kurtis mulle kogu öhtu, kui halb ta eelmine naine oli :)
Vat sellisega enam teist korda välja ei läinud. Mötlesin isegi, et äkki on varjatud kaameraga tegu. Nii absurdne oli see.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!