Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Miks eesti naised nii paksud on
 
vaatleja 25. november 2011, kl 00.06
Isegi paksemad kui Soome naised...

Siin siis lugemist:

http://www.naine24.ee/645666/eesti-on-rasvunud-naiste-osakaalult-euroopas-neljas/
 
naine 25. november 2011, kl 00.21
...kelle asi see on, kui paks ja rasvunud ma olen.
 
alu 25. november 2011, kl 00.35
maasikad on kah yldiselt lehe all peidus.

oleneb, mida märgata..
 
kk 25. november 2011, kl 01.09
no on mida katsuda.. ja vajalikud kohal leiab ikka ülesse:D:D:D
 
Jupp 25. november 2011, kl 02.30
Meestel on ka viimasel ajal liiga vähe muskleid näha. Ainult ühed kokkukuivanud nahatükid ja suur õllekõht.
 
äh 25. november 2011, kl 03.49
vahet pole, kas mehed või naised, kipuvad kõik mingid daltoonikud olema. vaadake suvalises supermarketis ringi - kus asi värvilisem, nt paprika, brokkoli, peet, porgand, lehtsalat, sealt tatsatakse nagu kanapimedad mööda ja takerdutakse kuhugi hallitoonilisse saia-leiva, sardelli ja muu ilge kögin-mögina taha troppis seisma. no lätsutage aga, ega keegi keela, a kui kere ikka tösta-õgikähkurukkiröstat hakkab meenutama, siis pole vaja siia halisema tulla, et miks keegi kunagi ei märka selle lotendava massi all tuksuvat imeilusat südant. olge pigem õnnelikud, et see süda üldse sellise kütuse peal teie lötakaid keresid ühest paigast teise jaksab nihutada.
 
B. 25. november 2011, kl 09.16
Sest sai, makaron ja kräpp-vorst on odav söök ja selle tõttu nii on läinud. Aedviljad on kallid meil (võrreldes nende saledate vahemereäärsete riikidega, kust värske kraam pärit on). Head taist liha ei jõuta osta nii palju kui tahaks.
 
radikaal -dieet to 00.21-le 25. november 2011, kl 14.22
öisele unetule kes kohe rünnakuvalmiduses,
proovi süüa ihualasti koos oma rasvunud pundunud hingesugulastega neljakandilise laua taga.
 
Agnes 25. november 2011, kl 15.07
Asi on kliimas. Pidevalt on vastikult külm, ega siin ei jäägi muud üle, kui endale kohev polsterdus ümber süüa. Kerajana ninuli kukkudes põrgatavad tissid kohe hops püsti tagasi :)))
 
vaatleja 25. november 2011, kl 17.20
Neile mehikestele, kes väidavad et "siis on mida katsuda" tunnen südamest kaasa.
Need on needsamad tüübid, kes räägivad et "auk on auk" jmsBS.
Tegelikkuses on nad haledad luuserid, kes lihtsalt ilusaid naisi ei saa, enda külge kätt kah ei julge panna, ning siis oma kurva eksistentsi õigustamiseks räägivad taolist jama.

IGA mees tahab reaalsuses ilusat naist, fakt.
Neidsamu haledaid "auk on auk mehi" on nähtud piisavalt ennast sisse rääkimas - olles sõbraga linnapeal joogised, ning nähes nt kahte sõbrannat, kellest 1 on paks ja teine normaalne, tahetakse ikka normaalset. Alkohol toob alateadvuse välja.
 
Olge mõistlikud... 25. november 2011, kl 17.57
Mina küll hordides "paksukesi" pole näinud, ainult mõned üksikud on liikvel.....
Raha läheb maksudeks, tervislikust toidust võib ainult unistada, hea et midagigi süüa saab.
 
G 25. november 2011, kl 18.24
Heh, neid pekiste tagumikega naisi ikka on küll hordide viisi liikvel.
Peale luuserite neid loomulikult keegi ei vaata, vb ainult egiptuse või muud tsurkad, et euroopasse elamisluba saada.
Naise normaalkaal on pikkus miinus 110.
 
Maarja 26. november 2011, kl 01.07
Olen paks kuna mulle meeldib süüa. Lihtne.
 
püha püss 26. november 2011, kl 14.35
Kui mina olin pikkus miinus 110, siis olin ehtne luud ja lausa kole...teatud vanuses võiks ikka väheke liha ka luudel olla, milleks eputada. Kui noored on paksud,siis pole jah ilus vaadata, aga kortsus vanur pole ju ka ilus olla.
 
to vaatleja 26. november 2011, kl 15.29
Kas sul endal on ilus sale naine?
 
Väike vaal 27. november 2011, kl 22.18
Mitte eesti naised ei ole paksud, vaid eesti meestel on ebanormaalsed hindamiskriteeriumid. Tervislik kaaluvahemik on tunduvalt laiem kui "pikkus miinus 110".
Mis sellesse uurimusse puutub, siis alles oli uurimus, kus leiti, et eesti naised on ühed saledamad.. No mine siis võta kinni.
 
oojaa 29. november 2011, kl 20.10
Pakse naisi on viimasel ajal siinkandis palju küll. Aga no kui ise veidigi tegija mees oled, siis leiab ikka ka normaalseid.

Meie sõpruskonnas on kasutusel väljend "õnneks on riistal head silmad"

Lahti seletatuna tähendab see seda, et kui vahest juhtudki klubis alkoholiga veits liialdama ning mõne peletise voodisse jõuad, siis ei tõuse nagunii:P
 
Camilla. 02. detsember 2011, kl 13.25
Mäletan, et kui lapsena õega kedagi paksuks norisime saime isalt vastu kõrvu selle eest.
Miks te norite inimeste kallal?
 
naine 34 02. detsember 2011, kl 18.19
Ma ei saa aru millest Te räägite, ma olen 34 ja pole paks, mul sõbrannad sama vanad ja pole ka paksud:) Ma saan aru kui inimesel on mingi haiguse tulemusena paksuks läinud ja enam ei saa mitte mingi asjaga alla. Aga enamus vist ei tee trenni ning söövad burksi või pitsat. Ja kui vaadata mehi minu vanuses, siis andke andeks, aga mehed peaksid olema viimased inimesed, kes naisi kritiseerivad. Tahavad endale saledaid naisi aga ennast ise üldse peeglist ei vaata:D
 
nuuks 03. detsember 2011, kl 00.16
Mehe noksid on aga väga väikesed. Miski 2 cm kusemisnahka kui sedagi...
mees38 03. detsember 2011, kl 14.22
Sõltub sissetulekust. Madala sissetulekuga naised ei raatsi või ei saa sportida, nende toiduvalik on ka lihtsam. Olgem ausad spordisaali kuumaks pole peenraha + spetsjoogid ja riietus. Värske värk toidulaual on kallim kui konservid jne.
 
Minu pihtimus 03. detsember 2011, kl 14.51
Olen naine 40´.Juba lapsena olin pontsik, abilludes kaalusin nii hästi mäletan 65kg.Ikka tundusin endale paks. Siis läksin Soome tööle, liikuda tuli rohkem ja süüa ka nii palju ei saanud, toit oli väga üksluine ja võtsin maha 4 kg kolme kuuga.Niiet kaal mida mäletan 61 kg ca 23-24 aastaselt. Aastad läksid , abielu jooksul olen juurde võtnud ca 12 kg.Olen elus päris palju trenni teinud- aeroobika, ujumine, metsakõnd, rulluisutamine. Ja koguaeg kaal sama, eks olen ka teadlikult hoidnud. Riided kõik on samad ja lähevad selga nagu 10 aastat tagasi.Aga nüüd paar nädalat tagasi lõi ikka täiesti mind rivist välja ja mõtlesin, enam nii ei taha välja näha. Alusatasin toitumise muutmisega ja peale kolme-nelja enam õhtusööki ei söö, kooke ka enam ei söö ja saiatooteid. See mõjub hämmastavalt. Ainult kas porgand või õun.Tahan endale tõestada, et olen suuteline saama kaalu uuesti 65 kg.Selline on eesti naise elu!
mees38 03. detsember 2011, kl 15.15
Tubli te julged tunnistada ja midagi ette võtta, mitte ei karju siin et mehed on ise paksud ja sind tahetakse ikkagi jne
 
mina ei saa 06. detsember 2011, kl 12.07
aru, kus on uurimused, meeste paksuse kohta? Üldjuhul kui meestehulgalt arvamusi küsida, saab teada, et nende meelest kõik normis. Tegelt on pooled alakaalulised kondid ja teised ülekaalulised pallid ja tulebki keskmine ilus norm. Naised tahavad ka 45kg pealt väiksemaks saada, seega naised on alati "paksud". Aga mind ei huvita siinsete "ego" meeste arvamus. Ükski normaalne mees ei käiks naisteka foorumis naisi kirumas... seega. PS! Ise siin korra 6 kuu tagant, elu tahab elamist:D
 
2 šokki 06. detsember 2011, kl 22.49
kõhnadest naistest. Üks tormas selveris ringi. olid tal liibuvad kirjud retuusid ja lühike jopp, aga jalad olid natuke nagu o jalgade moodi, jube kondised nagu makaronid.Puusaluud tungisid esile.Jube vaatepilt, silme ette tuli dokfilm koonduslaagri nälginud vangidest.
Teine naine tuli sauna, pisike, blondeeritud, raseeritud, aga ka nälginud ja kõhn mis kole.Nahk krimpsus ja vist oli tal spreipäevitus, ühtegi valget laiku nahal.Ja päevituse värv oli selline kolepruun.Silme ette tuli pilt egiptuse muumiast, momentaalselt kohe. Saan aru, et tegelikult on naljakas, aga need võrdlused silme ees olid jubedad.Miks ei või tänapäeval ilusad olla naised nagu 60-ndatel, vormikad ja taljega? Mis imeilus selline vang ja muumia on? Naised, miks te ennast näljutate koledaks?
 
paljajalu mees 07. detsember 2011, kl 00.06
mul on sokid auklikud
 
liisi 07. detsember 2011, kl 14.35
2 šokki Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Naised, miks te ennast näljutate koledaks?
vastus: selleks, et meestele meeldida ikka ja et nad ei hakkas paksuks sõimama
 
Vanaema 07. detsember 2011, kl 21.27
Kole on vaadata just noort ja paksu inimest.
Noored peaks oma tervisele ikka palju rohkem tähelepanu pöörama, sest paksus võib olla põhjustatud ka tervise rikkest.
 
vaaata 10. detsember 2011, kl 08.14
Terviserikkest tekkivat paksust polegi võimalik ravida. Need on kaasasündinud ja ravimatud haigused, miks paksuks teevad.
 
khmm 10. detsember 2011, kl 08.16
Vormikad ja taljega muhhaaa. Talje tekitati korsetiga, muideks. Noor vormikas naine läheb keskeast alates tünjaks mutivormikuseks üle. Ei hakka näidet vist tooma ühest kadunud blondist näitlejatarist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!