Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Leppimine kehvema variandiga
mees38 22. detsember 2011, kl 11.03
Selge on see, et kui hakkad oma ideaal- või unistustenaist otsima, siis võid otsima jäädagi aga elu tahab elamist ja tungid rahuldamist ning naised pole nõus seda tasuta tegema, tasuks pead enda kasutusõiguse naisele loovutama. Mehed on selles mõttes palju lahkemad, aitavad kõiki ja ei nõua kooselu:)
Huvitav, palju mehi elab koos lihtsalt seksi, sooja voodi ja kodus askeldava naise pärast, ise vaikselt portaalides otsingul olles?
 
naine 22. detsember 2011, kl 11.19
miks Sa arvad, et Sinu naine Sind armastab ja ei otsi endale netist ilusamat, nooremat ja rikkamat!
Oled kuulnud seda, et papist karbile ei panda kunagi kullast kaant peale. Kui Sa pole senini paremat leidnud, pole Sa seda mehena lihtsalt väärt! Nii lihtne ongi
 
to mees38 22. detsember 2011, kl 11.20
Palun kirjelda on ideaalnaist.
mees38 22. detsember 2011, kl 11.50
naine: nõus, et igaüks saab selle, keda ta antud ajahetkel väärib. Lihtsalt küsimus MEESTELE, et huvitav, kui paljud siis kannatavad ja kui paljud on uhkelt ilma. Ma tõin ka välja, miks naistel on kergem uhke olla:)

ideaalnaine: see on nagu filminäitlejatega, sümpaatseid on palju aga mõnes on mingi eriline miski, mille paljud äratunnevad, kuid samas ei oska analüüsida, mis see miski on.
 
Nanaa 22. detsember 2011, kl 13.31
mehe seks on tihtilugu rohkem füsioloogiline.
naise jaoks on seks tihtilugu enam emotsionaalne.

kooselu mugavusest, harjumusest, üksindusehirmust jne. oma õige kaaslase ootuses on aga iseloomulik ilmselt mõlemile sugupoolele.
ei näe väga suur vahet.
või kust selline arusaam, et vaid mehed oskavad unistada?
 
Nanaa 22. detsember 2011, kl 13.33
ideaalide kohta.
pole üldse harv juhus leida ideaalne paariline.
probleem võib olla vaid selles, et need ideaalsed meie jaoks ei pruugi mingil põhjusel meid enda jaoks ideaalseks pidada. :P
 
inks 22. detsember 2011, kl 17.45
See on väga vastik ellusuhtumine. Ma jätaks oma elukaaslase maha kui ta sellel eesmärgil netis nilliks. Ega ma ise ka seda ei tee, pole mulle mingeid like´sid vaja.
 
küll 23. detsember 2011, kl 08.16
naised ei tea tegelikult mehe salaelust tuhkagi. Sellises suhtes olevatel meestel on enamusel veel ka salasuhe. Lihtsalt elu on sedasi läinud, et armukesega ei saa veel kokku kolida. Mõnel armuke 10+ aastat, enne, kui kokku päriseks minnakse.
 
naine 23. detsember 2011, kl 11.37
Ma olen võib-olla liiga radikaalne, aga ma olen kõik suhted, millel tulevikku ei näe, ära lõpetanud. Miks? Sest üksi olles ei pea ma aru andma, mida teen ja kellega; saan olla avatud uutele võimalustele ning vajadusel tööl olla kasvõ 24 h (töö on mu hobi). Nii et ma soovitaks ka teistele inimestele rohkem selgroogu, vähem mugavlemist ja õigeid valikuid ;)
 
*** 25. detsember 2011, kl 22.49
mina naisena ka oma ideaalmehe otsinguil. aga olen nii uhke ja iseseisev küll, et ainult seksi, sooja voodi ja diivanil vedeleva meesisendi pärast küll kooselu mängima ei hakka. milleks selline poolkõva variant?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!