Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Näited soolisest ebavõrdõiguslikusest
mees38 22. detsember 2011, kl 11.58
Klassikaline on klubipilet meestele ja tasuta naistele.
Natuke harvem, kes maksab kohtingul? Gentelman loomulikult.
Kui naine kirjutab msn-is: "Kes saaks tulla kappi paigaldama?". Pole selles midagi naeruväärset ja abilisi on kuhjaga, kui mees kirjutaks, kes saaks tulla tube koristama ja süüa tegema, siis ... irwwwwwwwww
 
Nanaa 22. detsember 2011, kl 13.25
kui on vaja kappi paigaldada - loomulikult kutsud töömehe. ja maksad.
kui on vaja gateringi või koristusteenust - loomulikult pöördud firma poole. ja maksad.

kui on aga poissõber + tüdruksõber, siis loomulikult kutsud paigaldama või koristama-vaaritama ja loomulikult minnakse-tullakse ka ilma rahata, sest sõpra aidata on tore.

ei saa probleemist aru.
 
ca 22. detsember 2011, kl 13.30
ei saa ka jah probleemist aru.. sa oled ihnuskoi ja vingats vist! aga tänapäeval on soovahetusopid juba olemas, seega.. anna tuld neiu(mees38) häbi peaks sul olema...
 
ingrid 22. detsember 2011, kl 15.14
Minu arust on ebavõrdõiguslikkus hoopis see, et kui tööl näiteks tuleb meesterahvas sinuga mesijuttu nurga taha ajama, on see väga ok, ta poosetab ja ronib sulle vaat et suhu, patsutab õlale nagu muuseas ja nii edasi, onju...aga kui mina naisena otsustan ise kellegi kirbule võtta ja vean selle kellegi siis kraedpidi kuskile pimedasse nurka, siis ei kõlba see äkki enam kuhugile. Ma ütlen - see on jamade jama.
 
mari 22. detsember 2011, kl 18.50
veel näide soolisest ebavõrdõiguslikkusest.

Kui naisel on jalad raseerimata, siis on vuih, kõik vaatavad kõõrdi ja mees teeb raudselt märkuse.

Kui paljud aga vaatavad kõõrdi, kui mehel on jalad raseerimata?
 
alu 22. detsember 2011, kl 19.49
muidu see et...õige mees on igas olukorras võrdne ja võrdsemgi veel-kapi naisele paigaldab siis, kui see talle meelepärane ja vajalik on, sööb väljas ja kodu hoiab ise korras ning klubipilet...milleks sinna yldse vaja on minna? ebavõrdsust omale kaela tõmbama?-luuser.
 
mees27 26. detsember 2011, kl 00.47
"aga kui mina naisena otsustan ise kellegi kirbule võtta ja vean selle kellegi siis kraedpidi kuskile pimedasse nurka, siis ei kõlba see äkki enam kuhugile."

Anna aga tuld, Ingrid! Minu meelest on väga positiivne, et tänapäeval julgevad ka naised vahel initsiatiivi haarata. Kui oled eelnevalt pilkude ja kehakeelega (või ka juba vestlusega) selgeks teinud, et meeldivus on vastastikkune, lase aga käia. Ja las teised mõtlevad, mis tahavad.

Marile: kui sul jalad raseerimata, siis hoia püksid jalas ja keegi ei vaata kõõrdi;)
mees38 26. detsember 2011, kl 17.27
Suhet loov mees ei tohi naisest vähem teenida.
 
to mees38 28. detsember 2011, kl 00.01
Aga miks siis?
 
Magadan 28. detsember 2011, kl 01.05
Ma annaks elu, et olla mees. Kui lihtne siis võiks elu olla. Teenin hästi juba olles eit, kui ma veel isane oleks...johhaidii.
Aga puht füüsiliselt ma tahaks olla mees, sest naise keha...see on piin. Päevad, meeleolumuutused, kaaluprobleemid (naise keha on ju pekk), ripprinnad...öäkk. Mul on tegelikult väga ok partii, aga minu meelest siiski liiga suured on need saiad ja mind kuradi häirib, kui isased neid lolli näoga vahtima jäävad, sest nad näevad kuradi head välja. Vähe kotib mind see, meestel on lihtsam: hea varustus ei välista silmsidet. Hea varustuse saab nähtavale tuua just siis kui vajadust või tuju tekib. Ah, kui võrratu ja õigesti tehtud on mehe keha! Imetlen ja kadestan. Ja sünnitamine...ahh, ihkan lapsi omale, aga see sünnitamise jama see välistab kõik. Ei iial! Jumal, oled niigi õnnistanud meie sugu vedela kehaga, ma ei suuda seda rohkem ruineerida ja valu ma ka ei talu, nagu mingi mees pistan ulguma, kui vähegi teravamat torget tunnen.
Kiitke jumalat, mehed, ta oli teie poolel, kui projekteerimiseks läks.
 
ang to Magadan 28. detsember 2011, kl 06.12
Mbwahahahahaahaaa!!! Oleks ma mees, ma paluks su kätt, või laseks sul paluda, vahet pole. :D
 
Mis sellest 02. jaanuar 2012, kl 16.58
Kulla mees, klubis on naistel tasuta sissepääs selleks, et teil oleks rohkem liha, mille hulgast valida! Üks keskmine naine oma 500EUR palgaga ei jaksaks ju muidu klubisse tulla üldse - tasu korral jõmiseksite, mehed, omavahel seal. Nii, et keda ikka ahistatakse???
 
Vello 04. jaanuar 2012, kl 17.04
Sponsoreid otsivad ja oma keha müüvad enamasti naised.
 
naine 04. jaanuar 2012, kl 17.22
Ei saa ka aru, miks ei tohi suhet loov mees naisest vähem teenida?
 
Korrektor 04. jaanuar 2012, kl 18.19
Ma ei saa aru miks teemaalgataja risustab eesti keelt ja mõtleb välja väärvorme? Seda saab kirjutada hoopis lühemalt, konkreetsemalt ja korralikumalt.
Sa tahad küll võrdsust kõiges, aga õpi siis ka võrdselt haritud inimeste tasemel kirjutama.
 
naine 05. jaanuar 2012, kl 14.33
Teemategijale aga see ju vaid ütlemine, sa ei pruugi minna kappe paigaldama,sa ei pruugi talle kohtumisel naisele välja teha...Kas ei oska siis algselt kokku leppida, et esimene kohtumine mõnesse rahavarikkamasse kohta,seal ei pea sa kauem istuma temaga kui vaid natukene ja see, mis tellite on kumbki endale.Ütledki nii: olen äsja just söönud, süüa ma ei taha, võtan endale vaid mahla (olen autoga), sa võid endale ise võtta-tellida, mida soovid.Esimesel kohtumisel sa ei ole veel paar, et esineda meiena. Tuleb ettekandja, saad oma mahla ja ütled, et selle maksad kohe...teine peab su käitumisest aru saama, et asi pole veel ühises avalduses abiellumiseks.See annab sulle vahemaa mitte määratud saada, nagu sa teemagi tegid võrdõiguslikust olemusest.Kui sa naistel endale ise pähe istuda ei lase, on kõik korras. Sest, mees kui sotab kahele kui teeb mdiagi kahele on juhul,kui teine inimene on kindel partner, suhtessinuga , elukaaslane jne...abikaasa. Juhuslikele sõbrannadele ja tuttavatele, kellega sa kohtud, käid läbi, pole sul mingit kohustust neid varustada, turustada ja neile osta oma raha eest mitte kui mdiagi va sünnipäeva või muud tähtpäevalised kingitused, kui soovid.

Aga klubides, ööklubides on naistele tasuta teatud aeg sissepääs selleks, et sinna turiste meelitada...Mõistad, isegi need naised, kes käivad vaid tantsimas omavahel ,ka neile on see võimalus. Välismaa meesturist tahab ju silmailu ja siis ta tellib ka rohkem ja kui ta tellib rohkem on klubil sissetulek suurem.

Aga ma ei soovita sul välja käia , et soovid,tulge tube koristama ja süüa keetma...naised loevad sellest kohe välja plaani temaga edasised 20+ aastat koos veeta ja palju, palju lapsi, keda sina üleval peaksid koos laste emaga.:))))
 
naine 05. jaanuar 2012, kl 14.37
Magadanile, no ütle ,mis rõõm see on kui sinu eest mõtleb ja teeb lollusi sageli su teine pea, mille eest esimene pea peab vastutama.Sageli 18 aastat järjest.


Naine olla on parem.
 
rr 05. jaanuar 2012, kl 17.04
Klubis käimine pole ju mingi kohustulik toiming. See on puht äriline ettevõtmine ja iga ettevõtte teab ise, kellele soodusuti teeb ja kellele mitte. Aga meestele on see kallim pilet pigem kasuks, sest siis on naisi poole rohkem ja seega valik missugune. No ja kui lähed koos naisega ja tema pilet ees ise maksad, kas sa siis ei rõõmustagi, et talle odavam?

Meeste palgad ju ka tunduvalt suuremad, seega on odavam pilet igati naiste rahakotiga ka proportsioonis.

Väljategemine kohtingul ei ole tänapäeval küll paljudele naistele enam vastuvõetav.


Koristamine on tegevus, millega mees saab täpsemalt samamoodi hakkama, ei eelda mingeid eriteadmisi ega praktikat. A selles ma küll midagi imelikku ei näe, et hea sõbranna kutsud appi küpsetama või midagi keerukamat vaaritama, millega ise hakkama ei saa. Ei kutsu üksi naine ju ka mingid poolvõõrast meest omale appi kappi paigaldama. Kapiga on see asi, et vaja mitut inimest, mitte et naine hakkama ei saaks.
 
... 05. jaanuar 2012, kl 17.22
No need on ju nii naeruväärsed näited ja nähtused mis enamasti ei too meestele midagi ebameeldivat kaasa. Saad oma tibina klubisse odavalt kaasa võtta. Teed lõuna välja, saad tibina soosiva tähelepanu endale ja võibolla midagi rohkemadki. Kapi paigaldamisega saad ise tasuta õhtusöögi või pudeli. No ja palju neid kappisid ühes elamises ikka kapitaalselt paigaldada tuleb, mingi üliharv nähtus. Hästi ei usu, et seda isegi igaaastaselt ette tuleb, et mõni naine kappe paigaldama kutsub. Ja kas see on midagi toredat kui ise hakkama ei saa ja mingi paigaldaja pead kohale kerjama?

Aga ebavõrdsused, mida naised peavad taluma on ikka kordades tõsisemad, ebameeldivate tagajärgedega ja sadades variantides rohkem. Meil siin lääne maailmas on suht okitoki, aga suurem osa maailma naisi talub väga suuri alandusi ja elab kohutavates tingimustes. Tal pole mingeid õigusi, ta sünnitab muldhurtsikus joru lapsi, kellest pooled surevad.
 
Mialeena 05. jaanuar 2012, kl 17.35
Miks mehed välja teevad ongi alguse saanud sellest, et naised ei käinud tööl või teenisid võrreldes meestega vähe vähe. Nüüd käivad valdavalt tööl, aga ikka teenib keskmine naine vähem kui keskmine mees.

Mina väljas söömas ei käi, sest ma ei saa seda endale lubada. Kutsud mind välja sööma, no ma ei tea kui sulle sobib võrdus, et sina vitsutad praadi ja mina tinistan veeklaasi, rohkemaks ei jätku. Minugi poolest, ma teeks hea meelega hoopis sulle välja kui vaid pappi oleks.
 
:) 05. jaanuar 2012, kl 18.01
Milles probleem? Keegi ei käse sul minna klubisse, teha naisele lõuna välja, minna naise kappi lohistama. Kas sa klubisse mitte naisi lantima lähe? Ei taha, et neid seal palju oleks? A kui naistele oleks kallim pilet, siis istuksid seal teiste jorssidega tõtt. Ah et tahadki meest? Ok, siis saan pahameelest aru. Välja kutsuja maksab on kombeks sõltumata kaaslase soost ja ka ärikohtumistel. Tegu heade kamraadidega ja niisama lõunatamisega, siis maksavad eraldi. Kui naine iganädalaselt kappe ümber kolib ja mööbeldab, siis on ikka ebaviisakas küll iga kord selleks meestuttav kohale kamandada. Ja samas ei pane enamus naisi pahaks kui hea meestuttav palub abijõudu suuremat sorti koristustööks või söögitegemiseks a la kodune juubelitähistamine tulemas.
 
uudu 05. jaanuar 2012, kl 20.24
See on jah suht mõttetu jutt, kuigi, klubidesse sisse saamine ühel sool tasuta on siiski ebavõrdsus. Kõik need õigustused tegelikult ei ole mõjuvad.
Suurem ebavõrdsus on siis, kui mees ja naine peaksid lahutama ja neil on ka laps, kelle hooldusõigust soovivad mõlemad, siis mehel väljavaated sisuliselt puuduvad.
Vähe sellest, kui isa kasvatab last, siis ta ei saa laste toetusi, kui ta ise ei oska neid nõuda, sest kõigepealt saadetakse ta oma eksi juurde, et küsigu sellelt.
Siin on koht, kus seadused nagu on, kuid nendele vilistatakse.
 
Agnes 05. jaanuar 2012, kl 21.15
38 aastase mehe jaoks nagu ei tohiks enam olla probleem, et naised saavad pittu tasuta, aga mehed peavad maksma. Täismees juba, võiks nagu diskoteekides vähem käia või siis soliidsemaid kohti pimeduses vehklemisele eelistada.

"kui mees kirjutaks, kes saaks tulla tube koristama ja süüa tegema, siis ... irwwwwwwwww"
Usun, et kui mehel on häid sõbrannasid, siis nad tuleksid heast südamest appi küll, isegi pakuksid enda abi.
Vb sa pole hea sõber ja sellest ka pahameel.
Huvitav, kui palju 40le lähenevaid mehi üldse käib diskoteegis tantsimas?
 
Karl Kindermacher 06. jaanuar 2012, kl 08.18
Kui naisel on jalad raseerimata, vaatavad viltu teised naised. Kui aga karvakasv säärtel on sedavõrd lopsakas, et meenutab juba karupükse, no siis vaatavad tõesti kõik viltu.
mees38 06. jaanuar 2012, kl 09.27
Tänan kriitika eest.
Kolm aastat tantsutrennist käimist tingib selle, et soliidses restoranis istuda ei viitsi, ennemini läheks klubisse tantsima. minuvanuseid ja vanemaid on seal alati palju, eriti Amigos.
Mis palka puutub, siis sealt tuleneb ka staatus. Ma tunnen väga paljusid naisjuhte, nad teenivad rohkem, kui enamus mehi, oleme ka rääkinud suhtearendamise teemadel ja mul on nüüd tunne, et seda tüüpi inimesed ei käi delfi kommentaariumis. Nende jutt ja vaated on teistsugused, kui siin naistel :)
Sestap ma vist siin olen, et ka teist arvamust lugeda.
 
alu 06. jaanuar 2012, kl 14.22
suhte arendamise teema..misasi see veel on?? mees ei peaks isegi vihjega minema naise juurde, et kuule, mängiks kodu. jõukam naine vaatab sel juhul kaasa tundva pilguga, et sinna pole ju mõtet anda, kus midagi vastu ei saa ja rottnaine ei vaatagi tyhja lõksu poole..
 
Agnes 06. jaanuar 2012, kl 19.07
alu,
suhte arendamise teema on teema, kus arutatakse suhte arendamist. tead kuidas suhet arendatakse? :)
et no mõnele meeldib salapärane ja hiiliv, teisele jälle kohe peale lendamine :)
nagu sinu jutustki selgub, et mitte sa pole vihjetegija, vaid hakkaja mees, kes haarab asjal hoobilt sarvist - tule mulle naiseks, kohe! :)) a no nii ongi õigem, mis seal ikka keerutada :)))
 
alu 07. jaanuar 2012, kl 01.12
tyypiline ebakindla eestlase "suhte arendamise teema" on ilmselt keerutamine nagu kass kuuma pudru ymber, testides enda tahetavust. pannes mängu kõik positiivsete numbritega väärtustatavad suurused. statistiline kokkusobitamine. ja kui ilmneb vähimgi märk, et huvi on, siis tõmmatakse kas kriips peale kogu projektile või ollakse täiesti kättesaadamatu oma vastupandamatuse/asendamatuse/ainuvõimalikuse tõestamiseks. loomulik lähenemise tee samas materiaalsust eitavas ja taunivas keskkonnas, mida võiks kokku võtta yhe sõnaga-silmakirjalikus(kes kuram seda tedremänguks veel nimetas?)

pole ime, et peale selliseid arendamisi suhted pysima ei jää, kuna juba algselt on asi kaugel tavalisest teineteisele meeldimisest ja lihtsast ning täiesti arusaadamatust tungist koos olla.

Agnes,

ära soki:) suhe on koormav/ahistav/arvestama panev/armastama ahistav ja naiseks palumine pole selle kõige juures loogiline.
mees38 12. jaanuar 2012, kl 09.03
Naised pakuvad end galeriide kaupa välismaalastele:
http://www.lovemall.com/estonia/gallery66...

Mehed heal juhul otsivad välismaalt vaid tööd.
 
alu 12. jaanuar 2012, kl 11.51
??? kas probleemiks on nyyd, et pole vastavat galeriid, kus ennast saaks välismaa mooridele pakkuda? aga loo see siis...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!