Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mõnus prostielu
mees38 16. märts 2012, kl 08.58
Skyplussi hommikuprogrammis oli intervjuu prostiga, kes ilmselt pani mitmed tüdrukud mõtlema: Why not? Kuuteenistus umbes 10 000EURi, sealjuures ise valid kliente. Kolmelapselise pere kuu toiduraha teenib ta ühe õhtuga ja võib seda ainult endale kulutada. Kliendid on nii meeldivad, et osadega saab orgasme, osadesse armub + veel mingi sponsor kes teda toetab. Kõik need jutud, kuidas neid sunnitakse ja piinatakse jne. Võimalik muidugi et 400-500 EUR kuupalgaga nõustajad ja feministid püüavad teda aidata ning suunata poemüüjaks ja õhtukooli, kuid võib arvata, et ta irvitab ainult selliste ettepanekute peale. Ta ei teadnud mingitest kupeldajatest mitte midagi. Loomulikult on ta ka tööl käinud aga milleks teha pikki tööpäevi ja näha vaeva enda harimisega? Unistab perest aga kas ma mehena tahaks sellist naist, kellega kuhugi minnes vaadataks meid muigel sui. Üks küsimus jäi kahjuks küsimata, mida ta 20a teha kavatseb?
 
mees 16. märts 2012, kl 09.10
hargitab ikka hargitab:)
kliendid juu kah vananevad!!!
vanureid muidugi peab rohkem üle käima, et 10 000 kätte saada
 
okei, aga 16. märts 2012, kl 09.15
arvan, et see jutt oli kõva liialdus. Ei ole see midagi nii lilleline ja ei ole need kliendid midagi nii meeldivad.
 
Kala 16. märts 2012, kl 09.23
Naljakoht või tõeline kala oli see kui saatejuht küsis edasiõppimise kohta. Vastus kõlas umbes nii, et kui keegi toetaks siis läheks küll!
Krt, 3-4 tundi teeb päevas "tööd", saab väidetavalt mega pappi ja ei leia võimalust edasi õppida! Millega ta siis ülejäänud ca 20 tundi tegeleb? Leotab ja loputab "töövahendit"?

Märks pani alguses pirni - "Tere prostituut!" ja Kivikas ei suutnud ka lõpus irwamata jätta - "Jõudu prostile!". Mega IRW!
 
ph 16. märts 2012, kl 09.53
mis muretsete, kui tahab mehe mina läheb välismaalasele ja kolib minema ja elu jätkuvalt nagu lill.
 
Saadet ei kuulnud 16. märts 2012, kl 10.08
Telekas on ju selliseid seriaale, kus lausa propageeritakse "lõbulinnu" elu.

Mõni asotsiaalsest perest poole mõistusega plika jaoks on see ju lausa paradiis - psüühika niikuinii korrast ära.

Mis neil oma "ameti" kaitseks muud öelda ongi, kui et kõik kena. Liiguvad ju ka samasuguste ringkonnas. Muidugi ei saa kusagile õppima minna, sest seal jagatakse kohe ära, kellega tegemist on. Selline asi jätab eluks ajaks mingi pitseri. Muidugi on veel äraleierdatud lause: "L...dest saavad parimad naised", aga see on ju sama, kui võtaks loomade varjupaigast endise omaniku käest peksasaanud koera - on ka väga truu ja tänulik ...

Niikuinii on selline äratrööbatud naine kokku puutunud ka kõikvõimalike sugulisel teel levivate haigustega.
Iga mees alateadlikult otsib siiski oma lastele ema, ma mõtlen normaalset meest muidugi.

Ja lõpuks - mida need mõningad "kuulsused" (avelid ja intsu-pruudid) palju paremad on?
 
anaalnerimminguroozile 16. märts 2012, kl 10.09
ära lase seda sanssi kämmalde vahelt libiseda. selline raha ja peamine nigut huruscopis et teenid selle kohaga kus aju asub.
 
tsuks 16. märts 2012, kl 15.29
Blondiini unistus! Sellisel prostil võib ju ilus elu olla,aga selle kohta öeldakse ka ,et elu nagu põrsal,soe on ja küljealune pehme ja süüa antakse,aga see elu on vääga lühike,tapamajja viivad varsti. Ma tahaks seda tibi aasta pärast näha,kas ta on juba miljonär või ootab omi kliente kopli bussipeatuses?
 
tsuks 16. märts 2012, kl 15.30
Lisaks veel,liiga ilus muinasjutt ,et uskuda.
 
jaja 16. märts 2012, kl 18.47
Eks rumalal inimesel olegi kergem elada ja ta elult peale läikivate asjade muud ei oskagi tahta. Noorus ei kesta igavavesti ja eriti selle eriala töötajatel kaob kiiresti nii tervis kui kõik muu.
 
teadja 16. märts 2012, kl 21.36
kõik tulega mängijad põletavad oma maja varem või hiljem maha
 
heino 17. märts 2012, kl 06.33
ärge uskuge hülge möla. prost ei ole kunagi hästi teeninud ega hakkagi kunagi hästi teenima. prost on alati töövahend papi teenimiseks, tal puudub igasugune seaduse kaitse.
 
mh 19. märts 2012, kl 00.12
Ma kuulsin poolikult selle intervjuu kordust laupäeval ja kui alguses mõtlesin, et nojah, eks selline elu ole ka võimalik ja võib-olla ta ongi rahul. Siis aga jõudis järg küsimuseni selle kohta, et kas juhtub ka taolist värki nagu Julia Robertsi tegelaskujuga Pretty Woman filmis, et mingi rikas mees ära armub ja naiseks võtab. Tibi vastus oli, et jaa, juhtub, sageli juhtub, võiks temagagi juhtuda. No sorry, aga ilmselgelt elab see linnuke ikka täielikus fantaasiamaailmas. Arvatavasti selleks, et oma elukutsest tingitud psühhotraumat alla suruda on ta endale loonud mingisuguse fantaasiamaailma, kus prostituudid on nagu ihaldatud printsessid. No ei näe kuskil hordide viisi ärikaid, kes endale ametlikult prostiks olnud naised kõrvale on võtnud (see, kuidas nimetada raha pärast abielluvaid naisi on juba teine teema). Kahju tegelikult, lapsed olid tal vist ka olemas, kurb, kui pereema sellise tee valib. Ma pole mingi põhimõtteline prostitutsiooni vastane (kui see oleks riiklikult reguleeritud, maksustatud ja tüdrukute tervis ning turvalisus tagatud, siis andku minna), aga samas ei pea ma õigeks taolist selle ameti ilustamist, sest rahanäljas rumalad noored on kõigeks valmis, tagajärgedega arvestamata.
 
okei lilleke 19. märts 2012, kl 08.57
see on sinu suur sanss.
 
emmeliinele 20. märts 2012, kl 09.57
see on su amet.
pole vaja sms laenuga end lasta egiptusesse transportida. muide nüüd on uued seadused ja raskes ülekaalus olevatele tehakse reisimine topeltmaksuga.

millal sa maksad mustafale ära poole kardaaniristi raha mille oma raskekehakaaluga rämeda sexi käigus purustasid?
feminism on väljas. kulud pooleks
 
Ammaliine 20. märts 2012, kl 18.44
Eile maksin juba sai natuuras.
 
See alguse värk 21. märts 2012, kl 08.27
kauemaks sea tegema jääb,siis muutub see talumatuks ilma teatud kokteilideta.
vaevalt suudab selline end ühe mehe jaoks kauemaks huvitavaks ,usalusväärseks muuta.
mõni vananev rikkur vöib ta ju enda lõbustamiseks ka päriselt koju võtta.
 
menopausi nublule 21. märts 2012, kl 10.28
hingesugulased peaksid orgunnima sellise töökoha.
see teeb ka kuumahoogude talumise kergemaks.
 
G 23. märts 2012, kl 00.07
Mõelge nüüd loogiliselt. 10k/20 päevaga on 500 EUR päevas . Pole küll hindadega kursis, aga ajakirjandusest on läbi jooksnud a la 400-1000 eeku tund? Teeme nüüd natuke matemaatikat.. Iga päev praktiliselt 8h keppi, kusjuures nii, et üks kunde läheb ja teine tuleb, yea right.

Aga nagu siin varasemalt öeldi, päris korras ülemise korrusega tegelased sellise äriga ei tegele ja vajadus oma tegevust (endale) õigustada paneb patoloogilised roosad prillid ninale.
 
ferodan 27. märts 2012, kl 14.02
Ferodan
- INGLITERAPEUT -
Üldmoderaator
Suurliige

Postitusi: 390
Sugu:
Isa Valgust ja Inglite lähedust!
Awards



Seksuaalsed suhted
« Vastus #106 : Täna kell 11:36:43 »TsiteeriSeksuaalenergia on loomisenergia.
Jumalik armastusepuhang läbi loomisenergia, on antud Inimesele igaviku ja täiuslikkuse loomiseks. See puhang kannab lõputut loomisenergiat, sarnast mida omab meie Kõikjalolev Isa. Millega Tema andis elu kõigele.
Kui ma olin noor, hakkasin ma unistama oma igavikulise poolekesega kohtumisest. Ma tundsin endas, et ta on olemas, kehastunud koos minuga.
Ma otsisin teda. Ja ootasin. Ma kogusin kõik oma loomisenergiad selleks imekauniks puhanguks, et luua imepärast tulevikku ja kinkida see meie täiuslikule lapsele. Minu tulevane naine oli jumalanna. Ma tundsin ka seda endas. Ja ma panin oma loomisenergiad enese ümber tiirlema, kogudes seda väge loomispuhanguks oma poolekesega, keda ma veel kohanud polnud selles elus.
Kui ma sain 16-aastaseks, hakkas ilmuma minu unistuses meie tütreke. Minu loomisenergiat oli kogunenud nii palju minu ümber, et inspiratsiooni ilus ma juba nägin meie tütrekese naeratusi, kilkeid ja kuidas ta metsa vahel ringi jookseb.
Kuid ma polnud ikka leidnud veel oma igavikulist armsamat - oma naist, oma jumalannat, oma poolekest.
Ma tundsin, et Inimesele on antud palju energiat läbi elu, kuid seda ei ole vaja igapäevaselt raisata. Kui sa selle ära kulutad, mis saab siis loomispuhangust, et luua tulevikku läbi oma laste? Kui näiteks iga nädal põletada see energia, siis inimene ongi ainult võimeline nädalahulga seda kaunist energiat endas hoidma ja elu loomisel, nädala hulk energiat pole võrreldav aasta hulgaga, 10 aasta või terve elu kogutud loomisenergia hulgaga.
See imekaunis energia keerles ja praksus minu ümber, ma tundsin selle jumalikkust, puhtust ja väge. See ümbritses mind kindluse, mõtteselguse ja auväärsusega.
Ma kohtasin muidugi palju häid ja ilusaid tüdrukuid, kuid see suurim loomispuhang saab särada Kõiksuses vaid läbi suurima armastuse - armastuse oma poolekese vastu. Ilma sellise armastuseta, seda puhangut ei toimu või toimub osaliselt, sellepärast vahepeal võõraste inimeste puhul, tuleb sellest ühinemisest laps aga vahepeal mitte. Vahepeal võimekas laps, aga vahepeal mitte. Vahepeal kehastub õnnelik perekond, aga vahepeal mitte.
Ma otsisin just nimelt teda! Ja leidsin.
Sõnulseletamatu armastus kohe puudutas meie loomisenergiaid, juba veidi enne, kui minu mõistus suutis kohaneda, et ta on minu pooleke. Olin otsinud teda ju 23 pikka aastat.
Ja me hakkasime unistama täiuslikust maailmast, tulevikust ja meie tütrekesest.
2 imelist armastusevalgust täis aastat möödusid meie loomisenergiaid ühendades, ja ühel kauneimal õhtul panime kiirgama selle nüüdseks ühise loomisenergia, üle kogu Universumi, andes elu väikesele jumalannale, kellest olime nii kaua unistanud ja seda unistust täiustanud.
Kõiksus teab, et ainult Inimene, kes on sellest puhangust puudutatud olnud - ainult läbi selle saab mehest tõeline mees ja naisest tõeline naine. Mehest suur Looja ja naisest kaunis Jumalanna.
Ja sellest hingerõõmust, puhangust, jätkub kogu eluks ja rohkemgi, et tõsta Inimest kõrgustesse ja paradiisi. Täita iga tema kehaosake õnnega terveks sajandiks.
Ja see on ainult algus.
Iga päev näed Sa oma naises ja lastes oma suurt täisväärtuslikku jumalikku loomingut ja armastuse energia ainult suureneb Sinu kodukolde ümber.
Ja iga puudutus, naeratus või soojendav südanthelisema panev pilk oma armastatuimalt hinge teiselt poolekeselt, suudab täita Sind Valgusega ja küllastab tuhandeks aastaks ja sätendav armastuse atmosfäär võib kahte poolekest inspireerida veel uueks täiuslikkuse loomise puhanguks igavikus, kui see on nende kahe jumaliku täisväärtusliku poolekese unistus.

Ja see igavikuline õnn on kättesaadav igale inimesele, kui ta õpib oma loomisenergiat kontrollima, nii nagu õpib kõike muud oma olemuses ja selle ümber harmoniseerima.

Imelist armastust, kallid sõbrad!
 
n30 10. aprill 2012, kl 19.38
Põhimõtteliselt on sul õigus, aga pole vaja nii jumalikult meie elu kirjeldada. Kes teab, mida otsib, see teab nagunii ja matsidele võid kui ilusate sõnadega rääkida, aru nad ei saa. Jasma vaidleks vastu ka sellele, et inimese energia on vaid laste kaudu õige paradiis ja õnn. Mina olen oma õige poolega juba 9 aastat koos ja me ei tunne, et meie idülli mahuks lapsed, meil piisavalt hea koos olla ja teineteise eest hoolitseda ja pühenduda teineteisele.
 
mõnus orjaelu 18. aprill 2012, kl 01.01
pidavat ka hea olema, ma olen kuulnud
 
mõnus 18. aprill 2012, kl 07.41
nii mõnigi tumedatverd fkk.ing h.oor on nii pealetükkiv.
 
leharoozile 20. aprill 2012, kl 20.18
prost peabki olema pealetükkiv, see kuulub ameti juurde ja sellest neid tuntaksegi.
ilmselt see räpase ihu ja halva suuleha hais peletab kliendid eemale
 
heh 21. aprill 2012, kl 15.05
Prostil ja prostil on ikka vahe ka, selge see, et harju keskmise välimusega naine ei teeni elusees 500 euri päevas, küll on aga eliitprostituute, kelle välimus annab silmad ette nii mõnelegi modellile ja hindki neil vastav.
 
:D-le 23. aprill 2012, kl 11.26
rasvunud, räpast, haisvat, kaltsu riietes eliidiks pidada on naca naljakas.
vast odavasse sadamabordelli sobib
 
elukutse on sul räpane 23. aprill 2012, kl 12.23
heh
21. aprill 2012, kl 15.05

Prostil ja prostil on ikka vahe ka, selge see, et harju keskmise välimusega naine ei teeni elusees 500 euri päevas, küll on aga eliitprostituute, kelle välimus annab silmad ette nii mõnelegi modellile ja hindki neil vastav.

Eliit prost pole kaltsudes.
 
külaline 24. aprill 2012, kl 12.45
Tasuliste naiste 'hinnad' on seinast seina. Mõni küsib 500eur ÜHE korra eest, mõni jääb 20-ga nõusse. Tõele au andes polnud see 500eur-ine linnuke seda raha väärt, aga see on tema enda asi, kui palju ta hinda küsib.
 
T 24. aprill 2012, kl 16.04
Peab ikka väga hea välimusega sellisel juhul olema.
Keskmise välimusega ja vanemad teenivad ikka palju-palju vähem.
 
külaline 25. aprill 2012, kl 09.47
Enamus high-level tasulisi on tõesti head.
Toon ühe näite:
http://jdu.ru/anketa.phtml?oid=578314222&hit=1
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!