Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Naiste välimus, kes suhtes ja kes mitte
 
vaatleja 05. juuli 2014, kl 22.06
Täna käisin tegin väikese poetiiru Tallinna suuremates kaubanduskeskustes. Nägin seal 3e oma vana tuttavat meessoost isikut, kes on võrdlemisi kenad ning kelle eelmised naised on olnud ütleme nii et keskmisest ilusamad ja kõik nad olid oma naised vahetanud välja keskpärase naise vastu või juba aastaid olnud tavalise naisega. Ehk siis täiesti tavalised riided, mitte midagi ütlev soeng ning muidugi meikimata näod.
Siis jäin poes vaatama, millised naised liiguvad üksinda ja kes meestega. Teate, huvitav tähelepanek oli see, et väga kenad ja stiilsed naised olid üksinda kuid sellised tavavälimusega naised omasid 90% juhtudel meest kõrval.

Siinkohal ei räägi üle keskmise eesti naisest kui ülemeigitud kunstküüntega naistest vaid tõesti, kenad hoolitsetud ja stiilselt riides neidudest.

Mis põhjustab seda? Kas see, kui naine on 10 palli skaalal 9-10 siis on võimalus temal leida mees väiksem kui naisel, kes on alla selle?

Mida arvate? (palun võtke seda kui lihtsalt arutelu ning ei tee kedagi maha, igalühel õigus oma välimusele kuid asi mis jäi täna silma lihtsalt 20-30 vanuses inimeste puhul)
 
atraktiivsus 05. juuli 2014, kl 22.35
no need kaes saadaval, peavadki alati valmis olema. Mine tea, millal saatus hea vaba mehe ette veeretab. See on juba loodusest nii seatud, et saadaval olekust tuleb kindlasti meestele teada anda nii oleku kui välimusega.
kel kaaslane juba käes, ei pea ju pingutama nii palju selle kaduva välimusega.. abielulised kipuvad ka kaalus juurde võtma..
no ja siis saab abielulistel teinetesiest kõrini ( igavast elust, igavast välimusest ja kaaslutõusuga kehaehitusest) ja läheb lahti uue kaaslase otsimine ja jälle hakatakse ennast rohkem sättima, sportima jne jne.
kuni jalad veel kannavad.. olenemata vanunest..
 
mims 05. juuli 2014, kl 22.43
noh, kes jätab enda hoolitsuse selle pärast maha, et leidis kaaslase, ei tohikski kaaslasega olla. ilusat välimust võiks hoida ikka enda jaoks, mitte kellegi teise.
 
jumala tõsi 05. juuli 2014, kl 23.04
" ilusat välimust võiks hoida ikka enda jaoks, mitte kellegi teise."

kusjuures ongi liiga ilusatel naistel see välimus vist enda jaoks-käivad ringi pilk kauguses, pissihäda ilme näol ja ärkavad ellu vist rahakahina peale ainult:D
 
Mittekeegi Olikord 05. juuli 2014, kl 23.14
vaatleja, täna Sa jälgisid inimeste välimust, aga järgmisel poetiirul võiksid kaaskodanikele silma vaadata :) See on päris huvitav. Silmad kui hinge peegel või ka otsetee südamesse...
Jään huviga ootama Sinu tähelepanekuid :)

*minu vaatlustulemuse põhjal on suurem osa eestimaalasi sügavalt õnnetu ja tühja pilguga (olenemata välise mukituse astmest)
 
praht 05. juuli 2014, kl 23.19
Ma arvan, et kui mees on leidnud selle õige siis on välimusest miski muu palju olulisem. Nad lihtsalt armastavad üksteist sellisena nagu nad on ning kumbki ei pea pingutama kaaslasele meeldimimise nimel.



Terve elu ei jõuaks ju mehe kõrval nagu üleslöödud nukk olla... iga päev selle nimel pingutada, et kellelegi meeldida. Selline elu oleks väga kurnav... ja ebareaalne.
 
jumala tõsi 05. juuli 2014, kl 23.37
endale meeldimisest oli ju jutt. selge siis, et enda jaoks ilusaks olemisest on nii kopp ees, et häda nägu on naisel peas:)
 
panek tähele 05. juuli 2014, kl 23.52
Aga äkki on hoopis asi meestes? Superilusate piffide mehed ei viitsi oma naisega aega veeta väljas poodides ?
 
Mims 05. juuli 2014, kl 23.54
Huvitav arvamus ülesmukkimisest. Kui ma suhtes olin, ma meikisin, hoolitsesin enda eest, kandsin samu asju mis ka vallalisena. Ei tulnud mõttesegi kaotada ära see, sest juba suhtesse minnes ei teinud seda teiste jaoks vaid enda. Täna olin ka mina poodides ning kui inimestele naeratada, nad naeratavad kasvõi natukenegi vastu :)

Ka need mitte üles mukitud käivad ringi kui depressiivsed inimesed aga sa näed lihtsalt ilusaid inimesi rohkem ja sp ka arvad et neil pind sees kuskil aga tglt vahemalt siin Eestis, on koikidel häda nägu ees. Sellepärast väike naeratus on kena kui ise alustada, see levib edasi :)
 
n25 06. juuli 2014, kl 00.02
Kuna ma ise juba kahekümnendate keskel ning pole kordagi suhtes olnud, siis olen seda jälginud, millistel umbes minuvanustel naistel on mehed olemas, ning millised naised on üksi.

Koos mehega on enamasti sellised tibivälimusega naised. Ja kui naine just tibi ei ole, siis pikk ja sale ikka on, ning kannab väga naiselikke riideid - õhulisi lillelisi suvekleite, kontsasid jne. Ja kui natuke ülekaalulisel naisel on mees olemas, siis 99%-l juhtudes on see naine ikka täielik tibi.

Saledatest naistest on üksinda enamasti sellised nohikuvälimusega tüdrukud.
Ja minusugused - kerges ülekaalus olevad keskpärase välimusega naised, need on alati üksinda. Sellistel mehe leidmine kergelt ei käi, omast kogemusest tean.
 
hormoonid 06. juuli 2014, kl 00.10
tegu siis hormoonidega, jahil olijtel testosteroon kõrgem, mis väljendubki enese atraktiivsemaks sättimises.
kui kaasa leitud ja ehk lapski saadud, on mõlemas, nii mehes kui naises õstrogeeni tase kõrgem. ja mees mugvamaks,rahulikumaks, naine kodusemaks, mis aitabki neil paremini kodus- pesas püsida ja järglaste eest hoolitseda..
mõnikord aga ei ole paar samas tsüklis ja üks peaB IKKAQGI JAHTI EDASI, või alustas uut jahihooaega.
 
to n25 06. juuli 2014, kl 08.40
Kle 30 kilo pole "kerge" ülekaal!
 
huvitav 06. juuli 2014, kl 09.54
kas need, kes kaubanduskeskuses või linnas sulle üksi vastu tulevad ongi kõik üksikud? ja kahekesi tulevad kes iganes, siis on paar? aga kolme-neljakesi? oh õudust...
 
minni 06. juuli 2014, kl 10.18
Lihtne - ilusad naised julgevad ka üksi ringi liikuda ja ka mehel lasta üksi ringi käia. Nad teavad, et mees paremat niikuinii ei leia.

Halli hiirekese tüüpi ei saa mehel üksi lasta isegi mitte piima osta. Mine tea, järsku lööb keegi üle.
 
ehee 06. juuli 2014, kl 10.34
Teemaalgataja loogika ei pea ju paika, kui kõne all olnud meeste esimesed naised olid üle keskmise ilusad. Mina olen ka seda märganud, et naine, kelle vastu oma naine välja vahetatakse, ei ole sageli sama kena, kui eelmine naine (sel hetkel kui kokku hakati). Seda, et ilusaid naisi ei võeta naiseks, sest nad on ilusad, ei ole täheldanud. Kui jutt on muidugi klassikalisest ilust, sageli on ilust arusaamine erinev. Siin paistab ka ilus tähendama mukitust, mina nii ei arva.
 
kui 06. juuli 2014, kl 12.50
armastus on kena pepukese pealt südamesse jõudnud,piisab vaid pilgust,et õnnelik olla ja võõrastega seda ei jagata.
meik ja riietus ei oma enam nii suurt tähtsust.
 
Kui 06. juuli 2014, kl 13.23
Kui olla armastatud ja armastada, siis peaks nagu enda välimuse viimasele kohale jätma? Kah vale.
 
Armastus 06. juuli 2014, kl 17.58
teeb naise niigi ilusaks,väike meik ja istuvad riided teevad asja veel paremaks.Kel armastus möödas,eks need jah lasevad end käest aga kaua sa jõuad siis armunud olla.
 
to to n25 06. juuli 2014, kl 19.19
Kust sa võtad, et n25-l on 30 kg ülekaalu? Ta ju ei maini siin kuskil oma pikkust ja kaalunumbrit. Ära kujuta endale igasuguseid asju ette!
 
teadusenohik 07. juuli 2014, kl 00.10
No johhaidii, on alles valiidne uuring valmis tehtud! Poeskäijate pealt vaatame, kes on suhtes ja kes üksi... irv! Kas poodi peab alati mehe kaasa võtma või? Naine üksi ilma meheta ei tohigi ringi kõndida? Koli kuskile Talibani-riiki siis.
Eriti kõva sõna on muidugi eeldus, et poodi minekuks peab lisaks mehe kaasa võtmisele end veel ka ära meikima, muidu mõni vaatab, et näe, ei HOOLITSE enda eest.
Ja lõpetuseks lugu elust enesest: ilm põrgupalav, läheme mehega mööda tänavat. Mina tunnen, kuidas juba silmalaudki higistavad ja kleepuvaks muutuvad, küsin mehelt murelikult: kuule, ega mul pandasilmi ripsmetušist ei ole? Mees vaatab: ei ole, aga äkki sa siis poleks pidanud ripsmeid värvima nii palavaga? Mina muigamisi: no sorri, et ma sinu kõrval käies kah hea välja näha tahtsin! Mees: no aga sul pole ripsmetušši vaja, sa näed muidu niigi hea välja.
Need sinu 3 tuttavat, teemaalgataja, on ka lihtsalt tavalised normaalsed mehed, kes, erinevalt sinust, meigikihist läbi näevad. Sa mine nüüd pane natuke puuderkeemi peale ja otsi stiilsed riided selga, muidu kõik delfi lugejad näevad läbi arvuti, et sa ei hoolitse enda eest!
 
vaatame nüüd asju nii 07. juuli 2014, kl 00.32
no seesama kirjutaja siin, kes mehe ka saanud, ju mukkis- meikis-teipis kortse, värvis silmi ja kingakontsi enne ikka ju märksa rohkem, kui veel saadaval oli?
 
kivike 07. juuli 2014, kl 08.00
Kui elad üksi, on lihtsalt rohkem aega, mida saab jagamatult vaid enda jaoks hoida. Ülihoolitsetud välimus vajab hirmsasti aega, suhtes või pereinimestel on reeglina seda mujale ka panna.
 
naine 07. juuli 2014, kl 11.03
Mulle see möksimise , värvimise , geelküünetamise asi pole kunagi südamelähedane olnud , seega mees , või mitte mees , vahet pole . Käin ringi naturaalselt .
 
hj 07. juuli 2014, kl 23.18
Täitsa vallaline, aga pole kunagi mõistnud, miks kuhugi kaubanduskeskusesse peaks minema üleslöödult ja meigitult. Ainuke koht, kuhu ma puhta näoga ja vabas riietuses lähen. Ja seda enam, et olen seal üksi. Tööle ja tuttavate seltskonda minnes vaatan pikemalt peeglisse.

Teine asi, mida ma ei mõista on see hoolitsemise jutt, mille all mõeldakse meikimist ja igatsugu paksu keemiat täis ainete peale määrimist. Kust otsast see hoolitsemise alla käib? See on puhas dekoreerimine, kuna see keemia ei hoolitse su eest kuidagi. Jahh minagi teen seda, aga ma ei nimeta seda hoolitsemiseks ega pea meikimata, värvimata, lakitamata naist juskui laisaks või lohkakaks.
 
arusaamatuuu 07. juuli 2014, kl 23.23
Milleks peaks mehega koos šoppama? Üldiselt ei paksu see neile absoluutselt mitte midagi peale surmigavuse. Ja milleks peaks selle tegevuse jaoks omale meiki näkku määrima, kontsad alla kruvima? Et proovikabiinis kogu oma puuderkreem proovitava eseme sisse mäkerdada ja uhke kahetunnine tornsoeng viltu tõmmata? Ja et jalad oleks keskuses kappamisest korralikud villis ja higised?
 
Tory 07. juuli 2014, kl 23.34
Mõned äsjaarmunud noored lihtalt ei oska kuhugi mujale patseerima minna, kui kaubanduskeskus. Muud huvid puuduvad. Vene naised muidugi lähevad igale poole kontsade ja paksu värviga, sest neil sportlikumaid riided garderoobis lihtsalt pole. Kui mehega parki jalutama, siis ikka tikk-kontsadel ja miniseelikus, püsti püsimiseks tuleb kümne küünega mehe külge klammerduda.
 
, c 07. juuli 2014, kl 23.39
Ausalt öelda enamus mehi ei hooli meigist kui tegu oma naisega ja lähevad ootamisest hulluks kui naine peegli ees või vannitoas enne poodi minekut sätib ning sätib, ei saa ega saa minema hakatud.
 
teemaalgataja 08. juuli 2014, kl 15.08
Miks Te lähete kõik äärmustesse? Kas ma rääkisin naisest kes näeb välja nagu jõulupuu? Ei! Ma rääkisin naisest kes näeb ILUS JA HOOLITSETUD VÄLJA, mitte ülemeigitud vene naine.

Jeerum, küll te lähete ikka leili. Hoolitstud naine ei tähenda kohe ülemeigitud 15cm kontsadega tibinat.
 
kivike 08. juuli 2014, kl 18.33
Mis asi siis on ilus ja hoolitsetud? Tervislikult toitunud, väljamaganud, stressist vaba, reibas, sportlik ning nahahooldustooteid ja mõõdukalt meiki kasutav? Alati ja 100% ajast ei saa selline välja näha, sest puhuti ei ole selleks kõigeks aega lihtsalt.
 
naine 50 08. juuli 2014, kl 19.45
ma jällegi ei saa aru, mis tähendab ei jätku enese eest hoolitsemiseks aega? põllul künnate iga päev või laudas päevad läbi?
juuksurisse kuus korra ikka peaks igal naisel asja olema, see on ju nii loomulik. maitsekad riided, jalanõud, aksessuaarid ... mul polegi selliseid, millega välja minna ei julge. meik, no kui see just jääb tegemata eriti palaval suvepäeval, päikeseprillide taga ja päevitunud näos, kui on veel vastav suvekleit, siis ei peagi olema. huultele värvi ja läiget anda ei võta ju kaua aega.
kui iga kord dushi all käies karvad raseerid, siis ei kasva miski nii metsa, et hiljem jõud üle ei käi. kähku riivid kannad ka üle, kreem peale.
minu jaoks on see nii elementaarne, et ei saa aru, mis aja puudusest jutt käib.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!