Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mehed ja armumine
 
eid_1540488537fb72 27. detsember 2014, kl 02.24
Tahaks teada, mida tähendab meestele armumine.

Kas see on tugev tunne, kas see võib ruttu üle minna või siis mitte? Ma mõtlen ikka sellist armumist, et ei saa silmi kuidagi lahti ja kogu aeg otsitakse lähedust. Kas mõni armumine võib kogu eluks meelde jääda?

Kas mehed otsivad hingelist lähedust või on ainult sexi peal väljas?
 
hindu 27. detsember 2014, kl 02.57
2ra uuri siin elu, mine araablaste portaali ja kysi seal kuumaverelistelt. eesti mees on tuim tykk nigu latikas kylmal pannil, k6ige viimane isik siin maamuna peal yldse kes oskab oma tundeid kirjeldada, vaevalt et ta selleks suutelinegi on.

eesti mehi tuleb ise jalgele tirida ja turgutada, aga vaat eestimaa naistest tyhjaks jooksnud, nyyd neid vaeseid pystikusejatest vallasante ei vaata isegi mitte naabri koerad enam.
 
hindu 27. detsember 2014, kl 02.59
vanas6na kah: eesti mees r22gib siis kui kana pissib!

\m/
 
MCR 27. detsember 2014, kl 05.41
Kui mehed armuvad t4iega siis nii, et naise eest surma minek on sama mis soolatoosi ulatamine. Aga millest ma aru ei saa on see mida t4hendab "ainult seksi" peal v4ljas? Seks ongi ju ylim l4hedus kui kontekstiks on armastus. Oled netis pole v4ga l4hedane, r44gid telefoniga- parem, kohtuingul sama laua taga- veel parem, k6rvuti- p4ris hea, syles ja kallistate - veel l4hedasem... kuhu edasi on siit veel minna? Jah kurdetakse - seksisime kohe ja mees kadus. Aga miks kadus? Sest siis on ka n4ha kui palju tahab naine ise meest vastu. Kas naine ihaldab ikka MEEST v6i ainult tema T4HELEPANU? ja muidugi on seks otsetee ka selleni, kas mees ISE ka hea on.

Tagasi armumise juurde. Meelde j44vad nad k6ik. Need on k6ige kirkamad hetked elus. Kes armub nii et teda vastu ka armastatakse on sel perioodil v4ga 6nnelik.
Seda ei tule elus v4ga tihti ette, seet6ttu on armumised ka k6ige v44rtuslikumad m4lestused.

Julgen v4ita et naine kes tahab kyll et teda armastatakse (t4helepanuga yle ujutamine ju) aga vastu ei armasta, ei n4e ka p4riselt seda suurt armastust mehe poolt, sest see sureb enne v4lja kui ei leia vastukaja. Yldiselt sellises kyynilises kohas nagu eestis on armastusel raske tekkida. Algusj4rgus on seda lihtne ise l4mmatada ka, teades mis on tulemas ja teades ka kui valus on hiljem haiget saada kui midagi nihu l4heb. Kes kardab valu see kardab ka armastust.
 
mees 27. detsember 2014, kl 09.44
mcr räägib sulatõtt. olen ise parajasti meeletult armunud ja sellepärast tean. minu partner näib ka armunud olevat, see paistab välja ja ta ise on seda mitu korda küsimata kinnitanud.
 
ehh 29. detsember 2014, kl 09.26
vale puha.eesti mees läheb surma vaid 0,5l viina ja 3 liitri õlle eest - kui naine selle talle võimaldamata jätab.
elu on seda korduvalt kinnitanud.

meestega omavahel vesteldes, ka võõrastega, näib, et naised neile tegelikult üldse korda ei lähe. tehakse head võltsi nägu, aga seda sügavat hoolimist ei ole.

ja kui eesti naine on sügavalt õnnetu seetõttu, siis varsti hakkab ta rääkima vene keeles. või soome keeles. või rootsi. või vietnami. siis kasvatab eesti naine neile lapsi. viimased 25 aastat on eesti mees endast selleks andnud tõepoolest kõik. tark ja armastav eesti naine, kes kasvatab oma lapsi eestlaseks, on jalge alla trambitud, hävitatud, tema väärikust alandatud, teda on paljaks riisutud, tööst ilma jäetud ja seda mitte kusagil Vietnamis, vaid siinsamas Eestis, kus kirjaoskuse tase on üks kõrgemaid maailmas. eesti mees, kui sinu vanemad unustasid sulle seda öelda, siis tea, et naist tuleb hoida ja tal võimaldada armastada. kui sina oled teinud kõik selleks, et naine oma armastust vabalt väljendada ei saa, siis on see sinu enda õnnetuksolemise põhjus. sa keelad sellega armastuse ära ka enda jaoks, see on ahelreaktsioon, mis mõjutab kõiki, kellega sa kokku puutud.

armastus on kõige tähtsam üldse siin maailmas.
 
MCR 30. detsember 2014, kl 04.40
Ega jutt ei olegi siin rahvusest, vaid ikka armumisest ja armastusest. Mu esimene armastus ei olnud ka eestlanna. Aga ikka v4ga ilusad m4lestused on sellest s4rtsu t4is silmadega tydrukust.

Kurb jah, et eestis sugude omavaheline syydistamine edasi k4ib, aga mina pole kedagi jalge alla trampinud ega t88st ilma j4tnud, ka lapsi pole minust kellegi kaela kasvatada j44nud. Tahan lihtsalt elada, armastada ja 6nnelik olla. Selles elus. Pole palju n6utud ja minu arvates on see ka t4iesti saavutatav.
 
ei kõlvanud 30. detsember 2014, kl 19.53
mis selle särtsu täis silmadega tüdrukuga siis juhtus? sai õnnetult surma või muutus igavaks, nagu iga kergeltsaadud kepp?
 
kloeektsioon 30. detsember 2014, kl 19.57
palju sul neid naisi juba kollektsioonis on? MCR, et kas need äravisatud naised on ka õnnelikud, et sinu kollektsiooni kuuluda saavad?
---------
ei usu, et on palju naisi, kes meestele vaid meelelahutuseks tahavad olla.

kas teed selgeks esimesel tutvumisel naisele?
------------
MCR kirjutab:Tahan lihtsalt elada, armastada ja 6nnelik olla. Selles elus. Pole palju n6utud ja minu arvates on see ka t4iesti saavutatav.

ja kõik naised osutuvad suurima rõõmuga tallatavateks, kasvõi kord..kas ongi nii? MCR?
 
icc 30. detsember 2014, kl 20.56
eelkõnelejad võtsid mul sõnad suust
 
MCR 01. jaanuar 2015, kl 15.34
4rge nyyd mind oma meestevastasesse s6tta t6mmake, mind see n4gelemine ei huvita. Pole kellelegi haiget teinud ja kui teil on teised kogemused on see ka teite endi mure.
 
k 01. jaanuar 2015, kl 17.38
kergelt või mitte, hea kepp jääb ikkagi heaks ja meelde ka naisele. Hea kepp ei saa igav olla, muide.
 
murelikud naised 01. jaanuar 2015, kl 17.48
eks need elust ja naistest ülekäia MSR taolised tegemised võivad naisi haavata küll, et neid on vaid lõbustuseks kasutatud. Ses mõttes, naised peaks mehi kuulama, kui öeldud sai, et kepp on kepp, siis nii ongi. ei makskaks hakata mõnekordsest kepist tulevikku kujundama.
 
Novot! 23. märts 2015, kl 12.38
Kui see oleks nii lihtne, et nii öeldakski, au neile! Aga enamik mängib inimeste tunnetega, küll on inimene paha, et tundeid pole, siis on inimene paha, et need on... Ja nii need suhtebarjäärid tekivadki - kunagi ei tea ju, millal mida parasjagu mõnitamisväärseks peetakse.
 
eesti mees on 23. märts 2015, kl 22.00
eesti naise poeg! mida külvad,seda lõikad....
 
joviaalne jesuiit 25. märts 2015, kl 07.13
Mind huvitab naiste juures eelkõige seks. Ma ei ole ühtegi naist armastanud et nüüd ei saa ilma olla. Olen ise neid julmalt maha jätnud kui rutiin ja tüdimus tuleb samas ka ise maha jäetud. Naljakas oli see et kes mind maha jätsid püüdsid äräri-veeri laveerida et kuule nüüd on kõik läbi. Ma sain aru ütlesin et lõpeta see keerutamine, tahad vabaks? Okei, pole probleemi. Ei hakka ühegi naise pärast pikalt põdema sest meres kalu küll. Pealegi on mul palju sõpru ja hobisid seega lõbus ilma suhtetagi. Ideaalne eksidents hõlmaks visiitsuhet. Et oleks selline lõbus naine kellega kuus mõned nädalavahetused koos veeta ja nädala keskel oma elu elada. Ja peatähtis, üksteist mitte oma probleemidega kurnata. Et oleks vaid puhas rõõm ja lust koos olla. Reisida, tantsida, teha kasvõi koos midagi ekstreemset jne jne jne mis aga pähe kargab ja loomulikult seksida. Ei taha kedagi halvustada aga ma ei kujuta ette 2-3 last, õiendavat naist ja pangalaenuga "pappmaja" ning eluaeg muret ja rasket rabamist et seda kõike kinni maksta. See oleks ikka megamasendav. Põhimõtteliselt su elu oleks täiega ankrus, otsustatud, tehtud. Sul ei oleks mingeid vabadusi ega võimalus muuta oma elu 180 kraadi kui tuhin peale tuleb. Mõnele sobib siiski rutiin, aga mina jälestan seda. Kõik kordub jälle täna, eile tunaeile. Kõik on sama elu on nagu mingi repeat buttoni põhja vajutanud. Ah mis ma siin latran.
 
pogaata portos 25. märts 2015, kl 18.12
Mul on eesti naistest ainult halvad kogemused. Nad on ära kasutajad, ainult raha ja seksi peal väljas. Nüüd lõpuks leidsin välismaalt naise, kes armastab ja keda mina armastan. 100 korda parem kui eesti naine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!