Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kes on kogenud: "Oled mehest täiega sees ja soovid temaga suhet, kuid mees samamoodi ei tunne"?
 
N31 15. mai 2015, kl 14.25
Mina tahan temaga aega koos veeta.
Tema tahab minuga koos aega veeta.
Meil on olnud üli-vägevad koosveedetud ajad.
Minu jaoks klapib kõik. Tema näeb mind võrratu naisena.
jne jne

AGA

Ta on just lõpetanud oma eelmise suhte ja ta ei taha hüpata kohe järgmisesse koosellu. Ta tahab ja vajab oma aega. Ning ma mõistan teda ja tema vajadusi. Lihtsalt mina olen juba 2 aastat saanud kogeda seda vabadust, mida tema praegu vajab.

KÜSIMUS

Mida mina saaksin ISEENDA jaoks teha? Üks asi on mida ütleb pea:
1) lõpeta suhtlemine kui see mulle nii haiget teeb
2) ole lihtsalt sõber
3) lihtsalt oodata – ole ta kõrval kuni ta on koosolemiseks valmis jne

Aga reaalselt TUNNETES ma kannatan ükskõik mida ma nendest valin.
Me ei süüdista teda absoluutselt, kuid ma ei taha kannatada. Kaotada oma töövõime jne.
Teoreetiliselt on lihtne teada, aga tunded räägivad muud.
 
kle 15. mai 2015, kl 15.12
asjaga on väga lihtne - tuleb teha nii nagu pea ette ütleb ehk siis ära tee nii nagu süda käsib vaid nii nagu mõistus käsib ja kõik on ok.
 
Jessver 15. mai 2015, kl 15.16
Kas tõesti on võimalik veel nii puudustkannatav olla? Tahaks kohe mehele öelda, et põgene, põhene nii kiiresti kui võimalik.
 
Aus jutt 15. mai 2015, kl 15.31
Kuidas teil on üldse olnud võimalik üksteist nii hästi tundma õppida, kui ta alles äsja oma eelmise suhte lõpetas?! Järelikult ta pettis oma eelmist kaaslast pikalt ja põhjalikult (jajaa, loomulikult oli selleks mõjuv põhjus, eksole, irw).
Miks ta peaks aga nüüd tahtma hakata vabaks saades kohe ja üleüldse koos elama kellegagi, kes ei väärtusta ennast ja on nõus olema suhtes olevale mehele armukeseks?! Mõtle nüüd natuke, kulla inimene! Loomulikult mees laulis Sulle kui võrratu sa oled, sest muidu sa ei oleks lasknud ennast ju kargutada. Ja eks Sa ju olid ka võrratu, sest enamik naisi seda ei talu. Aga omale naiseks mehed sellist naist eriti ei taha. Sobib vaid niisama aja veetmiseks.
 
mjh 15. mai 2015, kl 15.34
see esimene armumise tuhin võib kaduda ilma, et armastust tulekski. Leia endale mingit muud tegevust ja ära torma suhtesse äsja lahutanud mehega. See on sinu enda huvides, sa ei taha avastada ennast suhtes mehega, kes pole kindel, kas ta ikka tahtis sind või ei.
 
nodsu 15. mai 2015, kl 17.34
Ära otsusta midagi, sa ei pea tegelikult mitte midagi otsustama, isegi kui kange tahtmine on ruttu midagi teha. :) Muidu rapsid ja pärast kahetsed.
Otsi endale mõni hobi, millesse saad sukelduda, siis saad mõtted vahepeal temalt ära ja ei lähe iseenda mõtetega nii nugade peale. :) Mina näiteks hakkasin ohtralt raamatuid lugema, kui tundsin, et värskelt armununa liiga klammerduma hakkan. :D Pea sai kohe puhkust ja sees ka rahu rohkem. Mees ka siiamaani alles. :P
 
N31 15. mai 2015, kl 21.43
Tänan toetuse ja heade sõnade eest.
 
peaks ju olema 16. mai 2015, kl 10.21
siililegi selge - tahavad lihtsalt ringilitutada. vajan aega tähendab tõlkes seda, et end siduda ei soovi, aga sexi oleks ikka hädasti vaja.
 
Naine 16. mai 2015, kl 15.35
Ideaalne ju. Saab sexi, on lõbus, ei pea kodu mängima kohe. Viimane pole esimesega võrreldes nii fun ka naisele.
 
totu kuul 16. mai 2015, kl 21.40
Mis toimub?Mina tahan,Tema tahab - AGA...Olete täiskasvanud inimesed vói idioodid-vähemalt úks teist?Kuri kahtlus,et sina N31
 
elektrik 17. mai 2015, kl 13.38
Juhtmed on kokku jooksnud
 
n32 18. mai 2015, kl 15.57
võib muidugi olla erandeid aga äsja suhte lõpetanud mees reeglina polegi valmis pühenduma. Ta pole veel motets lahti lasknud jne jne..

Mul 2 kogemust.
1: olin väga väga armunud, tahtsin seda meest, tegin ette-taha asju, planeerisin ühiseid üritusi jne. Tüüp nautis kõike seda isegi väga aga ta ei olnud enda sõnul valmis püsisuhteks....ma, lootes, et ükskord ta näeb, et ma olen kõige parem, püüdsin erinevate meetoditega 2 aastat. Ja lõpuks loobusin... Ta lõpuks ütles, et kõik on hüpersuper aga tal pole lihtsalt seda tunnet.

2. Peale 1,5 a taaastumist ja taandumist eelmisest "suhtest" tuli ellu uus mees. NÖ käisime siin ja seal,,nagu olime paar ja ei olnud samuti. Lõpuks mul viskas üle. Lõppude lõpuks sain ise oma vajadustest aru: tahan meest, abikaaslast ja oma tulevaste laste isa oma kõrvale mitte ei viitsi niisama magatada kedavi võib-olla varianti. Ja nii talle oma soovid teatavaks tegingi. Alguses ehmatas see muidugi ta veidi ära. Aga läks mõni aeg mööda ja siis ta ütles, et jah, meil on tõsine suhe ja tema on sama otsimas ja minuga tunneb, et ongi selle leidnud.

Pikk jut...aga mida ma tahtsin Sulle öelda:
*pane omad vajadused esiplaanile-kui näed, et see inimene ei paku Sulle Sinu jaoks olulisimaid "asju", siis loobu temast
*suhte dünaamika pannakse paika juba alguses-kui jooksed ta järel alguses, siis jäädki seda tegema
*kui mees väga väga tahab ikka naist, siis ta ka astub samme, et ta endale saada. Ei ole mingit juttu, et "pole valmis" vms...see mingi mõttetu jutt - pole tal "seda tunnet". (noh, minu 2 variandi puhul siis ma pidin väikese tõuke andma-lubasin edasi liikuda kui tõsisemaid kavatsusi ei presenteerita, esimene variant lihtsalt kehitas õlgu ja kadus ära kui vastasin eitavalt ta paarile kutsele ööd veeta).

ja veel: kindlasti soovitan temaga suguelule stopp panna seniks kuni asjad pole selged. Muidu tüüp jääbki mugavustsooni Sinuga kus seks käepärast ja otsustama midagi ei pea. Alguses on see Sulle küll valus aga usu mind, tunned end palju paremini pikemas perspektiivis.

Vabandust, pik jutt kiiruga ja kindasti mõned kirjavead
 
miks elus on alati 18. mai 2015, kl 17.22
nõnda, sina armastad üht, tema teist ja see kolmas, keda armastab teine, armastab kedagi uut.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!