Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kunagise klassivenna naine
 
Kris 02. juuni 2015, kl 04.00
Alustuseks lisan,et olen endaga hästi hakkama saav 31 aastane mees,käin tööl,hoian end vormis jne,naistega pole mul kunagi probleeme olnud,just nende saamisega,võibolla,et on üle liiagi saadud,kuid minu story on natukene teistsugune,minu enda jaoks täiesti müstika,nimelt paar kuud tagasi ühe peol täiesti juhuslikult kohtasin oma kunagist klassivenda,keda polnud näinud vast 6 aastat,ta oli selline ürgne elumees,alati mingi uus lehvik kaasas,kuid minu suureks üllatuseks nägin ma teda naisega,naisega kellega ta on juba püsisuhtes olnud 5 aastat,naine ise on töökas,edukas,25 aastane,ilus ning äärmiselt andeka ning terava huumoriga,mind lõi pahviks tema oskus nö ümber nurga p**se saata viisakalt ja seejuures naeratades ning välja öelda asju,mida teised ainult mõtlevad,alguses algas meie tutvus sõnelusega,st ma müksasin teda vist kogemata,mille peale sealt väiksest naisest tuli välja lõvi,kes mind hämmastas oma julguse ning kohati ülbusega ning talle otsa vaadates sain aru,et tal on selleks täielik luba,kui me jäime juba laua taha juttu rääkima,sain ma aru,kui tark,intelligentne ning vaimukas naine mu klassivennal on ning ma tahtsin teda endale,ta on olnud üle pika aja naine,keda mina tahaks,kelle järgi ma ausalt viitsiks joosta ja siis tuli vägev üllatus,ahhoii pulmakutse! Sellest päevast saadik ma olen sihiga saada endale ukraina verega naine. Ma ei ole kade inimene,kuid ma vähemalt julgen öelda,et ma olen klassivenna peale kade ning küsimuse peale naisele,kas tal minuga võiks midagi olla,öeldi raudkindlalt nende kuradi roheliste silmadega,et üle selle laua on kõige lähem,kuhu ma talle saaks. Jaajaa,ma tean jah seda juttu,ole mees,saa üle,aga teate,see polegi nii kerge nagu ma arvasin. Ja see naine ajas mu ikka täiesti segi,miks selliseid naisi rohkem ei võiks olla ??
 
löö sõbralt 02. juuni 2015, kl 04.33
naine üle!:))
 
elufend 02. juuni 2015, kl 04.37
kuna see naine oli oma elufennast mehega koos, siis ülbasgi. mis ta pidi teise mehega koos olles sulle siis ütlema, et kohe kargab üle laua sulle tilli otsa vä?

ja mis sulle nagu peale tilli pakkuda oli? et sa nagu konkurtentsi välja kannataks?
 
.. 02. juuni 2015, kl 07.38
Usu, ühel hetkel sa väsid emotsioonidest. Olen ise üsna samasugune. Samas veidi on ikka ajud ka olemas, et võõrastega käitun viisakalt ja vaoshoitult. Ei leia, et komistamise tõttu peaks kellelgi näo täis sõimama. Teen elu "põrguks" neil, kes on mu kõrval.
 
kusti 02. juuni 2015, kl 10.41
Ega jah.. igavesti ei jõuaks sa tuleharki taltsutada. Lisaks kui ta oleks nii lihtsalt mehe vahetuse ette võtnud siis ka poleks ime kui mõne aja pärast ka Sind välja vahetanuks!Ja kuna ta korvi andis siis pole saa nii cool nagu ise arvad ;-)
 
been there 02. juuni 2015, kl 11.44
Inimese teevad vastupandamatuks erinevad asjad, mis mõjuvad alateadlikult meestele, sellest võiks endale aru anda
ja eemalduda selliste inimestest ilma suurema kahjuta endale. Tema käitumise kirjeldus ei jäta kuidagi nii head muljet sellest inimesest, on sulle vaja vaimselt vägivaldset naist?
Kasuta kainet mõistust ja otsi endale muud tegevust, kui sa rahulikult järele mõtled siis mõistad, et sul ei ole asja selle naisega.
 
übernaine 02. juuni 2015, kl 16.51
Sa tahad teda, sest ei saa... ja see on väga inimlik. :) Mõnes mõttes on tema endale tahtmine ka väga "ohutu", sest pulmakutsed on juba posti pandud ja nüüd on sulle selle naise reaalselt endale saamine veel võimatum. Selliseid naisi on teisigi, aga sa lihtsalt ei näe neid nii kaua kuni nad sulle jälle mõne vana klassivenna või kolleegi käevangus vastu ei jaluta, sest sina tahad ju alati seda võileiba mille keegi teine just hetk tagasi kandikult võttis :D
 
rafineeritud vägivallatseja 02. juuni 2015, kl 23.26
Õpi punkte panema. Ridade vahelt lugeda oskajad kipuvad (põhjendatud) diagnoosi panema.
 
valutav punkt 03. juuni 2015, kl 04.40
eelmisel hakkasid punktid, need, mis panemata jäänud valutama.
 
teadsa 03. juuni 2015, kl 19.18
No pika peale läheb selline klähvits tüütuks. Põnev ongi vaid laua taga viisakat ja vaimukat vestlust ajada. Kodus iga pisiasja pärast vaimuka tsikiga lärmi ja lamenti lüüa, on jube tüütu.
 
jama 12. juuni 2015, kl 11.38
ma tean mida sa mõtlen, mul on ka sellise naise omadusi ja ma tean, et natuke nii "mängides" (flirt+intelligents+ülbus ja enesekindlus) võib peaaegu iga mehe sassi ajada. Tal on lihtsalt see käpas ja kindlasti ta teab seda ka. Aga enda kõrvale on vaja ikka meest, kes austab ja armastab, vaevalt ta sind valib, sinuga lihtsalt hea lõõpida, kuna ta näeb, et läksid õnge ja ta meeldib sulle. Need naised tegelikult on väga õrnad seest, kui väljaspoole sellise kaitsemüüri ehitavad. Psühholoogiline aspekt on ka juures, oskab sul aju panna tahtma teda. Kuni sa ei saa teda, niikaua tahad, siis läheb üle..selles see võlu ongi :) Aga edu oma metsiku leidmisel. (Pealegi vaata, kuidas ta oma mehega suhtleb, vaevalt et torkab teda..kui aga samuti, siis ma ei usu et üks mees tahab sellises suhtes reaalselt olla)
 
oodoot 12. juuni 2015, kl 14.05
kas eelmine väidab, et tal on omadused paketis flirt+intelligents+enesekindlus?
oma kommentaar suudeti aga selliselt vormistada, et jääb mulje paketist ebamäärasus+kadedus+segane tekst?
 
arvan 12. juuni 2015, kl 19.25
Ära kadesta sellise ülienesekindla naise meest, selline hirmenesekindel jätab varsti iga mehe maha, sest peab ennast liiga heaks
Kes ikka nii hirmus enesekindel ei ole, oskab ehk ka sind hinnata
 
analoogia 12. juuni 2015, kl 19.59
Vene kirjanik Turgenev armus oma sõbra naisesse, jäi vanapoisiks ja elas sõbra mõisas (naise lähedal) kogu oma elu.
 
to arvan 13. juuni 2015, kl 15.26
"Kes ikka nii hirmus enesekindel ei ole, oskab ehk ka sind hinnata". Muidugi selline naine ei saaks ju üksi hakkama ja klammerdub mehe külge juba puhtast ellujäämisinstinktist. Palju õnne, nõrgad mehed, ei jää teiegi üksi...
 
!!! 08. juuli 2015, kl 23.35
"Sa ei tohi himustada oma ligimese naist!"
 
to oodoot 09. juuli 2015, kl 15.25
Ma väidan, et ma oskan luua MULJET, et mul on need olemas :D :D . Vot! Segane ma olen nagunii ja kadedust leidub kõikides inimestes, kuigi ma ei saanud aru, mille peale ma antud olukorras kade olen sinu arvates. Aga sind jällegi torkas see, et mina arvan endas neid omadusi leiduvat...kas see pole mitte kadedus või mis täpselt sind torkas, et üritad mind maha teha (loe: mul enesehinnangut alla kiskuda, kuna ma ju arvan endast nii hästi ojee)?
Teemaalgatajale ei soovita torkida teiste suhet, kuigi see on psühholoogiliselt võimalik.
 
eelmisele 09. juuli 2015, kl 23.40
mis asja?
 
Eea 29. juuli 2015, kl 00.51
Postituse autor on keskpärane mees, vabandust, aga tekst ja kirjavead räägivad enda eest ...
Kirjeldatud naine keskpärane bitc, kirjelduse järgi, aga miks peaks kirja autor siin ilustama :)
 
To Eea 05. august 2015, kl 01.24
"tekst ja kirjavead räägivad enda eest"- kallis inimeseloom,kui sa ei suuda,ei oska kasutada väljendeid teisest keelest,palun ära tee seda,veel seda enam,kui sa just eelnevalt mainid kellegi kirjavigu-sinu harimiseks,sõna BITCH tähendab mõrda,aga kes oled sina,et kellegile selline nimi panna? Arvan,et see kirjavigade jutt käib ka sinu kapsaaeda,ei tasu teha oma lolli molli lahti,kui sealt just pärleid ei tule.
 
muti 10. august 2015, kl 08.05
tähelepanuväärseid naisi on iga rahvuse hulgas, kui sa neid ei oska tähele panna on see juba sinu viga
alati pole väärt iseloomul ja hiilgaval mõistusel suuri silmi ja pikki jalgu, ka sellega tuleks arvestada
samuti nagu sellega - mida minul endal pakkuda on
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!