Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Naised hoolitsevad ise palgalõhe eest
 
mees40 12. juuni 2015, kl 09.07
Endiselt otsivad nad sponsoreid. Endiselt naised müüvad end neti kaudu ja Sõle bensujaamas.
Ja kui tööandjast mees naise välja viib, siis loomulikult tasub ka arved ja nii veendub mees järjekordselt, et mees peab kõik kinni taguma, seega ka rohkem palka saama? Või puudutab see võrdsus rohkem lesbisid?
 
Kahjuks 12. juuni 2015, kl 15.16
galita - nende naistega on väga palju rääkida, kes ise enda eest hoolitsevad aga need, kes seda teha ei viitsi või ei taha noh nendega tõesti pole millestki rääkida nii, et jääb üle ainult seks
 
mamma-mia 12. juuni 2015, kl 15.56
su jutt on ebaloogiline ja kui ise sellise naise küüsis vaevled -kelle süü
 
hj 13. juuni 2015, kl 12.21
Kuidas naine ise maksta saab, kui tal palk ei võimalda? Kui oleks normaalsed palgad, siis poleks nii suurt huvi neid mehi sealt netist püüda ega väljategemist nõuda. Sa väidad, et sa isegi mehe palgaga ei jõua välja teha. Mida siis naine oma kordades madalama palgaga kinni maksta jõuab?
 
naine 14. juuni 2015, kl 08.21
miks see ülemus siis demoraliseerib oma töötajaid selle asemel, et säilitada töine õhkkond ja täita ülesandeid, milleks ettevõte on loodud. Ettevõttes algab kõik omaniku isiksesest ja tema eesmärkidest. Tahad litsimaja pidada maksa rohkem litsidele ja ära vingu, et naised nii- ja naasugused, te ise treenite naised odavate libudena käituma. Kes järele ei anna koormatakse tööga üle, aga palka iialgi ei maksta.
https://www.youtube.com/watch?v=TAr7zVHB_8s
 
Johh 19. juuni 2015, kl 20.15
Naiste palgalõhe tuleneb ühiskonna iganenud suhtumisest, et naised on alaväärtuslikud. Tegelikult naised oskavad, suudavad ja tahavad teenida sama hästi kui mehed aga selle iganenud arusaama tõttu saavad enamus naistest vähem palka. Meeste kõrgemat sissetulekut põhjendatakse suuremate kohustustega (no et pere, naine, lapsed, vb hobi jne) aga tegelikult pole neil kõrgema palga küsimise momendil ei naist, lapsi ega mingeid muid kohustusi. Meestele makstaksegi kõrgemat palka iganenud arusaamade tõttu. Kui naine saaks oma töö eest meeskolleegidega võrreldes võrdselt palka siis poleks vaja naisele välja teha ja asju osta. Jutt, et naiste palgad on madalamad, sest nad töötavad madalama tootlikkusega töökohtadel on absurd, kui tuua näiteks erinevused eesti ja soome kassapidajate palkades. Sageli visatakse naistele tüütumad aga vajalikud tööd ja palka lihtsalt ei maksta. Ja ei maksta sest kõikide muude majandusprobleemide taustal on Eestis naiste nöörimine ok. Samas on just naised need kes peavad kodus oma sandikoikate eest lapsi kasvatama sest mees on jalga lasknud. Ja lapsi on ühiskonnal väga vaja. Reaalsus on see, et ühiskondlik suhtumine on selline, et naised on tööjõuturul lihtsalt alaväärthslik kaup. Olete juhtunud lugema ehk mõne Sepperi sõnavõtu kommentaariumi? Seal võtab alati massiliselt palju mehi sõna kellede arvates on naised alaväärtuslikud ja ei väärigi kõrgemat palka. Meil on lihtsalt meestekeskne ühiskond ja kõik. Naised on teema mille üle on lihtsalt jube lõbus ilkuda! Ja nii ongi.
 
Johh 19. juuni 2015, kl 20.24
To mees 40

Kas sinu meelest on naine üldse inimene, et sa kohe neid sõle tänava omi näiteks tood ja nende põhjal massidele üldistusi teed? Küll Sina oled ikka suur ja võimas mees! Kas sa teadsid, et islamiühiskonnas saavutavad mehed enda eneseuhkuse naiste ja laste peksmise, vägistamise ja tapmise teel?
carin 20. juuni 2015, kl 12.07
Aplaus viimasele. Teema pealkiri on naistest, aga juttu tuleb hoopis prostituutidest.
 
joig 11. juuli 2015, kl 12.19
Kulla mees40 jah ajad on rasked ja ilma seksita on elu kurb aga 4ra k6iki naisi kohe sarjama hakka. Parem mine osta endale see pool tundi r66mu ja elu ja naised on j4lle ilusad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!