Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Parem õudne lõpp, kui lõputa õudus
 
Õudne inimene 18. september 2015, kl 12.16
Ettekuulutus 2016 a. saabuvast maailmalõpust saabki teoks läbi murdepunkti, millest algab lõputu õudus, mis kestab ja kestab ning puudub võimalus seda reaalselt lõpetda.
Kogu aeg säilib lootus olukorra positiivseks lahendiks ja kogu aeg tuleb tegeleda uue negatiivse reaalsusega mida tuleb läbi kokkulepitud positiivsuse lahendada ja iga lahendus käivitab järgmise negatiivse reaalsuse. Selliselt lõputult nokk kinni saba lahti hääbutakse ja hääbutakse ning lahendust ei tekki ja suurt õudsat pauguga lõppu ka ei tule, mis oleks parem, kui lõputa õudus.
Multikultuuri tipphetk käivitab maailmalõpu.
Maailmalõpp on lihtsalt senise piibelliku kokkuleppelise maailmalõpu algus, mille lõpp venib ja seda ei ole enam võimalik läbi senise väljakujunenud loogikaga lõpetada.
Eestlastel, keda kutsutakse põrgukatlarahvaks ei pruugi selline lõpp üldse halb olla nagu nukitsame laulus: “Pahad on pahad ja head on head aga võib olla pahad on hoopis head.
Eestlaste individuaalne egoism ja suhteline umbusk kõige suhtes võib anda tulemi, mis sobitub kõige paremini segasesse aega – põrgukatlas läheb elu paremaks ja ka halvemaks, lihtsalt oleneb mis nurga alt vaadata ja oleneb kui palju allakukkumise võimalust. Lootus uuele tõusule jääb ju alati ja kukkumine annab ka kogemusi ning uusi vaatenurki juurde, mis teevad jälle targemaks aga samas on ebamugavad või katastroofilised mõnele.
Kui asi on täitsa p...s ja enam hullemaks minna ei saa, siis olgem ikka optimistlikud ja liigume ikka edasi uue reaalsuse poole.
 
ingrid 18. september 2015, kl 12.38
Põnev lugemine oli. Sellise globaalse nurga alt. ; P
 
julmur 18. september 2015, kl 12.38
kas teeme bensukate stiilis enesetapu punktid? igaüks kes tunneb, et rohkem ei taha võib minna ja ise asi korda ajada?
 
SLAVA ROSSI 18. september 2015, kl 17.53
 
Wesenbergh 19. september 2015, kl 22.16
Laupäev, 19.09.2015 Rakvere kell 21.30

Tänavatel kohtab mõnda üksikut inimest keskmiselt iga 15 minuti järel. Virma hiigelbaaris istub 1 (üks) inimene. Teatripark on tühi. Maxima poes on 5 klienti. Väike vene köögiga restoran on suletud (silt väidab, et reserveeritud, kuid sees pole hingelistki). Raudteejaamas seisab täiesti tühi reisirong, mis sellisena sõidabki Ida-Virumaa poole. Pimedas vaikuses on üksikud suitsetajad äärelinna puumajade ees tänavale kimuma tulnud. Võidu tänaval suitsetavad korrusmaja trepikoja ees grupp mehi, kes ilmselt panevad korteris pidu (kaastunne majaelanikele). Turuplatsil kilkab tulede hämaruses 15 varateismelist. Berliini trahtris on 25-30 klienti, Sushi Tigeris kolm korda vähem. Laial tänaval otsib teed hotelli noor musta habemega juudi moodi täiesti kaine kodanik. Emad jalutavad hämaratel tänavatel väikelaste ja beebidega lapsevankris täiesti turvaliselt. Kahe tunni jooksul on näha vaid üht politseiautot ja seegi tundub täiesti ülearune. Turg on kottpime ja ümbritsevad majad inimtühjad, ilmselt Euroopast saabuvate pagulaste ootuses. Õhk on värske, puhas ja lõhnab maitseainete, hilissuvise muru ja puulehtede järgi.

Kui oled väsinud mürast ja stressis pealinna rahvarohkusest, siis tule siia.
 
-ist 20. september 2015, kl 16.21
Õudne inimene Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kogu aeg säilib lootus olukorra positiivseks lahendiks ja kogu aeg tuleb tegeleda uue negatiivse reaalsusega mida tuleb läbi kokkulepitud positiivsuse lahendada ja iga lahendus käivitab järgmise negatiivse reaalsuse. Selliselt lõputult nokk kinni saba lahti hääbutakse ja hääbutakse ning lahendust ei tekki ja suurt õudsat pauguga lõppu ka ei tule...

Ettekuulutus saabuvast maailmalõpust on hiljaks jäänud. Me kõik juba elame seda maailmalõppu ja nii seda nimetataksegi, elu :D
 
Kurjam 14. oktoober 2015, kl 16.51
Tegelikult ei saabu maailmalõpp... 2016 pidi finantskollaps toimuma... maailma rahaturud kukuvad kokku ... vist isegi juba algus peal...

http://arileht.delfi.ee/news/uudised/rahandusmaailm-on-arevuses-indeks-ennustab-musta-luige-peatset-saabumist?id=72696757
 
Eesti elu on nii igav 15. november 2015, kl 16.21
Et võib igavuse kätte surra aga siiski elame kuidagimoodi üle selle aja.
 
Raider 17. detsember 2015, kl 20.05
Maailma lõppu koguaeg ennustatud.
Tegelikult tegemist aprilli naljadega.
Nostra domus tähendab tähtede kodu.
Niburu on koha nimi sumeritel.
Hiljuti lugesin veidi kommunistlikust teooriat, kui elu nii halb siis vali konmunism.
Üldiselt kõige rusuvam viis imimkonda kannatusse viia on kapitalistlik ulm.
Täpselt nagu öeldakse kommunistlik ulm. Tegelikult on vähi põhjustamine lisa kasum apteekritele, immigrandid tahavad ka süüa, iga haigus toob raha sisse arstile, kohtud ob niikui nii juba juutide era omand.
 
Trump sai presidendiks 13. november 2016, kl 10.59
Aastal 2016
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!