Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Olen laisk naine, aga mees ikka armastab
 
Ingelnaine 26. september 2015, kl 19.33
Olen laisk kodutöödes, ei ole ammu nõusid pesnud (a õigus meil on nõudepesumasin kuskil), koristanud, pesu pesnud. Mees läks peole ja ma olen suutnud kodu segi ajada, mees tuleb koju ja koristab siis. Mina käisin siin ka ühel päeval peol, mees viis - tuli järgi ka ja vahepeal oli kodu ilusti korda tehtud ja.. istun siin ja vaatan, et võiks koristada, aga näe ei viitsi. Muid tegevusi teen väga innukalt -sport, tööd aias -kuni kaevamiseni, palgatöö ja .. noh mehed, mis te siis nüüd ütlete...oii rapuntsel hakkas ..hakkan seda vaatama. Mull on ikka nii hea mees!
 
nojahh 26. september 2015, kl 20.30
mehel peabki olema hoolt ja tagevust siis armastab. l o l l hoolas kana ei huvita väga kedagi. sellesse vaid hea jalgu pühkida.
 
autorile 26. september 2015, kl 20.40
Kui naine on noor ja ilus, antakse k.ppi eest kõik andeks. Hiljem saad kinga.
 
Ingelnaine 26. september 2015, kl 20.54
kui nüüd aus olla, siis ma olen juba päris vana, isegi vanaema juba ... aga ei tule seda koristamise soont sisse.. muidugi ma ootan, tahaks olla ikka nii nagu kõik vanaemad. Aga lõpuks tuli ka ära tõelise mehe arvamus, et kepp teeb imesid. Kepp on tore küll, aga ilma armastuseta ei tee kepp ikka midagi.
 
mhmh 26. september 2015, kl 20.58
mull? multikate vahtimise asemel õpiks äkki õigesti kirjutama.
 
Ingelnaine 26. september 2015, kl 21.01
mull mull..ja mis siis.. targutaja :)
 
Lohuta ... 26. september 2015, kl 21.01
... ennast sellega, et sa pole ainus.
 
Ingelnaine 26. september 2015, kl 21.09
kas selliseid kodukoristamist vihkavaid naisi on veel.. ma teadsin ma ei ole üksi..juhuu
 
täielik 26. september 2015, kl 21.43
libateema ju . . .:(
 
Ingelnaine 27. september 2015, kl 10.23
Tegelikult ei ole liba, tundub uskumatu hoiak ühe naise poolt (ka sõbrad on öelnud, et meie peres on see vastupidi), kes vaatamata vanusele ei muutu- st, et jääb plikaks elu lõpuni ja mees on peres see kes hoiab korda ja reegleid- tavaliselt ollakse selles rollis harjtud naist nägema. Meie peres on see vastupidi ja nii see vist ka jääb (ma ei ole kunagi teadnud kas piima on või ei ja kas kassile on süüa pandud või ei) Oleme tööalaselt iseseisvalt hakkama saavad st et me kumbki ei peaks majanduslikel kaalutlustel üksteisest sõltuma. Lapsed on suureks kasvatatud ja nii ta on ..täna käin päev otsa bidzaamaga, kui ei pea sõitma minema..ni et ei ole liba, sellised inimesed on olemas..ei pea naine olema see kes kainet mõistust hoiab.
 
ingrid 28. september 2015, kl 16.09
A mis sel mehel siis muud üle jääb? Ju tuleb ära teha see, mis tegemata.
Mida kahel suurel inimesel üldse rookida oleks niiväga?
 
orgasm 28. september 2015, kl 20.11
ei ole ka koristamisest orgasme saanud. Ei tea, miks arvatakse, et tüdruk sünnib siia ilma põranadalapp suus ja põrnadahri käes.
 
Kolka-Kolja 29. september 2015, kl 23.16
Selline naine on turvaline, kui ei viitsi ise koristada siis ei ole kuraasi ka sundida meest seda tegema. Mees saab nyyd ise valida MILLAL ta kodus toimetada saab. Saab oma t88v4simuse 4ra puhata ja SIIS tegutsema hakata. M6nus! Ka mul pole midagi kodut88de vastu, kui neid mulle koduuksel n4kku ei visata. Ja kui seksi ka regulaarselt saab on ju eriti h4sti. Ei arva ka et libateema on. Ytleks et mehel on vb isegi vedanud.
 
kana 02. oktoober 2015, kl 08.58
mismõttes sa siis laisk oled, kui tööl käid ja aias toimetad?
mulle ka ei meeldi koristamine, aga segadus meeldib veel vähem ja nii ma siis ikka koristan. süüa teeb küll enmasti mees. nõusid peseb ka tavaliselt mees. ja hoidiseid viitsib ta ka rohkem teha :)
mina toon poest tooraine, viin auto hooldusesse, ostan aeda taimed ja istutan maha, siis käin veel tööl ja koolis. planeerin remondid ja suuremad ostud, ühele majale aknad ja katus, teisele voodrivahetus, olid minu teostatud projektid. eile ostsin uue külmkapi ja pliidi. valisin välja, organiseerisin kojuveo ja maksin kinni ka :)
meile meeldib nii ja ma ei kavatse ennast küll sellepärast laisaks tembeldada, et ma nõusid pesta ja kokata ei armasta.
 
.. 02. oktoober 2015, kl 17.43
Armastatakse ju igasuguseid. Mõtlen ka, et tegelikult on mehel isegi vedanud, et naine ei kamanda koguaeg kodu korras hoidma, vaid võtab ise ka vabalt. Peaasi, et väga prahi sisse ei upu ja seksida võiks küll. See on olulisem.
 
laisk 03. oktoober 2015, kl 13.47
Ja seepärast meeldib elada üksi, jääb ära see kellegi lõputu ving ja hala et ikka pole see või teine asi tehtud ja kommentaarid teemal: miks oled nii ja naasugune.
 
Esopus Spitzenburg 04. oktoober 2015, kl 21.57
Olen ka laisk, kuid korralagedus hakkab lõpuks närvidele käima, jooksvalt üritan siiski asju mitte väga laiali laotada. Vabalt võib juhtuda, et kaks nädalat tolmu ei pühi, nüüd jälle päevad lühikesed ja lambivalgel ei paista tolmurullid ja kassikarvad niiväga välja kah:D Õnneks on mul selline mees, keda see niiväga ei morjenda kah, ja talle meeldib nõusid pesta:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!