Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Naiste sigadused
 
tõdeja 06. oktoober 2015, kl 12.39
Teadagi nimetatakse mehi naiste poolt mõnikord sigadeks. Nüüd kirjutan loo naisest.
Nimelt kuna nende füüsiline jõud mehest üle ei käi, on nad madalast õppinud kuidas käituda. Esmaseks relvaks on õpitud naiselikkus mille taga peitub lauda mentaliteediga räpane sigimismasin kes lööks sulle rusikaga kui saaks ja kui meeldid, siis vägistaks ta su nii, et naise arust peaks see vägistatavale isegi meelt mööda olema. Naine just selline ongi. Rusikaga vehkiv vägistaja. Aga kuna loodus on nad nõrgemaks teinud, on nad õppinud ära "naiselikkuse". PUNKT.

Lisaks on nad ülaltoodu tõttu muutunud väga salakavalaks ja kahepalgeliseks.
 
kivike 06. oktoober 2015, kl 13.32
????? Vägistamine on ohvri tahtevastane seksuaalakt. Lauda mentalideediga räpane sigimismasin on ju sinu ema ka, või tõi sinu kurg kapsalehe alla? Kas ema on sind lapsena väärkohelnud või? Jah, mehed kui tugevamad on siis lollid või?
 
tõdeja 06. oktoober 2015, kl 13.47
 
tõdeja 06. oktoober 2015, kl 13.50
mida ma öelda tahan, et pehme ja armsa fassaadi taga on väga väikese taluvus piiriga pomm
 
Saarahhh 06. oktoober 2015, kl 14.01
Mõni mees on õige julge, tuleb naistekasse naisi tümitama:))))) Aga sinul soovitan ma lihtsalt onu Juhanile kanni keerata ja naistega mitte tegemist teha, sest sa ju ei salli neid.
 
jaah 06. oktoober 2015, kl 14.56
väikesest taluvuspiirist on siin ehk ka terake tõtt. seda võib kohata üsnagi sageli ja ega seda välja väga ei näidatagi. seda võib vastaspool(ed) tunnetada, märgata käitumisest.
 
ingrid 06. oktoober 2015, kl 15.31
Ohappike, milline tekst. Relvad, laudamentaliteet, vägistamine, salakavalus, kahepalgelisus. Sa nagu...ei arva, et midagi on palju saanud? Kui Sul on konkreetseid õnnetuid juhuseid, siis on see Sinu isiklik teekond siin elus, ei midagi muud. Pole need naised üldjuhul nii hirmsad elajad midagi.

Mhh. Üldiselt olen olnud rohkem mehi kaitsval positsioonil...sedakorda siis sedapidi. ; P
 
roheline naisuke 06. oktoober 2015, kl 16.59
Kuule mees, mine maga ennast kaineks ja ära enam peale võta; su jutt on nii ulmeline.
 
tõdeja 06. oktoober 2015, kl 18.47
Välimust ei tasu tähele panna. Kirjutatu vist on õige omamoodi siiski veel. Ma ise tegelikult paistangi kuidagi imelik välja. Naised seepärast ka ei meeldi kuna nii kole olen. Ja siit ma saingi jälle ühe ja ma ei tea kelle kuna ise olen nõme ja see on tore. Kuidas see välja paistab mind ei huvita seega siinne kontingent saab rahus edasi eksisteerida. Oioi siit sain juba kolmanda. Ja saan igat pidi ja tuleks kokku päris palju.
Seega palun vabandust ja olen valmis.
 
väikese taluvuspiiriga pomm 06. oktoober 2015, kl 19.56
Ära siis näpi tundmatuid lõhkekehi.
 
tõdeja 07. oktoober 2015, kl 15.06
Väga pinnapeale tutvumine meil siin.
Ma kirjutan natuke oma perekonna naistest. Nimelt noorena pidin taluma nüpeldusi, just ühe kena emase poolt. Siis üks kord kui olin juba piisavalt vana, seisin sirgelt ja võtsin nüpeldused sirge seljaga vastu, emane hakkas nutma see peale, ei saanud enam oma nüpeldustega soovitud tulemust. Sama lugu oli õega kes piitsutas mind nati teist moodi aga siiski väga valusasse kohta.
Naine täpselt selline ongi. Silmadega mõõdab kõigepealt ja siis saad konkreetse konksu mille otsa kinni hakkama pead. Kui ei hakka saad roppuse ja sigaliku laimu ohvriks ja kui ei allu, saad konkreetselt midagi toredat mis haiseb mingi terariista sarnase "objektiivusega". Kui oled meelt mööda, on midagi head oodatavasti tulekul mis võib ka su elu ära rikkuda.
Sigimismasinaks naisi nimetada on aga teretulnud ja kui naine emaks hakkab, õpib ta oma järglast domineerima nii, et laps kunagi saaks elada selles ilmas mida domineerivad ja kontrollivad naised.

Mehed omavahel taoksid kõige äärmuslikumal juhul üksteisel mollid veriseks ja oleks rahu aga ei ole kuna emane on neid mõjutanud nii, et need kutsuvad mingid teised lillad kohale ja nii tekibki peder33runud ühiskond kus lillad ja naised vabalt ringi trallavad.

Isane looduse poolt on loodud tolereerivaks ja heaks aga üks faktor teeb neist musta varjuga naiste jaoks "ohtlikud" masinad.. . Kas meeldib?

Tahate ma jätkan?
 
kivike 07. oktoober 2015, kl 16.10
No ma räägin - sind on lapsena väärkoheldud ja sa laiendad nüüd oma kogemust kõigile naistele. Kõik naised ei ole sellised. Mehed omavahel äärmus ei piirdu ammugi verise molliga ainult, sa pole ilmselt kursis, et vanglates teevad inimesed üksteisega palju hullemaid asju või sõjaolukorras. Looduse poolt on isase ainumas funktsioon paljuneda, muuks pole teda vaja. Ja jõudu ning muid vidinaid on tal vaja, et teisi isaseid tümitada, et need tema emaseid ei puutuks, kui nii kirvega võtta nagu sa näid armastavat. Isane alge soovib domineerida, teisi isaseid ja kogu maailma. :) Seda domineerimist on näha kõigis struktuurides, kus naised puuduvad või on neid vähe, näiteks sõjaväes või politseis, kellel on kõige pikem või suurem on esmatähtis asi selgeks teha ja et ülejäänud ei unustaks, "kes on siin metsas kõige tugevam". :) Eks sa võid jätkata, aga ma väga lootusrikas ei ole siiski. Koli palun mõnda islamiriiki, saad täiega naisi domineerida, iseasi, kas see sind õnnelikuks teeb. :)
 
väikese taluvuspiiriga pomm 07. oktoober 2015, kl 18.04
Jätkata tasuks sul oma juttu ehk psühholoogi juures.
Võiksid asutada mingi ainult meestest koosneva kommuuni ja elada seal rõõmsalt oma päevade lõpuni. Siis ei oleks põhjust enam ühegi hirmsa naisega tegemist teha.
Näiteks minu jaoks on jälle sellised mehed "musta varjuga", kes naisi sedasi üldistavalt arvustavad. Eriti väike on minu taluvuspiir meeste suhtes, kes oma perekonna naisi taga kiruvad.
Aga jah, võib-olla ei teeks paha vestelda mõne vaimse tervise spetsialistiga, kuna sind paistavad vaevavat küllaltki tõsised probleemid.
 
tõdeja 07. oktoober 2015, kl 19.08
Oi ei, ma vabandan. Räägin naistega :DDDD
 
tõdejale 07. oktoober 2015, kl 19.11
sa võiks siiski raviaarsti poole pöörduda. ega seda minevikku ei jaksa ju ka kogu aeg kotiga seljas tassida.
 
tõdeja 07. oktoober 2015, kl 20.49
ookeei, ma kirjutan njüüd, ooda.. .
mida ma kirjutan on see, et tutvun bljaa
 
Hannsjörg 07. oktoober 2015, kl 20.50
Autor, kui inglise keelt oskad, siis tutvu nähtusega nimega MGTOW youtube ja google vahendusel. Leiad huvipakkuvat materjali. Mis siin kolmandajärgulises foorumis vireleda.
 
krimi 08. oktoober 2015, kl 07.06
Kle, tõdeja. Sinu postitusi lugedes, mul tekkis selline tunne et, oled samal libedal teel millel oli näiteks Tšikatilo ja tema sarnased. Otsi abi arste külastades.
 
tõdeja 08. oktoober 2015, kl 12.44
Kui oskad arste soovitada siis võib-olla põhjendad millist positiivset efekti nad pakkuda saaksid. Või mida nad leevendaksid?
Küsimustes näiliselt peituvad ka vastused.
Ühesõnaga arstid minule? Või ma ei tea mis iseloomutu laim siin sünnib.
 
factual 09. oktoober 2015, kl 13.00
Every negative action comes from the root feeling of fear.
 
kivike 09. oktoober 2015, kl 16.42
Iga inimene on täpselt nii kuri või tige kui ta on õnnetu. Ja kardavad inimesed teinekord väga kummalisi asju, täiteks nööpe või seda, et part neid vaatab. :)
 
tõdeja 10. oktoober 2015, kl 14.25
ajulage zombi laager.
 
ah tead 10. oktoober 2015, kl 16.58
No sa mine kabista siis mehi ja pole probleemi. Kes sind käseb naistega läbi käia?
 
kui 10. oktoober 2015, kl 17.40
just ise naine ei ole
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!