Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
midagi riigi tasandil
 
õ!õ 24. oktoober 2015, kl 21.09
Kuulge valitsejad! Midagi tuleb kiiresti ette võtta! Eestit on elusal kujul järgi vaid oma maksimaalselt 10-15%. Minge kõndige kõikide linnade tänavad korrapäraselt läbi eesmärgiga leida inimesi. Vaadake õhtuseid kortermajade aknaid, kas näete elumärke. Vaadake majade fassaade. No minge ja vaadake! Võtke selleks aega. Võtke aeg maha. Igas linnas kõndige 5-8km. Kõndimise ajal mõtisklege, pange aju tööle, mõelge, mida teha. Sest midagi peab tegema koheselt.

Ärge uskuge internetti. Sellest paistab Eesti täis inimesi ja asustatuna. Tegelikkuses on inimesi normaalselt veel vaid Tallinnas ja Narvas. Narvakad saavad tööd vajadusel Venemaalt.
 
inimene 24. oktoober 2015, kl 21.31
Kõik hoiavad elektrit kokku, seepärast inimesi ei paistagi olema. Mine päeval mingisse marketisse, vaid inimesed ongi. Ja ostavad kenasti. Hästi elame.
 
Pugly 24. oktoober 2015, kl 21.42
Ma mõtlen, et paaritumise aeg on. Ma ei viitsi seda jura lugeda enam.
 
muhha 31. oktoober 2015, kl 02.14
Ärge uskuge internetti... irw
 
Raider 17. detsember 2015, kl 20.25
Interneti ei tasu uskuda.
Toimib kui televisioon välja lülitada, see on nii kui nii mingi mõjutusvahend. Narvast ei tea ma midagi.
Mingid kopterid käivad üle. Raadio eetris käib mingid sõnumid, vahepeal on soome keeles mingi raadio side, keegi edastab müra. ID kaardi võid minema visata. Pass võiks olla eluaegne. Need fm saate antennid on imepisikesed, skeemid lihtsad.
Öösiti kuulen laske. Vahepeal nagu keegi maasturiga pargib maja ette, keegi jälitaks.
Oleks vaja ainult 2 raadiojaama soovitatavalt vene ja eesti, am laiema saate raadiusega.
 
nuneh 17. jaanuar 2016, kl 14.46
Piisab, kui sõita Helsingisse. Kohvikus naljalt tühja kohta ei leia. Vaatamisväärsused on rahvast täis ka karmi ilmaga. Inimesed on rahulikud, keegi pole muserdatud. Homne päev on olemas, mitte nagu siin meil.
 
eelmisele 23. jaanuar 2016, kl 14.28
ära valeta, soomes küll vaatada miskit pole!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!