Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
demograafiline kriis
 
mõru 27. oktoober 2015, kl 15.48
Meil on olemas lademetes tühje kortereid ja maju. Ometi ei anta neid noortele peredele, et rahvastik saaks taastuda.

Kas see on normaalne, et meil on hullem kui Hiina rahvastikupoliitika? Hiinas pole lubatud üle 1-2 lapse, meil pole lubatud ka mitte ühte last saada. Või kui saad, siis on olemas kõik võimalused, et temaga koos hukkuda.
 
mart 27. oktoober 2015, kl 16.08
Mina olen täheldanud, et üleüldine turvatunne puudub sootuks. Paanika on haaranud ka riigijuhte. Ent see ei tee neid paremateks juhtideks.
Maaks 27. oktoober 2015, kl 17.16
Meil on lademes tühje kortereid/ maju, mis ei maksa suurt midagi ja asuvad "mitte tallinnas".
Oleks "rahvastikul soov taastuda" saaks ta seda edukalt teha. Kahjuks täna "taastub edukalt" ainult III eesti, kes elab "kapakohilas" lastetoetustest.
 
hmm 27. oktoober 2015, kl 18.34
kuidas taastuda 45 euroga kuus? ma arvan, et isegi III Eesti on liigselt haritud selleks, et uskuda, et see Kapa-Kohilas võimalik on...
ja Tallinn nüüd küll see koht ei ole, kus 'taastuda' tahaks!
 
suvaline jorss 04. november 2015, kl 02.19
Lapsed ei suuda kahjuks kapitalismis tarbeesemetega konkureerida. Agraarajastul peeti lapsi seevastu tarbeesemetest väärtuslikumaks, aga eks tänapäeva inimkond olegi arenenud läänemaailmas degenereerunud. Filosoofiline küsimus on pigem selles, millist respekti omistada inimestele, kes eelistavad inimelu soetusele tarbeesemete soetust. Olemuslikult tuleks sellised inimesi pidada moodsateks debiilikuteks, aga ühiskonna tasandil kahjuks nii ei mõelda.
 
sexpommihäire 04. november 2015, kl 12.34
olgem ausad, maailm on niigi ülerahvastatud. see, kas mingi eesti kangelasema võtab riski üksi ja sente lugedes lapsi sigitada, ei oma globaalses mõttes suuremat tähtsust kui ühe liivatera eksistentsiaalsed mõtisklused keset Sahara kõrbe.
 
suvaline jorss 05. november 2015, kl 00.24
Eesti on juba nii alarahvastatud, et me ei suuda oma pisikest maatükkigi enam korralikult hallata. Et vähegi hakkama saada, küüditame maal töö ja elukvaliteedi kaotanud inimesi massiliselt linnadesse õnne otsima.

Kusjuures, maakera on samuti alarahvastatud.
 
sexpommihäire 07. november 2015, kl 01.28
rumal jutt suhu tagasi, jorss. mida vähem inimloomi maakera ja tema ammenduvaid ressursse kurnamas, seda kauem on lootust tsivilisatsiooni praeguse kujul kestmiseks.
alarahvastatus oleks ainult õnnistus looduse säilimise seisukohast võttes. paraku elavad miljardid inimesed, pead-jalad koos, täielikult urbaniseerunud keskkonnas, suurem osa totaalses vaesuses.

https://annaabi.ee/Maakera-%C3%BClerahvastatus-kui-keskkonna-probleem-m11575.html
 
irw 10. november 2015, kl 14.57
meil lisandub igal aastal korrusmajadest tondilosse, töötus on suures osas tingitud Eestis just alarahvastatusest nii et mingist õnnustusest rääkida on kerge liialdus
 
irw 10. november 2015, kl 14.58
*õnnistusest
 
nonoh 26. november 2015, kl 23.04
Maakera - ja alarahvastatud? Ega sa Kuuga sassi ei ajanud?
 
hj 04. detsember 2015, kl 16.16
Je kellele see inimmass sinu arvates siis kasulik ka on? Looduslikke alasid pole enam ollagi, kõik inimeste poolt ära shitatud. Ja miks seal maal peaks inimesi karjade kaupa elama? Las elavad kõik linnas koos ja ülejäänud alad on puhta loodusega.
 
Idar 17. detsember 2015, kl 15.43
Unustage, see laste tegemise asi. See ainult suurendab kriisi. Olen hetkel võõrsil. Aitaks, ehk see, et kriisi mitte meelde tuletada. On palju murtuid perekondi, mille lahknemisel tööpuudus suureneb. Teised asjad on veel, et pole vaja rajada uusi ehitisi. Näen, et paljud uuest infrastruktuurist on vead - KUMU, Ahhaa, Tartu vangla, Ämari, vabadus sammas. Ka era algatuslikud projektid on vead - coca cola plaza, ülemuste keskus, panga, hooned. Tekitatakse ainult müügipindu.
Pole ilmselt mõtet, ka rajada uusi elamispidu., mis on kallimad Muidu see maailm on üle rahvastatud või hakkab olema.
Turvatunne on see põhiline asi, mis töötab. Üleüldiselt suured vead teevad nii.
 
Amigo 09. jaanuar 2017, kl 18.39
See mis on toodud üleval ei ole veel kõik mis saab toimuda tulevikus. Praegu meil läheb hästi võrreldes sellega mis on tulekul. Areng meie riigis on selline, et 15-20a pärast, kui mitte varem, meie elanikke arv langeb 700000-800000 inimeseni. Ja see kõik saab toimuda paljude öko, ja loodus katastroofide pärast, samuti uute tundmatute surmavate viirushaiguste tõttu, mis hakkavad märkamatult levima. See kellel on nõrk immuunsüsteem ilmselt sureb välja. Aga loodan et sellistest katsumustest me tuleme välja targematena, et luua uus riigi ja majanduse süsteem, mis ei oleks kapitalistlik ja omakasupüüdlik enam!!!
 
ära hüsteeritse 11. jaanuar 2017, kl 18.35
No ja kuhu see sinu õitseb kommunism sind viis? Kapitalism on minu elu kordades paremaks teinud. Ja olen täitsa tavaline inimene, kes käib palgatööl.
 
Amigo 12. jaanuar 2017, kl 00.27
Eelmisele: Sa oled nii juhm, et näed ainult "musta ja valget" pilti maailmast, nagu peale kommunismi ja kapitalismi ei saa olla muud süsteemi. Leiutatakse midagi paremat peale neid kahte, aja jooksul muidugi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!