Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Sõge, loll naine
 
P.dE 07. veebruar 2016, kl 20.44
Nagu lapik, lame kuid "otsustus"- ja järjekindel.
Istub pähe kui ennast nõrgema sugupoolena ei tunne.

Iseloomust nii palju, et üksinda olles istub ja fantaseerib nõrgast vastasest ja ideaal kaaslasena kujutab ette pilt kujutus ilusast mehest. Kui aga selgub, et mehel on muud omadused, vahib suu lahti ja "tajub" mis nüüd sünnib, suu ammuli.., ootab mis temani jõuab.
Kui mingi "klikk" käib ja "tuleb teadmine", siis on otsus kohe olemas ja vastavalt sellele ülikiirele reageerimisele tekib hindamise oskus.
Edasi istub sulle oma sooja "ajuga" ehk tagumikuga pähe ja naerab peedi punaga nöol sinu üle ja lootust, et mingi ora talle pepu külge hakkab, on ikkagi olemas kui ennast liigutad ja "uued ideed" talle pähe paned.

Ja selline on väga tark naine...
 
P.dE 07. veebruar 2016, kl 21.08
Tüüpiline loll naine..

Otsustab alguses ära millised hoiakud võtab ja on täiesti kindel, et just nii ongi. Politseis töötavad sellised näiteks. Need seal aga on väga "haritud" ja sa tajud kui kenad nad "tegelikult" on.

lol!

Reaalsuses aga on need oma sooja tagumikuga väga pikalt istunud ja see soe koht on soojaks läinud ja külmus ja tuimus valitseb peas. Alkohol on sellistele midagi mis atraktiivseks teeb.

Alguses tajuvad need kuidas mees neile mõjub. Oma naiselikkuse lasevad sellised mängu just siis kui esmane otsus tehtud on. Ja need on need kõige lollimad.

Kõige lollim naine.., ei saa kunagi aru mida sa talle ütled. Seleta palju tahad! Ta aju ehk pepu on nii täis naiselikkust, et kui tüliks juba kisub suurest arusaamise puudulikkusest, ei suuda ta alla anda ja ronib peale. Kui oled talle ükskõik, käitub ta nagu need kaks eelnevat naise tüüpi. On kas külm ja ükskõikne või peedi punaga näos teeb "mõttes" ehk siis intuitiivselt sinu üle nalja nii, et see nalja tegemine on kiirem kui mõte.

Pepu
 
seda et ,,, 07. veebruar 2016, kl 21.24
muidu väga naljakas küll, aga ära täna rohkem joo.
 
P.dE 07. veebruar 2016, kl 21.30
Ma leian, et loodus on julm mõne jaoks.
 
seda et ,,, 07. veebruar 2016, kl 22.30
ok, pane edasi siis. ega need ise midagi aru ei saa, kes peast vähe koputada on saanud, et miskit nagu viltu oleks. nende arust pole julma midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!