Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mehed kiruvad, naised kiruvad
 
Olga 03. märts 2016, kl 04.10
Loen postitusi, et naised kiruvad mehi või vastupidi. Nii selline teema, et ei leia õiget meest, jne ja mehed kiruvad, et naised on koledad, litsid, je. Olete ühed mustad pajad mõlemad. Mida fakki te kräuskate netis. Elage siis üksi ja pange suu kinni kui nii lollid olete. Pidevalt mingi teema, et mees pettis, naine pettis. Mida te valite siis vale inimese enda kõrvale kes leiab "parema". Pole vaja kohe voodisse ronida kui pole õppinud üksteist tundma. Ja jälle see üks ja sama hala ja läbu, et mehed on halvad, naised on halvad. Kuulge eestlased, saage ükskord omavahel läbi!!!!!!
 
koll 03. märts 2016, kl 06.20
Minu arvates tuli Olga ise ka siia foorumisse kiruma...
 
me 03. märts 2016, kl 07.23
mul tuli just kolliga sama mõte. olga kirus minu eelmisena loetud teemas ust eesti riiki ja eestlasi, aga endal mingit paremat paika ka ootamas polevat :)
 
Olga 03. märts 2016, kl 10.41
Mingid värdjad feministid olete vä?
 
oioi 03. märts 2016, kl 15.59
Mis sa räuskad, Olga?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!