Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Feminismi paradoks
 
joviaalne juut 28. märts 2016, kl 08.46
ROOTSI NÄIDE:
Zionistid kasutasid Rootsi ühiskonna, rahvuse ja kultuuri lõhkumiseks feminismi. See, et Rootis ja ka mujal euroopas on selline hulk "värvilisi" on ainuisikuliselt feministide süü! Feminismiga kaasneb alati liberalism. Kuna naised, kes tunnevad end justkui kütkeist vabastatuna, arvavad et nemad teavad kõike ning et kõigil peaks olema õigused. Isegi kui niiöelda "kõigi õigused" lähevad vastuollu normaalsuse ning nende eneste õigustega võitlevad nad tulihingeliselt eneseimetlusest tulenevalt.

Rootsi meestest on vormitud pesuehtsad Guidod ja memmekad. Rootsi riiki juhib kamp ultra-feministlike emaseid ja tulemus on käes. Kas lähebki 30 aastat enne kui Rootsist saab esimene islamistlik riik põhja-euroopas?
Asja iroonia - naised oma "tarkuses" tõid endid tagasi kiviaega kus neil puuduvad ka kõige primaarsemad õigused/vabadused irwww...
Ma tunnen kaasa Rootsi meestele kuna nad on selle uue juutliku maailmakorra ohvird. Rootsi naistele, kes kaotavad eneste õigused st. saavad pekstud, vägistatud ja alandatud saan öelda vaid - PALJU ÕNNE! Muide, sama tendents on ju ka mujal läänemaailmas toimumas.

Järeldus!??
Naised ei tohiks iial saada luba hääletada tähtsates asjades. Nad võiksid hääletada näiteks eurovisiooni ajal mitte aga poliitlistes, usulistes ja ühiskondklikes teemades. Zionistid jagasid juba sadu aastaid tagasi biiti kuidas lõhkuda tugev, normaalne ühiskond. LÄBI NAISTE. Naised ja meedia on nagu sirp ja vasar millega uut sotsialistlikku maailmkorda tuuakse/luuakse. Vat nii hävitatakse terveid riike ja rahvaid. Nii segavad naised eneste teadmata zionistlike juutide supikulbiga euroopa sulatuskatelt. Tulemuseks ülemaailmne kollakas - pruun goyamite rass kelledel puuduvad igasugu rassilised, rahvuslikud või etnilised tunnused. Ühtne goyamite solk mida kontrollida ja juhtida.
 
Raivo Kohalik 28. märts 2016, kl 10.10
miks süüdistada ainult Rootsit !

Merkel on maailma muutja ! tuues islami ja moslemid euroopa "kaitsvasse sülle" kui päästepaati mis peagi uppuda võib päästetavate raskuse all .

et Sakasamaal on 70 miljoni elanikku ,võib tunduda et päästetavatele on ruumi küllaga - Eestis on juu kolmandik rahvast muulased , mis Saksamaale teeks 27 miljoni !? Seega -Sakasamaal on Eestilt veel õppidagi,,,,ja veel süüdistatakse Eestit sallimatuses ja natsionalismiski ? !
 
joviaalne juut 28. märts 2016, kl 14.15
Rootsi oli näide mis juhtub kui feministid riiki juhivad......
 
kirill 28. märts 2016, kl 14.18
http://www.progressivestoday.com/wp-content/uploads/2016/01/German-feminist.jpg


feminism saksas....
 
naine 28. märts 2016, kl 14.31
Ma olen muidugi paljuski nõus eelkõnelejatega, aga kõik naised pole feministid ja ei aja mingit liberalismi jama. Näiteks mina arvan, et ei ole õige vastandada mehi naistele. Nad on tegelikkuses loodud üksteist täiendama, mitte üksteisega positsioonide ja õiguste pärast võitlema. Feministid said mida tahtsid - üksikemade armee. Kas last üksi kasvatada, samal ajal tööl käies ja alimente taga ajades, on see õnn mida sooviti? Ja kuna pole enam korralikku peremudelit, ei ole ka meeseeskujusid lastel, kellelt õppida mida tähendab vastutus, mehisus, julgus, väärikus, patriotism jne. Ongi ainult homod ja sooneutraalsed mehed ja siis memmekad, keda naised on ärahellitanud, eneseimetlejad, kanged juurikad, egoistid. Vaja oleks kasvõi kedagi mehe näol, kes omaks autoriteeti poisslapse silmis ja kes on eeskujuks talle. Isegi kui pole isa, siis vähemalt onu või vanaisa või õpetaja, kes on väärikas ja keda austatakse ja kes jumala eest ei ole mingi pedofiil või homo või mingi naistemees. Vaja on siiski kõrge moraalse tasemega ja vastutustundelisi, autoriteeti omavaid mehi ja õigeid väärtusõpetusi koolidesse. See sooneutraalsus teeb kõiki õnnetuks, sest ma küll ei kujuta ette milline mees see päriselt ka õnnelik on kui ta kannab kleiti ja meigib ennast. Võib ju tähelepanu sellega mõneks ajaks saada, aga ta ise alandab oma väärikust.
Ideaal peremudelist on selline, kus mees on perekonna pea, kes armastab oma naist ja lapsi ja kes omab autoriteeti. Naine ei tohiks ka seda autoriteeti õõnestada, püüdes neid pükse perekonnas ikka enda jalga saada. Kuidas rahalise sissetulekuga peaks olema, ei oska öelda, palgad on küllaltki väikesed. Ja inimesed on egoistid - mehed näiteks armastavad iseennast rohkem kui oma peret, lähevad veedavad mõnusalt aega, selle asemel, et perekonnaga koos olla ja lastega tegeleda, et oma ego perekonna ja teiste heaks ohvriks tuua. Seega on vigu nii palju, et ei oskagi öelda kas enam üldse midagi parandada siin annab. Tööpuudus, internetis istumine, porno, alkohol, narkootikumid, ringitõmbamine jne jne. Need kõik on oma töö teinud ja need ju ei kao kuhugi. Metsa sees väike majake, kus perekond räägib üksteisega ja elavad reaalses maailmas, ilma liigsete mugavusteta, et saaks ka näpud mullaseks, on nüüdseks muutunud nostalgiaks.
 
suvaline jokker 28. märts 2016, kl 14.54
Nõustun eelpool postitajatega. Naised juhinduvad oma otsustes enamasti tunnetest. Üldiselt, ÜLDISELT ei ole naised head juhid. Just oluliste otsuste langetamise osas. Ei taha öelda nii kõikide naiste kohta aga üldjuhul on naiste osas vähem juhtimisoskustega isikuid, kui meeste osas. Nii lihtsalt on. Looduses on nii seatud. Tüdrukud mängivad nukudega ja kodu, poisid autodega ja sõda.

Vaadake näiteks siit videost, kui `hästi` naised juhtida oskavad: https://www.youtube.com/watch?v=0sinMsMfFJQ

Päris kahju kohe.
 
vanem naine 30. märts 2016, kl 19.56
peab tõesti ütlema, et joviaalsel on õigus
oleks ise nõus loobuma valimisõigusest, et valima ei pääseks totukad kes kuulavad vaid uno raadiot, iialgi ei loe ärilehte ja ajavad silmad pungi kui öelda, et Ansip kinkis otsekohe peale pronksööd hiina konteinerterminali eesti firmade asemel vene firmale - ei usu , pole võimalik, nii tubli eesti mees!!-
aga... paljud mehed on sama lollid, tümakaga ajud segi peksnud
Karl Kindermacher 07. mai 2016, kl 18.00
Sionismi (sic!) sissetoomine on muidugi jama ... muus osas üsna usutav mõttekäik nii teema algatajalt kui ka naiselt.
 
mh 16. mai 2016, kl 23.12
Endal häbi pole sellist paska siin produtseerida või?
 
oh 25. mai 2016, kl 10.26
Ega polegi muud öelda kui et : hea, et me rahvus vaikselt hääbub. Nii kiviaegset, põikpäist, rumalat ja silmaklappides suhtumist ei uskunud ma küll enam tänapäeval eksisteerivat. Minu viga.
 
ehtu 27. mai 2016, kl 16.54
No ja kuhu need islamimaad oma isaste juhtimisel siis ka jõudnud on????? Neil ju ei otsusta naised üldse mitte midagi, istuvad kodus kott peas. On neil siis suur õitseng, rikkus ja heaolu?? Ei ole, vastupidi, ainult üks tapmine, nälg ja kaos. Kommunismi ja natsriigid, kus samuti isaste diktaatorlus, on kõik lõpetanud suure hädameres sees.

Rootsi on endiselt kõrgelt arenenud ja rikas riik. Mingit suurt langust ja katastroofi ei ole küll silmapiiril. Eestlase ise ju kipuvad hirmsasti just nendesse feminiseerunud riikidesse Rootsi, Saksamaale, Soome. Kogu aeg võib lugeda hala ja ähvardusi - oi kui õudne on elu Eestis, kolin ära välismaale, seal on inimesed sõbralikud, elu jõukam.
 
naera hernekeseks 27. mai 2016, kl 17.03
Küll see valge mees on äbarik. Kogu aeg süüdistab kedagi. Küll on juudid süüdi, küll on naised süüdi.

Huvitav, kuidas te siis nii töllid olete ega märganud, millal juudid ja naised teilt tüüri käest võtsid ja laeva omale sobivas suunas sõitma panid.

Kui nemad kõike nii mängleva kerglusega omale sobivalt kurssi hoiavad, kuidas siis teil on nii raske seda sama teha?? Miks te löögile ei pääse? Mis teid takistab? Vaesekesed, kõrvad lontis, nutuvõru ümber suu, naised otsutavad meie eest. Supinoku, võta siis midagi ette, mida sa kiunud.
 
hj 27. mai 2016, kl 17.07
Miskipärast ma ei näe, et eestlased hirmsasti tungleks riikidesse, kus on meestel suured privileegid ja meeste järgi tehtud seadused. Ikka feministide kantsi on suur nõudlus tööle ja elama saada. Terved eesti külad seisvad Soomes ja Rootsis töötavate meeste peal püsti. Isegi moslemid, padušovinistid, tahavad eelkõige feministide manu, sest neis riikides on maailma elamisväärseim elu.
 
Iiveta 27. mai 2016, kl 17.16
Meestekeskne juhtimine ja meestekeskne riik. Silme ette kerkivad uudistest nähtud videlõigud, kuidas kuskil moslemimaal rahuldamata meeste kambad lõugavad, laamendavad ja põletavad. Indias ikka ja jälle grupivägistamised. Kõik see ongi meestekeskse ühiskonna tagajärg. Naised on peidus seinte vahel või kaltsude all. Paljudel meestel pole mingit lootust omale naist leida ja niisama suhtlemine pole ka lubatud. Sellepärast need migradid sellised metsalised ju ongi, et nad tulevad meesteriigist.
 
zoojapuhur 27. mai 2016, kl 17.19
Kui naised valitseks, siis ei oleks meil praegu seda migrantide probleemi. Kõik püsiks omas kodus, kõigil oleks normaalne elujärg. Põgenevad pagulased ju oma koduriigist vägivaldsete meeste eest ja meeste tekitatud sõja eest.
 
atso 28. mai 2016, kl 11.00
Probleem pole feministides, vaid šovinistlikes meeste "paradiisidest" põgenevates meesmigrantides, kes ei oska käituda maailmas, kus naised on võrdsete õigustega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!