Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Armastuse avaldamine
 
Anny 28. aprill 2016, kl 23.44
Tere,

Sooviks nõu küsida, kui mees avaldab julgelt armastust siis kui ta joogine on. Kaine peaga tuleb seda üliharva ta suust, pigem kirjutades või vihjates. Kuid kui koos nt pidutseme on ta väga agar seda lauset kasutama.
Kas on lootust oodata, et ta ütleks seda mulle ka täiesti kainelt ja eesti keeles silma vaadates ?
Kuidas teie kogemused sel teemal ?
Mainin ka et oleme koos olnud üle aasta juba, samas muude asjade puhul ta ei karda üldse tundeid väljendada. Just imestan et leidub mees, kellele meeldib ja tahab tunnetest rääkida.
 
joobert 28. aprill 2016, kl 23.54
Milles küsimus? Pidutsege siis tihemini.
 
Neiuke 29. aprill 2016, kl 00.10
Mina usuksin seda armastuse juttu vaid siis kui ta täiesti kainena ja täiesti vabatahtlikult (ilma igasuguste vihjeteta) tuleks seda ütlema. Lihtsalt, mehed suudavad täiesti süüdimatult ja silmapilgutamata valetada kui eesmärk on lihtsalt "maha & taha". Sorry, aga nii on.
 
Alu 29. aprill 2016, kl 00.24
Ega sa kainest peast äkki sellise kurja mõrra näoga pole? taolistele ei taha keegi armastusest rääkima hakata, solvub äkki.
 
ämber 29. aprill 2016, kl 07.22
Teemaalgataja, aga milleks Sulle seda abielu üldse vaja on? Ega allkiri kedagi koos hoia. Tänapäeval poleju häbiasi vabaabielus olla et, õppida teineteist paremini tundma ja arvan et, mees kõhkleb oma otsust tehes.
 
Esopus Spitzenburg 29. aprill 2016, kl 08.35
Tunnete väljendamise siiruses saab kindel olla pigem siis, kui need avalduvad rohkem tegudes kui sõnades...Miks seda armuavaldust niiväga sul vaja on? Kas igapäeva pisiasjadest tõesti ei aimdu teise hoolimist ja kiindumust? Kui on jobu mees, siis võib ta sulle sügavalt silma vaadates öelda, et armastab sind rohkem kui oma elu ja sama juttu paralleelselt veel paarile daamile rääkida...kui on hea ja südamlik, aga pisut introvertne mees, siis ei pruugi sa neid sõnu ta suust iialgi otse kuulda, aga tegelt südamega kuulates tead, et oled armastatud.
aga üldiselt jah, eestlased, eriti meesterahvad, vajavad paraku pisut vägijookide abi, et oma tundeid välja öelda. Purjus inimesed pidavat tõtt rääkima.
 
õige 29. aprill 2016, kl 12.38
veinis on tõde.

minu suur armastus kaine peaga väitis, et jah, ta on õnnelik koos minuga ja mina lollike uskusin suurde armastusse. joogise peaga ei öelnud ta mulle iial midagi head, hoopis hakkas teisi naisi kabistama.
see oligi ta tegelik olemus, millest alles hiljem aru sain, kui mu enda suure armastuse illusioon kildudeks lendas.
 
Mesilane 29. aprill 2016, kl 16.17
Polegi vaja kogu aeg öelda. Ei maksa ära leierdada.
Eesti mees ei olegi suurt millegi hea ja ilusa ütleja.
 
Herilane 29. aprill 2016, kl 19.47
On jah ühed kuivikud need eesti mehed.
 
naine 02. mai 2016, kl 09.57
Miks sa elad mehega,kes purjutab?
 
Anny 02. mai 2016, kl 20.59
Ei ta ei purjuta niimoodi, võib-olla vale mulje jäi. Kõigil tuleb ette pidusid ju. Kuid kui see on, siis ta kipub suurelt ja väga avameelselt oma tunnetest rääkima. Saan ka aru et kainena pole seda julgust ja et rohkem teod peaksid seda näitama ja näitavadki kusjuures.
Kuid kui ta on seda piduse peaga mulle öelnud, tahaks ju sama siiralt kuulda seda ka kainena.
 
sõjamees 03. mai 2016, kl 09.12
Me võime seda eitada aga meis kõigis on sees midagi ürgset. Jahimees varjas oma tundeid ja surus neid alla, sest muidu ta poleks suutnud looma tappa. Kodus kasse nunnutav mees räägib kindlasti tihemini oma tunnetest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!