Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kas käega lüüa või võidelda ?
 
Marleen 15. mai 2016, kl 20.35
Mida olete teinud kui lähete kaaslasest lahku kuid hakkate peagi kahetsema ? Kas alla andnud ja lootnud et teine teeks esimese sammu, või võidelnud?
Sest tegelikult on tunded mõlemal alles, põhjused olid tühised, arusaamatused.
Kardan lihtsalt et teen ennast lolliks, kõige raskem ongi ilmselt enda uhkust alla suruda. Samas kui ei proovi ei saagi teada, sest mis mul enam ju kaotada, ega rohkem siit alla kukkuda ei anna.
 
Lex 15. mai 2016, kl 21.45
Lõin käega ja õigesti tegin. Ma ei suutnud inimese kibestunud kaevumist vanadesse asjadesse taluda. Haiglane süüdistamine ja targutamine tekitasid tema vastu tõrke, millest ei saanudki enam üle. Hingan siiani kergendatult ja tunnen südames, et see suhe ei oleks mind õnnelikuks teinud. Sellisena ma teda ei tahnud ja muutumiseks oli ta liiga jäik isiksus. Loodan, et tal läheb kõik hästi ja on oma eluga sama rahul ja mäel kui minagi olen.
 
Mina ütlen ausalt 15. mai 2016, kl 22.35
Ega kuupeal ongi libe, et kõik sinusugused sealt kolinal alla kukuvad.
 
tõde 18. mai 2016, kl 06.58
Parem elada üksi kui koguaeg teisega riielda ja sõimu kuulata. Otsi uus suhe.
 
kevad südames 23. mai 2016, kl 10.36
nii ja naa.
enda uhkus ei ole nüüd küll asi, mille pärast oluline inimene käest lasta ja põdeda enda lolliks tegemise pärast. pärast istud üksi oma uhkuse otsas ja kahetsed, et ei tegutsenud.

aga kas need põhjused ikka olid tühised? taas koos olla on mõtet siis, kui suudate neist põhjustest üle olla või siis need likvideerida. täpselt samamoodi jätkates hakkavad need põhjused ju jälle segama muidu.
 
Karikakar 24. mai 2016, kl 10.48
Kui tühja-tähja pärast minema kõnnitakse, pole sa suhteks valmis. Parem leia ennast esiti ja siis kipu suhtesse. Kardad, et teed ennast lolliks? Muidugi teed kui sul tunnete asemel vaid uhkus ja ego.
 
Prints Zamundast 24. mai 2016, kl 11.08
Ausalt üteldes on see jutt, et "Ma ju püüan ennast muuta, miks sa seda ei hinda?" üks paras pullikaka. Süüdistus on suunatud inimesele, kelle jaoks "üritatakse muutuda". Põhjused ei kao, peale riidu ja lahkuminekut võib saabuda üürike rahuperiood. Isiklik kogemus näitab, et kõige raskem on olla koos inimesega, kes pole kunagi kellegagi rahul ja iseendaga läbi ei saa. Alateadliku rahuloematuse eluga kannab suhtesse üle ja kannatavad kõik. Sageli on põhjus lapsepõlves ja ülirangetes vanemates. Tuleb laps koolist, sai hindeks "4". "Loll oled või, miks sa "5" ei saanud???" Ja siis elu jätkubki nii..."Miks meil on Audi kui naabril on Mersu, miks meil on Mersu kui naabril on Bentley, miks me käime mingitel f...ng Antillidel, kui naabrid on Balil jne." Parim kaaslane on see, kes endaga rahu sõlminud ja ei oota, et kusagilt hakkab taevamannat suhu sadama.
 
Agnes 24. mai 2016, kl 19.21
"kaaslasest lahku..kahetsema..põhjused olid tühised.."

"teen ennast lolliks..uhkust alla suruda..kui proovi ei saagi teada..mis mul enam ju kaotada..rohkem alla kukkuda ei anna"

Piisavalt palju märksõnu, et võidelda!
Kui hoolid, siis võitle, uhkusel pole selles kohta.

Lahkarvamused ja tülid on osa suhtest. Osata leppida ja andestada on märk, et inimene suudab probleemidega tegeleda ja on suhte ja suhet tahtev inimene.
Käegalööv tagantkätt ustetaguja näeb ainult vigu teises, tõstes ennast pjedestaali ülemisele astmele.
Jah, sellise eest ehk võidelda tõesti ei tasu. Olgu näiteks toodud Prints Zamundast, kes viriseb, et teised virisevad.
 
tohlakas prints zamundast 24. mai 2016, kl 19.48
tgelt esitavad jah küsimusi, ja mina vastata ei oska. Pole kunagi osanud kah, et miks meil on audi ja mersut pole.
muudest kriitilise tähtsussega küsimustest hoolimata.
 
Mägenš-makaak 25. mai 2016, kl 12.49
mul on rikas mees, linnamaastur ja hermese kott ja 600-taalane kuldkell ja 200 ruudune villa. mis teil s.tarottidel nagu vastu panna on vä?
 
aga kas siis on või? vatu panna? 25. mai 2016, kl 19.44
aga kas siis on midagi vastu panna vä? Punapea?
kuidas sul nagu on?

ja kas saab sind aidata?
 
vatu-patu-katu 26. mai 2016, kl 09.09
aga kas siis on midagi vastu panna vä? Punapea?
kuidas sul nagu on?

***********************

Mäkk Kaak,

võin end teleporteerida suvalisse kohta universumis, läbi seinte kõndida, lugeda su s.taroti mõtteid, kehast väljas käia jne. su olematu rikkus on mu jaoks prügi, pahn. mõistad nagu muidu mida ma öelda tahan? irw.
 
serviceloan 26. juuli 2016, kl 20.54
Tere, Lugupeetud hr ja pr & Miss
TÄHELEPANU SÕBRAD !!!
LAEN TÕENDID tähtis kõigile ISIKUTE teadustööle LAENU tõsine.
Olin valmis otsida rohkem kui 3 kuud, ma olen petta mitu korda laenu vahel eriti sait on tahavad laenu vahel konkreetse isiku seas palju. Aga iga kord, mul on võltsitud laenuandjad ja lõpeta ma ei saa midagi minu konto. Aga õnneks ma leidsin selle väga lihtne ja sõbralik firma, mis aitab leida mulle minu laenu 48000 € et ma sain minu kontol pärast 72 tundi ilma palju protokolli kinnitada minu pank.
Nii et sa, kes vajavad nagu mina võite kirjutada talle ja selgitada oma olukorda võiks teda aidata kontaktandmed:

E-post: serviceloan@outlook.fr / serviceeloans@gmail.com

PS: See ei ole kelmuse või nali on tõsine. Nii et palun mitte Joker !!!

Täname, saada sõnum.
https://www.facebook.com/laenutosine/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!