Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mees ei tea mida tahab!
 
Liisa 31 25. juuli 2016, kl 19.50
Olen 3as aasta suhtes mehega (30+) kes siiani ei tea mida tahab.Olen mitmeid kordi suhte lõpetanud aga ta tuleb ikka tagasi ja pole suutnud talle ei őelda.Rumal naine űhesõnaga,kes ikka loodab.Pole varem seda tűűpi mehega kokku puutunud.Űtleb,et ei tea mida tahab kui kűsin.Mina tean,et kodu ja pere tähtsaimad ja siis kõik muu saab kokkuleppega seatud aga tema vastab iga asjapeale EI TEA ja et temale tema soovid kõige tähtsamad (ego)aga midagi tõmbab minu juurde tagasi.Et olen kallis talle ja tahab űkspäev korraga,et alati vaba tee minna.Samas mina ei suuda nii,ma ei saa nii ju midagi űhist luua.Ise tahab täielikult minu perre kuuluda,et olen tema aga enda poolt on ta vabamees. Kui kõik mugav ja hea siis naudib ja kui väike probleem siis ta enam ei viitsi ja kõik keeruline,siis me kohe ei sobi.Kui űtlen,et kõik ja lõpetame siis ära suhte siis on alati sűűdistus mulle,et mina tahan lõppu ja minu viga. Ma isegi ei saa aru miks seda suhet lõpetada ei suuda.
 
sest 25. juuli 2016, kl 20.32
sa oled üks katkine nukk. emotsionaalselt tervel naisel ei ole niisuguseid probleeme.
 
Liisa 31 25. juuli 2016, kl 20.33
Pole mingi katkine.
Minu pilte näete siin...
http://www.iha.ee/users/LiisaMai
 
eksole 25. juuli 2016, kl 20.54
sa veel nii juhm oled? seletame siis ilusti, puust ja punaseks: sisemiselt oled katki. oled hale ja rumal. muidex, see nn mees teab küll väga hästi, mida tahab ja mida ei taha ning tal õnnestub suurepäraselt sind lolliks teha. sina oled see kes millestki aru ei saa või ei taha saada. paras ongi nartsule.
 
Liisa 31 25. juuli 2016, kl 21.04
Ma ei saa aru kui ta teab mida ta tahab siis miks ta seda ei űtle.Vot sellest ei saa aru.Mina ei ela tema juures ja ei jookse järgi.Minul on minu elu korras.Tema elab minu juures minuga koos.Igapäevaselt sobime hästi aga tema nagu tujudega,ei te mida tahab.Kui eluline probleem siis ei sobi ja keeruline.Tema näeb et elu peab lill koguaeg olema ja kui ei ole laseb jalga. Űtles et kui mina selles olukorras ei oleks et ju siis oleks keegi teine. Aga ju siis olen jah katki et ise ei suuda otsust vastu võtta
 
See on 25. juuli 2016, kl 22.22
Emotsionaalne sõltuvus teisest inimesest. Mees on karismaatiline, teeb süütut nägu ja naine sulab. Sellisega on raske, väga raske. Süda armastab, aga mõistus räägib muud. Olen ise samasuguses puntras, ei oska midagi soovitada.
 
viimasele 25. juuli 2016, kl 22.44
Ole ise korralik siis pole selliseid probleeme. Ise elad oma elu keeruliseks ja pole vaja iga seeliku alla vaadata.
 
vanem vend 26. juuli 2016, kl 10.43
Rumalaid naisi, kes ei tea, mida tahavad, olen näinud kopatäite kaupa. Lõpuks nad kibestuvad ja vananevad enneaegu. Head teed.
Sina, Liisa, või kes sa oled, hindad pereväärtusi? Mees on sul muidugi paras tolgus oma otsustamatusega, selles võta vanema mehe sõna kuulda ja saada ta pikalt. Saad vähegi targemaks. Kui aga pereväärtusi hinnas pead ja tahad meest, kes oleks sinuga samal lainepikkusel, ei ole sul iha.ee-s küll mingit mõtet kõlkuda. Otsi mees, kes armastab ja tahab sind, mitte mingit ihalindu, ja kõik tuleb takkajärele.
 
Liisa 31 26. juuli 2016, kl 13.49
Mina ei kõlgu iha.ee-s.pole seda lehte kordagi kűlastanudki
 
serviceloan 26. juuli 2016, kl 20.50
Tere.
Anname laenu eraisikutele alates 2000 eurost kuni 500 000.00 euroni. Laenu läbirääkimisteks,igakülgseks abiks ja nõustamiseks kirjutada e-posti aadressile: serviceloan@outlook.fr / serviceeloans@gmail.com
Kliendi rahulolu on meie esmane prioriteet.
https://www.facebook.com/laenutosine/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!