Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kui naine teeb esimese sammu...
 
segaduses 10. august 2016, kl 20.48
Olen tõsiselt sisse võetud, võib öelda, et armunud. Aga kahjuks me tunneme üksteist vähe, puutusime tööalaselt kokku, nüüd aga isegi seda mitte. Aga ma ei suuda teda unustada. Mõtlen, et kes teab, äkki see oligi mu elu armastus... Tahaksin talle kirjutada, meiliaadress on mul olemas. Kahjuks aga ei tea ma kõige olulisemat - kas ta on üldse vaba. Samuti ma ei tea tema arvamust minust - kas ma talle üldse meeldiksin. Nii ma siin ketran neid kahte küsimust, ja tean, et ega teisiti neid ei lahenda, kui temalt otse küsides. Aga kuidas seda teha, et mitte endast mingi meeleheitel jälitaja või muidu imelikku muljet jätta? Või kuidas üks meesterahvas üldse sellisesse asja suhtuks...?
 
Autorile: 10. august 2016, kl 21.20
Mees VÕIB olla meelitatud, et ta sulle meeldib, kuid mingit suhet ta sinuga arendama ei hakka, ükski mees ei kannata, kui naine kleebib ennast külge. Võid ju teda rünnata ja ta võib sinuga korraks ka voodis ära käia, aga ei midagi enamat.
 
Tuttav mure 10. august 2016, kl 22.10
Tead,kui saad,vaata täna öösel kl 1:30st Kanal 12 Unetud või saade.ee saab ka vaadata.Seal saad saatejuhile need küsimused esitada ja tema on asjatundja sellistes küsimustes.Mitmed on tal seal nõu küsinu.Saate ajal võid talle helistada või saata küsimused sms-ga.Seal saad endale üsna põhjaliku vastuse(oma nime sa ei pea seal üldse ütlema).
 
segaduses 10. august 2016, kl 22.22
Novot seda ma kardangi, et asi näeb välja liiga külgekleepimisena. Samas on mitmed mehed väitnud, et neil poleks midagi selle vastu, et naine aktiivne on. Pealegi jäi mul mulje, et ka tema poolt oli mingi huvi siiski olemas, võimalik, et ta ka lihtsalt ei julgenud midagi algatada... Mis võib muidugi ka mu oletus olla.
 
21.20 10. august 2016, kl 22.29
Kui mees "ei julge" naist välja kutsuda, kuidas ta siis teie järgnevas ühises elus "julgeb" kõige lihtsamaid otsuseid vastu võtta? Kõigepealt kutsud välja, siis vead voodisse, siis teed talle tite, siis sunnid abielluma... Kindlasti on selliseid "mehi", kes on naise lükata-tõmmata, aga kas sa ikka tahad sellist "meest" omale...?
 
kullerkupp 10. august 2016, kl 22.33
julge hundi rind on rasvane!, oled kuulnud? kui kardad ühte, teist või kolmandat, siis oled alatihti ilma kõigest, mida tegelikult sooviksid.
kas see oleks ikka külgekleepimine kui küsid näiteks meilitsi lühidalt ja konkreetselt kas teine pool on suhtlemisest huvitatud?
 
tead 10. august 2016, kl 22.50
parem alusta sellest,et kysi mönd tööalast nõu ja eks siis näis kas läheb pikemaks vestlemiseks
 
TYU 11. august 2016, kl 07.56
Tere. Isealgatamine on nii ja naa, võib-olla mõnele meeldib, aga üldiselt need suhted, mida algatab otseselt ainult mees, on tugevamad. Soovitan tõesti uurida, kas ta on vaba ja kui ei ole, siis loobuda. Ennast suhtesse segamisega puutud kokku rohkemate probleemidega kui arvad ja lõpuks ise kannatad ja on ka teised kõik õnnetud ümberringi. Pidin lihtsalt välja kirjutama...Üks nn külgekleepija elab praegu mu mehega, aga samas ei usu, et see kaua kestab ja tõsine tegelikult on. See on lihtsalt rutiinist äkkpõgenemine ja ka mina polnud viimasel ajal mina ise...Juba näen mehest, et kahetseb.
 
Mihkel Vahvel 11. august 2016, kl 11.34
Kuidas mees peaks teadma naise tunnetest ja soovist, kui naine ei tee üldse välja ning tegeleb Delfis hädaldamisega?

Naine võib alati ise alustada kuid suhtlemise käiku saab alati suunata või katkestada. Lõpetage uskumine, et naine peab ootama mehe lähenemist. Meeste ei pruugi teie mõtteid teadagi, kuidas nad peaksid veel esimest käiku tegema?

Ainus suur viga oleks kohe seksi anda. Sellega laseb naine end olematule tasemele. Naine peab olema korralik, mitte nagu tänavalibu. Mehed ei taha abikaasaks libu. Libu on meelelahutuseks.
 
1arvaja 11. august 2016, kl 13.00
Mees ei pruugi lihtsalt suhetest huvitatud olla praegu, lihtsalt pea tegeleb huvitavamate asjadega ja naised ja suhted ei kuulu alati nende huvide hulka. See ei tähenda kuidagi homoks olemist, lihtsalt õige aeg ei ole tema jaoks tulnud, ta ei otsi naist. Kui tegu kolleegiga siis on mõistlik lihtsalt oma mõtlemine ja unelemine suunata kasulikumasse kohta. Naudi loodust ja iseennast, küll aeg annab arutust. Ei soovita "julge hundi" rinnaga kellelegi selga hüpata, mehed ei talu neid indlevaid emahunte ja need hirmutavad neid, st kiputakse tegema kiirelt valesid järeldusi sinu isikuomaduste kohta. Pärast neid eelarvamusi enam eemaldada ei viitsi keegi, lihtsalt jäta see jama korraldamata. Kui te olete paar siis kindlasti saate selleks, ja tunnuseks on kattuvad soovid ja eesmärgid, mitte mingil juhul ainult seksuaalne veetlus. Mehed on praegu muide perega seotud vastutuse võtmise suhtes nii ettevaatlikud, et hoitakse eemale ka suhetest, eriti noored mehed. Sotsiaalmajanduslik olukord noortel lihtsalt on selline, et ei soodusta selliseid ettevõtmisi.
 
et mitte pärast käia silmad maas 11. august 2016, kl 13.27
uuri kas vaba on.Internet on suur ja lai, kindlasti leiad mõned infokillud kust edasi minema hakata.
 
Panda 11. august 2016, kl 15.56
Mulle tundub, et siin on väga palju vastuseid ikka selles stiilis, et mida mehed tahavad, mis meestele parim, meestele meeldib see ja too, käitu nii, siis mehele sobib/ei sobi, meeldb/ei meeldi jne jne.
No mida kuradit! :D Nagu mingi üleeelmise sajandi tütarlastekooli mamslid siin nõu andmas.
Mõtle siiski eelkõige sellele, mida Sina ise tahad, mis Sulle meeldiks ja kuidas. Kui oled siiras ja rõõmsameelne, siis väga valesti sisuliselt minna ei saa. Kuna teil mingit suhet veel pole, siis on ka nn. haigetsaamine (appi, äkki ma ei meeldigi talle) absoluutselt minimaalne. Ellu jääte kindal peale mõlemad! :D Hoopis suurem kahetsus võib hoopis olla see, et miski jäi tegemata, proovimata, kogemus saamata. Miskit mitte teha on ju niivõrd turvaline ja tavaline. Koguni igv. Aga proovi sa teha!
Pealegi mis on kaalukausil? Võtad ühendust, ütled, et ta jäi sulle meelde, tundub tore, ehk väike kohvi sobiks. Tema tunneb end meelitatuna (nagunii tunneb!) aga siiski sry (tal juba suhe, ta on gay, impotent või tal pole aega). No ja siis? Päevake-2 vblla põed ja unustatud see on. Süda rahuneb maha ja armuvalud vaibuvad ning see alaline "praadimine" ka lakkab lõpuks. Saad tähelepanu mujale koondada. Või kellelegi teisele. ;) Ei tundu ju hirmus?
Aga teisest küljest, kui kõik siiski sobib ja õnnestub ja laabub? Ehk magad oma põdemisega elu õnnelikuma võimaluse maha? Igikestva armastuse, parima asja ever? :)
Jah, tüdruk, soovitan teha seda, mida SINA tahad, mitte, mis teisele võibolla meeldib/ei meeldi. Seda nimetataksegi iseendaks jäämiseks.
 
segaduses 11. august 2016, kl 16.07
Viimane vastus mulle meeldis :))))
 
tea kah 12. august 2016, kl 11.35
tüüpi kes kinnitas, et meestele meeldib kui naine algatajaks. tüüp ise pani kõiki keda sai. rõõmustab kui temasugusel elu veel kergemaks teha.
 
segaduses 12. august 2016, kl 13.21
No õnneks selliste "panijatega" ma ei suhtle :))
 
mees 15. august 2016, kl 08.49
Feministid on Ühiskonda niipalju muutnud, et initsiatiivikas naine ei ole tänapäeval enam tabu aga ei saa välistada, et satud vana kooli mehe otsa, kes vaatab võõriti. Samas palju siis on muutunud asi? See on nagu sport, oled finishis hakkad puhkama. Jah, me vanasti ajasime taga ja nägime vaeva, kui kätte saime, vahetusid rollid, siis naispool hakkas vaeva nägema, et mees ära ei läheks, sest mees oli ju harjunud pingutama ja naise sabas jooksma ning nii mõnigi mees seadis endale uueks väljakutseks armuke leida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!