Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Esimene kohting liiga pikk
 
Tii 10. detsember 2016, kl 11.49
Esimene deit võiks olla lühem, öeldakse. Kuid olude sunnil kujuneb minul nii, et lendan hoopis teise riiki kohtuma ja mees majutab enda juures (suur maja, palju ruumi). Teineteise suhtes on vastastikune huvi tekkinud, tahtsime reaalselt kohtuda, kuid see ööbimine oleks tõesti lihtsalt ööbimine, hotellid on seal kallid ja polnud nagu mõtet. Täiskasvanud inimesed mõlemad, turvalisuse pärast ei muretse, andmed on avalikud. Ei ole muidugi välistatud vastupandamatu kirg ja et meile antud aeg kulub linnutiivul, aga ei tahaks praegu tormata. Muret teebki natuke see, et meie esimene kohtumine on liiga pikk esimese deidi kohta. Kui mul äkki väga igav hakkab või mees ikkagi ei meeldi, siis pole enne tagasilendu seal palju teha ka ja võib väheke ebameeldiv seal olla. Kuid mismoodi samas majas olles kogu seda aega sisustada, tekib küsimus?
 
Katariina 10. detsember 2016, kl 12.26
Võta siis seda kui reisi tuttavaga ja võimalust inimest tundma õppida. Ei pea ju mõtlema, et kui abielluda ei taha esimese kohtumise järel, ei ole ka midagi muud mõtet koos teha. Ja ega te ju majas ei pea istuma kogu aeg, käige ringi, las näitab sulle ümbrust jms. Naudi kogu aegaj ja võta seda kui kogemust, sõltumata sellest, kas teist kokkuvõttes võiks paar saada või mitte.
 
Ehjah... 10. detsember 2016, kl 18.16
Mina võtaksin kindlasti hotelli. Ei läheks vaid netitutvuse põhjal saadud teadmiste juures kellegi juurde koju isegi KÜLLA mitte. Rääkimata veel ööbimisest jne. Alguses on vaja aega, et tuttavaks saada, teineteisega harjuda. Kui sinu ainus plaan on tema juurde elama minna seal oleku ajaks, mis sa siis teed, kui üldse ei klapi? Kui elad tema juures, on tema reeglid. Pole kuskile ära minna, tagasilennuni ka aega palju ja ongi jama majas.. Sest olgu see hotell ette broneerides nii kallis kui on - kui pead kohapeal paari tunniga ööbimiskoha hankima, maksad kindlasti kõvasti rohkem... Kelle mõte see oli, et hotelli peale pole mõtet kulutada? Kui tema käib peale, et ära broneeri hotelli, siis see oleks minu jaoks küll väga suur ohu märk..
 
Tii 10. detsember 2016, kl 18.49
Idee oli üsna ühine ja mõte tuli mõlemal, sest üheaegselt tekkis mingi kahtlane tunne ja igatsus kokku saada, minutipealt koos kirjutasime smsi :) Saime aru, et peame kokku saama ja teineteist üle vaatama.
Sealkandis on ka ühiseid tuttavaid, ta on avalik tegelane ja mul on turvaline tunne. Kardan rohkem seda, et võime ilusa asja ära rikkuda, kui kohe esmapilgust olude sunnil nii pikalt ninapidi koos peame olema. Või et ei oska ise olla, teise inimese kodu ju.
 
Ehjah... 10. detsember 2016, kl 19.01
Loodan, et sul on õigus ja kõik ongi nii tore kui sulle hetkel tundub. Mina jääksin siiski hotelli juurde. See vähendaks ju sinu muret ka?
 
Tii 10. detsember 2016, kl 19.02
Praegu tuli pähe ka selle asja pluss lisaks kokkuhoiule. Näen ju palju kiiremini, kes ta on ja kuidas ta omaenda kodus käitub. Kui hakkaks kino- ja restoraniteema, ei saaks nii õiget pilti :)
 
minu mõte 10. detsember 2016, kl 19.19
Kõigest hoolimata, mina ei usaldaks ikkagi võhivõõrast inimest nii pimesi.
 
Ehjah... 10. detsember 2016, kl 20.01
Mõtle läbi -kui kindel sa oled, et ta on see kes ta ütleb end olevat? Tänapäeval on väga lihtne valeidentiteeti edukalt kasutada - ilus jutt on vaid ilus jutt. Tõestust on? Pildid ei loe.
 
Tii 10. detsember 2016, kl 22.01
Tean ta töökohast inimesi ja selle koha pealt olen siiski rahulik. Muud asjad teevad muret. Kas niimoodi kodust kaugel olek ja esmakohtumine ehk paneb suhte alguse surve alla? Võõras olukord.
 
.... 10. detsember 2016, kl 22.15
Hetk tagasi alles arvasid, et pigem ongi hea koduses õhkkonnas tundma õppida? Ma arvan, et peaksid oma sisetunnet usaldama :) KUi leiad, et see kodu teema on liiga palju pinget, siis laena kasvõi raha ja mine hotelli :)
 
Dziis 12. detsember 2016, kl 00.02
Päris loll oled või? Kui pole raha hotelli jaoks, milleks siis välismaal deitida? Samal ajal saatis sms'i, einoh on ikka saatusemärk tõesti.
 
Pilvede all 12. detsember 2016, kl 13.47
Miks te ei võiks hoopis teistpidi teha, las sõidab aga siia. Kallis ja kallis... Milliste olude sunnil? Avaliku elu tegelane ei tähenda, et ta turvaline inimene oleks. Maksku sinu hotelliöö kinni. Kui mees ise käib peale, et tal maja ja palju ruumi, siis on see ju kutse lõbusalt ööd koos veeta. Niipaljukest arukest võiks ikka olla, et esimene korda mehe juurde minnes on see roheline tuli ööks koos. Võõras riigis olles ja avastades, et johhaidii, mida siis nüüd teha... on juba hilja.
 
oooeii 14. detsember 2016, kl 16.19
Esimene kord kohtutakse ainult neutraalselt ja rumal on naine, kes võtab ette sõidu võõrasse riiki, kui palju neid on jäänud sinna keda ära kasutatakse kusagil kahtlastes baarides ja mujal.Antakse mingitele vanadele meestele liignaiseks ja üldse sunnitakse kellegagi kokku seal jääma.Küll on ikka lihtsameelseid palju, pärast vinguvad internetis.
 
Ei noh 14. detsember 2016, kl 17.50
Aga miks hoopis tema ei võiks tulla Eestisse? Mina tunnaks kah ennast paremini kui mees ise sõidaks esimesena kohale ja võtaks hotelli.
 
Tii 15. detsember 2016, kl 22.38
Sügavalt täiskasvanud inimesed oleme mõlemad ja riik on Euroopas :) Taganemisteed pole ka enam, on ainult: eks näis. Karta on ainult ühe või teise poole pettumist, aga ka selleks puhuks mõtlesime juba erinevaid meelelahutusi välja.
 
hmh 16. detsember 2016, kl 19.34
Mis sa siis halad siin kui ise tahad enda ellu tuua seda, mida saadki, valikuid teeb igaüks ise .
 
Tii 18. detsember 2016, kl 16.36
Kartus asjatu, kohtumine jäi pigem liiga lühikeseks :) Aitäh kaasa mõtlemast.
 
Alu 20. detsember 2016, kl 19.12
Kas lasid taha ka kytta?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!