Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mehed, mida asjast arvate?
 
Amuurnaine 22. detsember 2016, kl 20.27
Netitutvus, mina 37, mees 42. Kuu aega kirjutamist-helistamist, piltide vahetamist ja huvi muudkui kasvas mõlemalt poolt, telefoniski oli tunda särinat. Saime lõpuks kokku, kerge ebalus algul, kuid saime sellest üle. Käisime päev otsa ringi, mees rääkis kogu oma eluloo ära, näitas oma kodukohta ja isamaja, palju ei puudunud, et oleks sugulaste hauale viinud. Ilma irooniata, see oli armas. Õhtul tegime koos süüa, natuke veini ka. tõmme oli tugev, ei pidanud kumbki vastu, kuigi selline plaan oli. Õhtul mõtlesin, et ehk veinist, kuid järgmise päeva lõuna ajal ajas suudlemine nii pöördesse mõlemad ja jälle seksisime. Lisaks füüsilisele tõmbele avastasime palju muud ühist, sarnased lemmiktoidud, musa, loodus, tv-saated jm. Kõik väga tore, eksole.
Nüüd tahakski teie arvamust teada. Mees nimelt kadus ära. Ta ütles mulle juba varem, et tuleb tööalaselt raske nädal. Kirjutasin talle lühidalt, et koos oli tore ja et tema oli ka igati lahe, ehkki alustasime valest otsast. Ja et ta võib täiesti aus olla. Ei midagi liiga hullu ju? Tean, et ta luges seda, aga 4. päeva on täielik vaikus. Mh? Olen valmis kuulma ka seda vastust, et ta ootas midagi enamat, ilusamat vm. Kui seda Marsi-Veenuse teooriat uskuda, siis: formuleerib vastust või? :))
 
Vot nii 22. detsember 2016, kl 20.36
Läks oma pere juurde.
 
Amuurnaine 22. detsember 2016, kl 20.47
Ta on lahutatud ja elab juba paar aastat üksi. Seda oli kodu järgi näha. See vastus ei sobi :)
 
oletaja 22. detsember 2016, kl 20.50
teise inimese sisse ei näe ja pole mõtet siin lollusi kokku oletada
 
mees 42 22. detsember 2016, kl 21.04
Kuule rahune maha nüüd! 4 päeva pole suhelnud ja nüüd ilge probleem. Till tahab veidi puhkust...kaua tahab, ei tea veel, kuid küll ma jälle tulen ja k-epin sind. Sa vaata ma pole enam 2 kümbine, kus naisi panin päevas 6-7. Ma juba üle 40-ne ja olgugi, et tahaks panna, kuid ei tõuse enam nii nagu varem. Hoian veits seemneid ka kokku ja tulen rammin sind jälle, kui kikki läheb!
 
Amuurnaine 22. detsember 2016, kl 22.10
Kui sõnumile ei vastata, läheb enda mõte rohkem seda rada, et ju pole ikka seda huvi. Samas mõtlen seda ka, et äkki tal on lihtsalt keeruline mingit konkreetset seisukohta võtta ja on parem seni üldse vait? :) 4 päeva ei ole ehk tõesti väga pikk aeg.
 
ehku 22. detsember 2016, kl 22.48
Äkki on liinitööline ja seal ei saa küll mingeid sõnumeid saata. Õhtul kukub surmväsinult koikusse. Ütles ju et tuleb raske nädal tööalaselt. Aga jõulu ajal on inimesed tavaliselt vabad. Kui siis ka ühendust ei võta, siis on asi kahtlane. Ütlesid, et internetis tutvusite. Äkki nüüd katsetab järgmise sinusuguse peal.
 
kepijuku 22. detsember 2016, kl 22.56
kui ta jõulude ajal välja ei ilmu, siis anna siin teada. ma võin ise tulla veinide ja toidukotiga külla. kepime nii et maa on must.
 
nojahh 22. detsember 2016, kl 23.17
sa küsid meestelt, kuid ei loe, mida nad vastavad. sul näib üldse loetu mõistmisega suuri raskusi olevat. marsi-veenuse teooriast oled ka ülimalt omamoodi aru saanud. amuurnaine - hehh, eks nimi räägi enda eest. :DDDDDD
 
Amuurnaine 22. detsember 2016, kl 23.35
Kas kepijuku kommentaar oli midagi sellist, mida oleksin pidanud konspekteerima...? :) Või mees 42?
Ainus asjalik arvamus on oletajal, tema ehk ongi see ainus mees siin teemas? :) Sellegipoolest tahaksin oletamist ja kaasamõtlemist, selleks sai see teema ka tehtud.
Amuuri puhul ei ole aluseks mitte l'amour, vaid hoopis miskit muu.
 
õige vastus 23. detsember 2016, kl 00.23
Konspekteeriti veel siis, kui te 37 olite. Õigemini enne seda, kui oli õige aeg õppida. Aga see oli ammu. Väga ammu. Eelmise riigikorra aegu.
Ole parem õnnelik, et üldse seksi said. Kui said ja see lihtsalt märg unenägu polnud. Sellest, mis kunagi tegemata jäi. Ammurnaine. A miks mitte amatsoon või hetäär või lihtsalt lehm lesk. Irw
 
miks peaks(mees) 23. detsember 2016, kl 00.34
keegi sellepärast veel õnnelik olema, et seksi sai? Võibolla sai koos seksiga suguhaigusi paar peotäit(ei tahaks uskuda, et sellise kire ajal oli aega kummi panna).
Teemaalgatajal vaatan, et püksikute kumm eriti lõtv, et kohe lahkelt jagab esimesel kohtingul, võtaks kohe sappa, kui poolmuidu pakutakse. Ei noh veini ja söögiraha ole mulgi piisavalt, kui see piisav selleks, et korralik orgia pidada!
 
nojahh 23. detsember 2016, kl 10.21
kas ikka ei mõika? usu mind, need olidki asjalikud kommid. küll sinul ON pikad juhtmed ja raskused järelduste tegemisel.
 
Amuurnaine 23. detsember 2016, kl 14.25
Kumm oli meil mõlemal lõtv - lisan juhuks, kui keegi veel eelmises sajandis elab :)
Ja hea kepp on hea kepp, selle üle ka hea meel, aga teema tegin seepärast, et oli palju muudki hästi kokku sobivat :)
Mees ärkas ka ellu täna ja selle üle on hea meel.
 
Amuurnaine 23. detsember 2016, kl 18.15
See on see jama nende väärtmeestega, et kui ühe sellise jälle leiad, kes kena, seksikas ja intelligentne, siis kipud üle muretsema, end alahindama jm rumalusi mõtlema. Aga ei taha ju selliseid kepijukulaadseid ka, väike mure on ju õigustatud.
 
teema autorile 23. detsember 2016, kl 20.44
Põrutamine põrutamiseks ja klapp klapiks, aga ole ise inimene ja lase teisel veits hingata kah.
 
39 23. detsember 2016, kl 21.48
mees kes sellise päeva ja öö veedab ning seejärel päevadeks lihtsalt sõnatult kaob EI OLE mingi väärt mees.
kui niipalju viisakustki polnud et mingi lühivastus saata siis see esimene selline kadumine ei jää päris kindlasti ka viimaseks.
 
Amuurnaine 24. detsember 2016, kl 13.45
Kaks viimast kommentaari on juba täitsa tõsiseltvõetavad, aitäh! :) Kuigi, üksainus lühike ja pigem neutraalne sõnum minu poolt nädala jooksul ei tohiks küll eriti ahistav olla.
Peale esimest seksi ei ole mul kordagi sellist juhust olnud, et mees nädalaks ära kaob, maksimaalselt 2-3 päeva on võtnud aega. Ja tegelikult nüüdki soovis vaid häid pühi. Ei tal ole vist ikka seda tulevikuhuvi, mis minul tema suhtes vaikselt tekkima hakkas ja millest ta need kaks koosoldud päeva rääkis.
 
teema autorile 25. detsember 2016, kl 09.37
On paras aeg saata sms- a-la uus pesukomplekt vajab eksperthinnangut ;)
 
Amuurnaine 25. detsember 2016, kl 12.46
Vastastikune pesuvoor sai suhtluse virtuaalses etapis juba läbi tehtud. Praeguses etapis klassifitseeruks see vist juba ahistamiseks :)
 
teema autorile 25. detsember 2016, kl 17.19
Amuurnaine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vastastikune pesuvoor sai suhtluse virtuaalses eta
> pis juba läbi tehtud. Praeguses etapis klassifitse
> eruks see vist juba ahistamiseks :)


Siivutu SMS pole mingi ahistamine, virtuaalne sex küll, sellest esialgu hoidu;)
 
Martoz 25. detsember 2016, kl 22.40
Lugu võis olla ka nii,et mees,paar päeva seedinud,otsustas siiski end sinuga mitte siduda.Põhjus võis olla midagi sellist,mille peale sa niikuinii eales ei tuleks(näiteks sinu halb hingeõhk,või mõni teda häiriv parasiitsõna),seepärast pole mõtet oma pead asjatu juurdlemisega vaevata,eriti,kui tagantjärele enam midagi muuta ei saa.
 
Arve Ametnik 26. detsember 2016, kl 01.15
Kui teil kõik nii hästi klappis ja igas asjas ühte meelt olite ja mingisuguseid mõtete põrkumisi polnud, siis langes ka pinge nulli ja voodis pole midagi lahendada - kõik on juba enne lahendatud.
 
Esopus Spitzenburg 26. detsember 2016, kl 10.19
Eesti mees on pikkade juhtmetega ning praegu jõulud ja aastavahetus võtavad suurema osa ajast, ka mõtlemiseajast. Ela oma elu edasi ja las tema elab ka oma elu edasi. Peale aastavahetust võid ju teha lihtsa ja neutraalse ettepaneku näiteks koos kinno minna vms meelelahutus. Kui ta seda ettepanekut vastu ei võta ja välja vabandab miskitpidi, siis võid rahuliku südamele sellele loole kriipsu peale tõmmata. Kui su kutse vastu võtab, eks siis paistab mis edasi saab:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!