Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Selgus, et professor on ka inimene
 
Mees40 15. veebruar 2017, kl 08.28
koos oma tunnetega aga mis hirmud selle kommenteerimise lubamisega on? Selguvad nimed?
 
meesteadlane 15. veebruar 2017, kl 09.57
professor on lihtsalt kiimas loll. no see on ju niiniinii vana elutõde - ära torka oma isiklikku sulepead kompanii tindipotti.
ehk siis tilli oma laboratooriumi masinasse.
nagu loteriipilet - äkki joppab. Jah, tõesti. Aga palju suurema tõenäosusega läheb kolinal pekki
 
Ülikooli rahalehm 19. veebruar 2017, kl 15.42
Professor tegi täpselt nii nagu ta oli oma eeskujusid tegemas näinud.

Huvitav, kas Euroopa Komisjoni on juba teavitatud, et eurorahade eest manipuleeriti doktorandiga ja töösuhte raames toimus seksuaalne ahistamine. Ilmselt nõuaks rahastaja asja kohest uurimist ja külmutaks rahad kuni täpsemad asjaolud ja süüdlane selgunud.

Sellepärast Ülikool ka püüab asja võimalikult vähe kommenteerida. Ülikoolil on ju mitmeks aastaks töölepingud sõlmitud. Kui rahastus kaob, siis tuleb palgakulude katmiseks raha leida. Ennast karistamatutena tundvate professorite ülevalpidamine pole odav lõbu. Professor tahab palka, tahab osta koju tehnikat, tahab soojal maal töölähetuse nime all puhata ja lähedased kaasa võtta jne jne.

Perekooli foorumis on professori nimi teada. Ajakirjanduses avaldatud faktide põhjal saab kahtlusaluste ringi piisavalt väikseks.
 
hj 05. märts 2017, kl 13.21
No asjasse oli seotud ju keegi Marusjast tudeng. Nemad on mihklid väljapressimisele läbi seksi. Eestlannade seas vähe levinud tava... õnneks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!