Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mehed, miks nii tehakse?
 
Ave 14. märts 2017, kl 15.37
Tutvusime pool aastat tagasi, ei hakkaks pikemalt sel teemal peatuma, head suhted ja seks, väga tihti ei kohtu mehe töö tõttu, ta sõidab palju ringi. Meile mõlemale sobib selline elu. Kohtusin temaga, kui mees oli just elukaaslasest lahku läinud, kellega 6 aastat koos olid elanud. Mees ütles, et armastus sai läbi ja suhe oli oma aja ära elanud ja et ma ei muretseks. Lapsi neil pole.
Armastusest me pole veel rääkinud, kuid tundsin, et ta hoolib järjest rohkem ja voodis sobime.
Kuni eelmise neljapäevani oli kõik väga hästi, kuni mu sõbranna nägi mu kallimat oma endisega suudlemas ja mitte põsemusi vaid pikalt ja tundega. Ta ei tahtnud algul rääkidagi, aga paarike oli väga kirglikult käitunud. Mul peaks olema hea meel, et teada sain, kuid olen täiesti löödud sellest :(
Mees ei ole helistanud ka. Ei temalt otse küsidagi :( Miks ta ütles, et nende suhe on läbi, kui see ei ole??? Kas ta läheb tagasi selle naise juurde ja kogu jutt oli vale? See peab olema hiljuti tekkinud asi neil. Kas ta tormas liiga ruttu uude suhtesse või armastab tõesti oma endist. Kuidas ausat vastust saada temalt?
 
kll 14. märts 2017, kl 15.51
Aga miks sa ise ei helista mehele ja paku välja, et on vaja kokku saada ning rääkida? Samas võid ju telefonis ka küsida?
Miks on vaja oma elu keeruliseks elada? Või kui oled nõus olema mehele teine või miks mitte ka kolmas naine siis on korras.
 
tahtis 14. märts 2017, kl 15.57
vanasse mootorisse oli valada, ongi kogu probleem
 
Alu® 14. märts 2017, kl 15.58
Samahästi võiks ju küsida, et miks nii tehakse, naised. Teine suudleja oli ju naine ja ilmselt teame kõik, et vana arm ei roosteta:)
 
vana naine on ka naine 14. märts 2017, kl 16.01
tahtis Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> vanasse mootorisse oli valada, ongi kogu probleem
Kes ootas kaua vahelt harimist ,
küll on varsti tagasi.
 
see on nüüd see kahtleja naise mehe naine vä? 14. märts 2017, kl 16.02
eelmine tekst kuskil oli Kahtleja nime alt. teemas perekond, kuigi tal polegi mingit peret ju olnud. eg sexsuhe pole ju perekond?
siin see tekst siis nagu oleks vaatenurk selle uue naise silmis.. irw.
millest järgmine teema treitakse?
 
elementaarne 14. märts 2017, kl 16.19
16.02
Kahtluse korral tuleb kõik osapooled ära / üle kuulata
 
:) 14. märts 2017, kl 16.26
Väga tihti te ei kohtu, teineteisele truudust vandunud pole, lihtsalt head suhted ja tore seks.
Aga mis siis nüüd muutus?
Sõbranna kandis ette, ehk pani omalt poolt ka midagi juurde, kust sina tead? Ja võibolla on mees kogu see aeg oma eksiga samamoodi läbi käinud. Nüüd lihtsalt jäi su sõbrannale silma.
Mõtle läbi, mis siis teie suhtes selle tõttu muutus? Mees kohe ebameeldivaks? Seks läks viletsamaks?
Ilmselt oli sul endal asi siiani korralikult läbi mõtlemata. Mees ei elagi ainult sinu nimel, tal on oma elu, millest sina ei tea, olnud kogu aeg. Ja armastusest pole ju räägitud?
Ma ei leia, et selles midagi imelikku on.
 
AB 14. märts 2017, kl 16.27
Kevad täies hoos, mis muud :) Endalgi selline asi läbi elatud, et eksmees jättis maha ja tuli poole aasta pärast uuesti proovima. Jäime kokku, see teine sai haiget, alguses sain mina.
Lugesin üsna samasugust muret hiljaaegu Perekoolist, mingi eksidele omane probleem vist.
 
Ave 14. märts 2017, kl 16.38
Muidugi helistan talle, kuid see on raske. Kas ta hakkab keerutama või räägib ausalt välja. Ei teagi, mida ta üldse räägib. Kas andestada või mitte?
Paljutõotav suhe ühe päevaga prügikastis :(
 
mees 14. märts 2017, kl 17.21
Mina võtaks selliseid suhteasju ja usaldust samamoodi kui tööandja ja töötaja vahel. Kui tööandjal kaob usaldus töötaja suhtes siis toimub töölepingu lõpetamine usalduse kaotuse tõttu ja töötaja sinna firmasse enam tagasi ei pääse. Samuti suhetes kui üks osapool peaks kaotama usalduse valetamise, petmise või muul põhjusel siis suhe lõpetatakse.
Tõsi on juhtmeid kus töötaja võetakse hiljem tagasi kuna osutus nö asendamatuks inimeseks ehk tal olid teistega võrreldes teatud omadused paremad mis on selles ametikohas olulised ja firmale kasulik. Ka suhetes juhtub, et eksid saavad koku tagasi. Seal samamoodi kellegi jaoks kasulik kuna ei õnnestu paremat partnerit leida.
Ehk siis antud juhul asi lihtne. Kui sul on kindlad tõendid olemas ja mees hakkab mingit ebamäärast juttu ajama siis minu silmis oleks see usalduse kaotus ja nägemist, kõike head ning edu edaspidises.
 
kas 14. märts 2017, kl 17.30
Kas te olite siis omavahel kokku leppinud, et kumbki teistega ei kohtu ja ainult omavahel seksite?
Või millest see usalduse kaotuse ja keerutamise mõte üldse?
 
Eelmisele mehele 14. märts 2017, kl 17.31
Aga äkki teemaalgataja mehel on pikendatud katseajaga tööleping?
 
Ave 14. märts 2017, kl 17.55
Oleme rääkinud suhte alguses palju ühistest väärtushinnangutest, ka truudusest. Kokkuleppeid meil pole, kuid jutuajamisi on olnud.
Mingi endine naine ei tulnud mulle nagu üldse pähe :( Me pole minevikust rohkem rääkinud kui algul mõlema viimasest suhtest aga väga lühidalt.
Usalduse kaotuseks loen seda, et mees ütles, et selle naisega on suhe läbi, tegelikult suhtleb ikka veel või alles hakkas uuesti, ei teagi.
 
Pakun 14. märts 2017, kl 19.04
Ehk exiga sujub seks paremini?
 
sakk 15. märts 2017, kl 07.47
Kui tahad selgust võta ise mehega kontakti aga ära looda selgeid vastuseid. Osadele meeldibki sogases vees ujuda ja otsad igaksjuhuks lahti jätta.
Ja niimoodi tehaksegi - vaht pole mees või naine.
 
AA 15. märts 2017, kl 17.45
Ju siis polegi mingi väärt mees, kui jookseb pea laiali ringi nagu n.. näljas nugis. Kes parasjagu ahvatlevam tundub, selle kaissu langeb. Varsti nagunii sinu juures tagasi ja siis jälle kellegi uue või vana.
 
arvata võib 15. märts 2017, kl 18.46
et see ex on saledam ja pandavam. teemaalgataja on paksuke lohutus, kellega hea juttu ajada.
 
omg 15. märts 2017, kl 19.21
miks ta ütles, miks ta ütles... ma ei mõista, kuidas on võimalik kuulata ja uskuda üldse selliseid jutte, mida mingi äsjaleitud võõras mees sulle jahvatab. võõras mees, ei tunnegi, ruttu aga usaldame, ruttu voodisse. täiesti arusaamatu, mis sellise naise peas toimub. vähemalt võiks vahet teha, tahad mingi atraktiivse mehega aega veeta ja meelt lahutada, siis lase aga käia, kui sulle nii kõlbab. aga ära siis vähemalt hakka omale ette kujutama ja unistama. kui tahad meest, siis õpid tundma, vaatad tegusid, mitte sõnu ning arvesta, kui sinuga ruttu voodisse tahab, siis tahab ka kõigi teistega.
 
omg, usu hundi juttu 15. märts 2017, kl 19.26
lisaks, võta teadmiseks, see mees ei armasta kedagi, ei sind, ei eksi, ega eelmisi. see ei ole üldse vastutuseks ega lähedasteks suheteks võimeline.
 
muidugi muidugi 15. märts 2017, kl 19.39
pole mees mingist naisest pimestatud, ei armasta ta niipalju kedagi, et teda oma huvides ära saaks kasutada.irw
 
Ave 15. märts 2017, kl 22.37
Tegin otsuse oodata, kui ta ise ühendust võtab, ei hakka talle järele jooksma ja tõde välja pressima. Käin parem sõbrannadega väljas. Lugesin ka igalt poolt samasuguseid lugusid, et mehed käivad korra abielust puhkamas ja pärast ronivad koju tagasi, antakse andeks ka. Tore mees on tegelikult, võib-olla siis avastasid oma tunded uuesti. Mina olin siis talle see rebound :(
 
Ave 15. märts 2017, kl 22.43
Ma pole paks ega kole :) Olen sale ja peetakse ilusaks, see naine on kena, mitte mingi modell või iludus, rohkem selline tavaline, mina olen ilusam, kuid see pole ju tähtis.
 
kivike 17. märts 2017, kl 11.02
Jäetakse ka ilusaid ja igasugu häid jne. Loll lugu, kui tahaks selgust saada, aga liha on nõder, parem jah sõbrannadega väljas käia hoopis. Ja lugeda foomitest, et mehed on sead, aga jummala eest mitte midagi ette võtta, et selgust saada ja eluga edasi minna. Sa ei tea isegi seda, kas oled see rebound, sulle lihtsalt meeldib nii arvata. Armastusest te ei rääkinud, küll aga truudusest. :) Uvitev, uvitev. Äsja lahku läinud inimesed ei ole hea materjal pikaajaliseks suhteks, võiks ikka oma mõtted ja elu korda teha enne järgmist. Ausaid vastuseid saab nii, et selleks tuleks ennast kokku võtta ja see küsimus vähemalt esitada ja siis saabki kõik selgeks. Kui ka vastust ei tule, on reeglina juba näost näha. Lihtsalt, kuni sa pole küsinud, võivad need mõttekesed ja küsimused sinu peas vabalt lennelda ja "võimalikud variandid". Et sul seda selgust hetkel ei ole, ei ole ju mehe süü, vaid sinu otsus. :)
 
pole kasu 17. märts 2017, kl 19.53
kui inimene kuuleb seda mida ta tahab kuulda. püksid ka kaua jalas ei seisa, et oodata ja vaadata.
 
oooeii 18. märts 2017, kl 11.49
Ütle otse, et "ma nägin sind teise naisega suudlemas, saan aru, nüüd oleme võõrad ja ma lähen ma eluga edasi, me ei kohtu enam".Ära hakka tema heietusi ootama, lõpeta järsult ja nii teegi, vähemalt jääd enda suhtes ausaks et sa pole mingi porimatt paljudest,kelle juures käijakse pori maha pesemas.
 
Ave 18. märts 2017, kl 16.18
Helistasin, kuid see ei läinud nii, nagu oleksin tahtnud. Ta ütles, et tööasjad, ei saa pikemalt rääkida, helistab tagasi ja pole seda siiani teinud. Saatsin smsi, et ärgu nähku vaeva, et tean juba ja et meiega on kõik. Viskas üle lihtsalt.
eid_1519c7f1ea1ab2 18. märts 2017, kl 16.50
Kui pool aastat peale tutvust ikka veel armastust pole, siis mida sa loodad?
 
siidine kaktus 18. märts 2017, kl 20.06
näru lõpetamine sinu poolt. miks nii äkiline, uhke we.
kuula mehe heietus ära, või siis, meenuta sexi kui head, millest ilma jääd :(
aa noh, kui sa andeks ei anna, sry, auke leidub piisavalt.
 
Ave 18. märts 2017, kl 20.09
See pidev augujutt hakkab ka üle viskama. Kui nii, siis eks neid teisi pulki on ka rohkem kui üks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!