Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kas meestel on teisiti?
 
G 08. aprill 2017, kl 15.52
Või on lihtsalt inimesed erinevad?
Ühesõnaga, olen peale lahkuminekut kohtunud mitme kuu jooksul 6 mehega, kellest ühega oli võimas vastastikune tõmme (tulevikuta muudel põhjustel), aga ülejäänutega sain esimesel kohtumisel aru, et päris kenad või vähem kenad, aga mida pole, seda pole. Ega tule. Oma kiiksu teades valin ikka hoolega, kellega üldse kohtun (intelligentsed, normaalse jutuga, vastuvõetava välimusega ja mitteklammerduvad). Hiljuti kohtusin kellegagi, kes sobis vaimselt ülihästi, oli kena ka ja tahtsin väga, et ta huvitaks mindki. Räägitakse ju, et mõnikord tuleb ka ajaga. Nõustusin veel kohtuma, kahtlesin, aga midagi nagu oli.. Üle piiri ei astunud, kuigi mees armus ja tahtis kõike. Neljandal kohtumisel sain aru, et minu poolt null. Mees muidugi solvus ja mul oli väga kahju, et teda ilmaasjata solgutasin. Rohkem ma nii ei tee ja usun oma vaistu.
Point on selles, et kõik kohatud mehed väidavad, et tundsid kohtudes, et meil oli hästi tore ja eriline esmakohtumine ja proovivad jätkata. Näen üsna ok välja, kuid kaugeltki mitte mingi silmipimestav kaunitar. Frigiidne kaugeltki ei ole ja seks meeldib, aga piisava kire ja huvita lihtsalt ei taha võimelda, ega võimlegi. Ometi tahaks ju ka seda tunda, mida nemad tunnevad. Skoorimise või manipuleerimisega ei tegele. Kui mitut konna tuleb printsi leidmiseks suudelda? Kõige sõbralikumas mõttes.
Kas mehed on vähenõudlikumad või milles asi?
 
6mehepidajale 08. aprill 2017, kl 16.37
Röve hoor oled, nagu k köik mehed siin riigis. Ja naised ka.
 
G 08. aprill 2017, kl 17.03
Paistab, et ühes asutuses saadi valesti asjast aru, igaks juhuks selgituseks, et 5-ga 6-st sai lihtsalt vesteldud, jalutatud, kinos või kohvikus käidud. Totaalne moraalne laostumine muidugi, aga mis parata, eks me kõik taha õnnelikud olla...
 
6mehepidajale 08. aprill 2017, kl 17.07
Et m u n n i tunda ei saandki vä? Aga vöta birgitist eeskuju, rallib muudkui bussiga ringi ja katsetab erinevaid asendeid, papp ka jookseb
 
oh 08. aprill 2017, kl 22.20
Meestel on teisiti jah. Enamasti ikka üks kiire eesmärk, ja selleks pole vaja ei vaimset sidet ega intelligentset partnerit, peaasi, et nägu ja keha enam-vähem oleks.
Aga seda ära arva, et nelja kohtumise peale täismees ära armuks! See on lihtsalt jutt.
Ära põe, sa ei teinud kellelegi liiga:)
Aga kui asi tõsiseks valimiseks läheb, et kellega ikka pikemalt suhelda, siis on mehed palju pirtsakamad kui sina.
 
G 09. aprill 2017, kl 09.12
Armumine nüüd küll kohtumiste arvust või mehe vanusest ei sõltu, armutakse ka esimesest pilgust. On juhtunud endal ja juhtunud meestel ja ka mõlemal korraga. Ilmselt tuleb see siiski valmisolekust armuda ja objekti sobivusest. Kättesaamatus lisas sel korral võlu juurde, ja valmis. Ja armunud meest ära tunda pole just suur kunst, eriti kui ise asja kaine pilguga vaatad. Aga tõesti ei olnud plaanis ja edaspidi väldin teistkordseid kohtumisi, kui kahtlen.
Liblikaid tahaks... jälle :)
 
kuule G 09. aprill 2017, kl 12.37
meestel tuleb esimesest pilgust kiim, mitte armimine
 
G 09. aprill 2017, kl 13.15
No räägime siis nendes terminites - ma tahan, et mul ka kiim tekiks, aga see tekib väga valitutega.
Ühe kohtumisega on ok, head aega ja smsi teel on lihtsam selgitada, et oli tore, aga ei enamat. Kui olen mõelnud, et tutvuks inimesega siiski põhjalikumalt ja sõbralikult külla lähen, hakatakse juba seda mingiks signaaliks pidama, kööki sobitama ja sugulastele tutvustama. Õnneks ma lihtsalt seksi pärast ei seksi, see oleks ju kabelimats. Seks võikski olla ikka samm edasi, mitte võrdsel pulgal kinoskäiguga vms.
Kusjuures üldse pole sellised mehed, et nad peaksid meeleheitel olema. Aga ju ma ülehindan neid ja ehk alahindan ennast.
 
ha ha 09. aprill 2017, kl 15.55
pikema pausi puhul kiimled mis kole ja ilma valikuta, nii puht uudishimust.
 
Cad 14. aprill 2017, kl 14.24
Võib-olla ei tule see õige mees järjest kohtamas käies, vaid kohtute juhuslikult.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!