Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Suhe
 
Lisanna 12. juuni 2017, kl 19.53
Olen olnud posiga koos põhimõtteliselt aasta, me olime koos küll õnnelikud, aga väga palju tekkis teatud asjades erimeelsusi ning läks tüliga lahku. Elan küll vanemate juures, kuid enamuse ajast veetsin tema juures, ta oli mu teine pool kelleta ma ei osanud kuskile minna või teha. Mõned minu asjad on veel tema juures, kui on juttu tulnud sellest, et ma need ära viiks siis ta justkui lükkab seda edasi. Kui olin peol kommenteeris ta veel sõnumis mul, et ei läheks joogiga liiale. Oli üsna pahane, kui nägi mind nädalavahetusel pidutsemas. Räägime vähe kuid jälgime mõlemad pingsalt sotsiaalmeedias üksteise tegemisi. Kui lahku läksime ütles ta ka ise, et asjast ei tule midagi välja, aga lahti ei suuda me üksteisest kumbki lasta. Igatsen teda meeletult, aga ei julge seda öelda talle, kuna kardan, et ta lihtsalt ei vasta mulle samaga. Mida ma peaksin tegema, kas ootama kuni ta ise minuga ühendust võtab?
 
milleks oodata 13. juuni 2017, kl 18.19
Nagunii ta k3pib vahel kedagi teist ja sina peaksid sama tegema, ehk siis laskma teisel poldil endale taha keerata ja kiirelt ka titt ära teha. Küll siis näed, et tyybil vajub lõug maani, kui näeb sind käruga sõitmas.
 
Noo 15. juuni 2017, kl 11.18
Sa vastad oma küsimustele oma jutu esimeses lauses. Väga palju erimeelsusi, see tähendabki, et olete kas teineteisele sobimatud või suhte jaoks "toored". Mida sa siis igatsed, teie tülitsemisi, erimeelsusi? Suhe algab ikka sealtmaalt, kus teineteisega koos on olla hea. Sinu jutust tuli ka see välja nagu sa ilma temata ei oskaks midagi teha ega kuskile minna. Sa pead kõigepealt ennast inimesena ja isiksusena leidma, sa ju tegelikult ei tea isegi, kes oled, alles kujuned. Oodata ei ole siin midagi, olge lahus, too oma asjad ära, suhelge teiste inimestega, sotsiaalmeedia soovitaks üldse ära lõpetada (eemalda sõbralistist või üldse vaateväljast blokeerimise teel).

Üldiselt kipub nii olema, et kui on väga palju asju, mis ei klapi omavahel, siis pelgalt igatsusest või harjumusest aetakse segamini armastusega) sellest õiget suhet niikuinii ei saa. Enda jaoks võid mõnele kontrollküsimusele näiteks vastata - kus elate 5 aasta pärast?, kas keegi teist õpib edasi?, kas elate koos niisama või on ka perekonnast kunagi juttu tulnud (abielu, lapsed), kes kooselus raha sisse toob? jne. Neid küsimusi on mitmeid-mitmeid, mõtle sellele teemale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!