Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
hirm petmise ees
 
armukade naine 19. juuni 2017, kl 21.02
Palun andke nõu mida teha, kui olen kellessegi väga armunud, aga sama tugev on armukadeduse tunne. Vahepeal mõistan isegi, et ärritun pisiasjade peale ning võin temast selle tõttu ilma jääda, aga mul on pidevalt hirm, et ta vahetab mu kellegi teise vastu välja, armub kellessegi või isegi petab.

Saan isegi aru, et kellessegi ei tohiks nii klammerduda ning peaks iseendale keskenduma, aga seda on lihtne öelda.....taolised asjad et otsi endale tegevusi, hobisid, keskendu iseendale või midagi sellist. Selles suhtes on hirm natukene põhjendatud ka, et tal on töö, kus ümbritsevad suuremas osas teda kaunid naisterahvad, kelle seltsis ta palju aega veedab. Mul on pidevalt hirm, et tal võivad kellegi teise vastu tunded tekkida ja see mõte ajab vahepeal kohe täitsa hulluks. Ma olen talle sellest rääkinud ka, aga ega sellest midagi ju ei muutu.
 
käbi 20. juuni 2017, kl 08.16
Esteks, kas teil on lihtsalt armumise faas või on juba ka suhe? Teiseks on armukadedus sinu ebakindluse ja enesehinnagu väljendus, mis enamasti ei kattu tegelikkusega - istud iseeenese loodud põrgus. Mitte üks inimene ei taha olla teise inimese "kettis" ja sinu hirme taluda, mis aja jooksul lähevad aina suuremaks. Seega oled sa suhtesõltlane ja sellest peaks endale aru andma ja nõustamisele minema, kuidas enda hirmudega toime tulla. Mehele rääkimine ei anna tulemusi, sest tema ei saa sinna midagi teha, ainult sina saad, sest mida rohkem ta sulle annab, seda ahnemaks sa lähed ja seda suuremaid nõudmisi esitad, sest igasugu mõtted "ajavad sind vahepeal kohe täitsa hulluks". Tahad midagi muuta, muuda iseeennast!
 
teema autor 20. juuni 2017, kl 10.46
Tegu on juba üle 4 aastase suhtega.

Isegi kui iseendale teadvustan, et tegu on suures osas minu enda ebakindlusega, siis on raske kuidagi enese suhtumise muutmisega algust teha. Mingiks nõustsmuseks ei oleks mul lihtsalt ülikooli ning töö kõrvalt aega. Ka see ei tööta, kui võtangi mingi hobi/tegevuse ette, kuna mõne aja pärast märkan, et ei saa ikka enda selliselt elult mõtteid ning teen seda lõpuks pisar silmis ja vihaga. Tegelikult on paljudel kordadel mees/poiss-sõber armukadeduseks ka põhjust andnud, olles minuga mitte just kõige ausam. Minevikus on juhtunud, kus ta ühe sõbranna seast leidiski endale sellise hingesõbra, kellega arutas asju, millest isegi minule ei rääkinud, nende kirju nähes läks lausa süda pahaks, millised ülivõrdes ta sellest rääbakast rääkis. Igatahes olen kindel, et mõlema poolt olid mängus ka tunded! Ta käis temaga salaja isegi kokku saamas. Lõpuks hakkas see neiu talle tingimusi esitama, et kui mees minuga kohe suhteid tema nimel ei katkesta, siis teeb see endaga midagi hullu. No ja siis oli näha, kui raske oli minu armsal mehel mingile otsusele jõuda.....olles vahepeal minuga, vahepeal temaga. Peale sellist suurt üleelamist on lihtsalt kohutav hirm, et kui kord see juba juhtus, siis miks ei võiks veel juhtuda. Mulle ei piisa lihtsalt tühjadest lubadustest, ma ei oska lihtsalt enam usaldada, aga lahku ka ei taha minna :(
 
superwoman 01. juuli 2017, kl 20.09
Ei taha lahku minna, aga lähed nii ehk naa kahjuks...ajaküsimus vaid!
 
Opalopa 08. juuli 2017, kl 12.14
Peab ilus mees olema... või sa oled hoolitsemata. Heade meestega on see, et nad on nõudluses... mis tähendab, et sul on konkurets.

Kui asi viljakaks läheb valib vastaspool kõige targema, tugevama, kiirema ja ilusama, ehk parima ellujämispaketi oma järglastele.

Sul on vaja olla parem kõiges, toitumine, hügieen, keha ja Stiil. Tüdruk ära unusta, maitsetud matsid muutuvad kibestunud kirujaks.

Niiet paleo, spa, yoga, vogue ja õpi uus keel.

Selgroog tüdrukud, selgroog.
 
Opalopa 08. juuli 2017, kl 12.16
Ja te ei lähe lahku. ... Kui sa just möku ei ole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!