Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Hoolitsev mees
 
Leevike 16. detsember 2017, kl 08.58
Abielus kolleeg on minu suhtes väga abivalmis ja käitub ülimalt meeldivalt, naeratab eriti õnnelikult, kui minuga kokku puutub. Varem vaatas alati pikalt otsa ja palju, peomeeleolus otsis ilmselgelt mu seltsi ja kallistas palju. Hakkasin ise teda vältima, kui sain teada, et ta pole vaba. Ta sai vist aru ja vältis vastu. Enne nägime iga päev mitu korda, nüüd läks vahel nädal kordagi kohtumata. Kui aga paar päeva tagasi kogemata kokku sattusime ja pidin temaga suhtlema, naeratas ta jälle õnnelikult, pingutas abivalmidusega igati üle ja mina olin ka kohe tükk maad õnnelikum jälle. Teda eirates oli endal ka nukker.
Ta muidugi meeldib mulle, aga rumal ja ebaeetiline oleks ju abielus mehega midagi arendada? Nii ongi selline tore ja natuke mõttetu ja natuke armunud tunne.
 
mees 16. detsember 2017, kl 11.04
Elame üks kord. Milleks ennast karistada? Naudi elu.
 
Leevike 16. detsember 2017, kl 14.05
See kõik on meil pealegi nii mitteverbaalne, et... Kuidas on viipekeeles: ütle ometi otse välja? :)
 
õpetus 22. detsember 2017, kl 16.07
Moodusta kahest sõrmest ring ja teise käe sõrmega liiguta sisse-välja. Kui ta loll ei ole,saab aru küll.
 
Leevike 30. detsember 2017, kl 10.01
Seisund oli pigem selline, et oleks tulnud neljast sõrmest süda moodustada. Tegelikult ei näidanud isegi keskmist sõrme, vaid taandusin vaikselt, südametunnistuse vastu ei saa.
 
ühe 31. detsember 2017, kl 18.00
paksu vanaeide pilt on siit foorumist mitu korda läbi jooksnud, hullemat hobuselóusta ei suuda loodus kujundada. Aga sellest jäi väheks. Keda vanajumal karistada tahab, sellelt võtab ta mõistuse. Nii ka juhtus ja vana paks ärahoo.ratud lehm peab ennast nüüd kauniks ning nooruslikuks:)
 
nokkia 31. detsember 2017, kl 20.03
Kuule kloun ühe (kl.18-00), mis raviasutuses arvel oled? Või said kerad p..ru ja väheks jäi?
 
pääsuke 28. juuni 2018, kl 22.41
Mehe abikaasa sai teada. Ei tasu abielumeestele külge lüüa. Ta ongi selline naeratav ja abivalmis. Said lihtsalt valesti aru :)
 
Realist 31. august 2018, kl 00.17
Eks nii nad näivad, nii hoolitsevad ja tähelepanelikud, et naistel jääks mulje, justkui neist hoolitaks. Muidu sind ju kätte ei saaks.
 
Leevike 07. september 2018, kl 20.17
Nüüd see juba minevik. Ju mees oli armunud ja tundis silmarõõmust rõõmu, milleks see silmrõõm siis ikka on. Oli tore, aga armumised lähevad üle ja mina lõpetasin seetõttu säramise. Vahet pole, mul juba uus suhe ja tööl olen suht ükskõikne seetõttu. Kolleeg hakkas ülimalt eemale hoidma seepeale. Õige ka.
 
pääsuke 15. veebruar 2019, kl 12.05
Õige oleks töökohta vahetada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!