Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Seks ongi suhe
 
greip 17. märts 2018, kl 10.41
Minu jaoks on suhte füüsiline pool kõige olulisem. Kuni oma partnerit puudutada, suudelda ja vaadata tahad, on suhte peamine külg korras ja sellel põhineb kõik muu. Muidugi eeldusel, et ta on ka muidu tore ja asjalik inimene, mitte mingi juhmakas :)
Kurdetakse, et mehed on seksi peal väljas. Mina naisena küll ei kurdaks sellise asja üle. Seksi tahta on täiesti normaalne, see näitab, et inimene on terve. Naine saab ju alati valida, kas seksilembese mehe muud omadused on vastuvõetavad.
Minu jaoks näiteks on kõige hullem lähenemiskatse luulevormis. Kui üldse luuletada, tuleks teha seda võimalikult hästi, aga parem üldse mitte. Mis on proosal viga? :)
 
kivike 20. märts 2018, kl 09.14
Sa ütlesid, et füüsiline pool on kõige olulisem, mis luulevormil sel juhul viga on? Kui suhet hoiab kokku ainult seks, siis varem või hiljem hakkab keegi või mõlemad enamat tahtma. Ja kurdetakse, et mehed olla "ainult" seksi peal väljas, mitte lihtsalt seksi peal muuhulgas. :) Seksilembeste meeste arvukaid kõrvalsuhteid ei kipu naised sallima millegipärast, olenemata mehe muudest headest omadustest. :)
 
No seda ka jah, aga 20. märts 2018, kl 20.06
kui see seksilembene mees hommikul esimese asjana ajab käed sulle jalgevahele, lõunapausiks teeb ettepaneku "korra koju minna" ja õhtul ei lase sul filmi vaadata ilma, et seda peaks seksiga katkestama, kas see on ikka päris see, mida ihkad? Kaua sa seda kaerahelbeputru kolm korda päevas ikka helbid, vahel tahaks mannaputru moosiga ka? :D Kui sa nüüd proosavormis mõttest aru said?
 
greip 20. märts 2018, kl 22.05
Isuäratava mehega ei ütle ma kunagi seksist ära jah. Oma mehega juhtus seda mitme aasta jooksul vaid üks kord.
Seksi ma kaerahelbepudruga ei võrdleks, varieerimisvõimalusi on palju rohkem.
 
kivike 21. märts 2018, kl 10.51
Mis vahet seal on, millega võrrelda? No sööd kalamarja 3 korda päevas ja ei muud, siis millalgi hakkavad kaerahelbed ka vaheldusena tunduma. :) Võimalik, et probleem oma mehega seksisimise nõnda harvast ettejuhtumisest ongi selles, et ei ütle teistele ära. :) Või siis seksilembene mees lembib seksi, aga mujal.
 
greip to kivike 24. märts 2018, kl 07.16
Jutt käib ikka mitmest korrast nädalas :) Alla 3-4 x on natuke kehvasti.
Aga tõesti, peaaegu iga päev ja mitu tundi järjest tekitas isegi minus paari kuuga tüdimuse, kuigi see tuli rohkem sellest, et selle mehe vastu puudus õige tunne ja tõmme ei olnud algusest peale kuigi tugev.
 
kivike 26. märts 2018, kl 12.03
See on mingisugune liba, et ühelt poolt tekitab tüdimuse see seksilembene mees - tõmme pole see ja õiget tunnet ka mitte ei old, aga ometi peaaegu iga päev ja mitu tundi järjest "ära tegime". :) Te proua ei tea ise ka, mida tahate. :)
 
greip 29. märts 2018, kl 22.59
Seks oli tõesti väga hea temaga ja seda oli palju, alguses oli põnev, igal pool ja igal ajal. Ta andis endast parima ka muidugi ja üldse kohtles mind väga hoolitsevalt. Lihtsalt seda õiget tunnet ei tulnud peale ja mingil hetkel oligi huvi temaga seksimise vastu täiesti null. Ei oska muuga seletada, kui et mul sai isu täis.
 
ohh 01. aprill 2018, kl 14.06
Seks ongi elus väga oluline, aga paljalt sellele ei anna ühtegi suhet üles ehitada. Seks on füüsiline sõltuvus ja armastuse või sõprusega pole sel vähimatki pistmist. Mida rohkem seksida, seda suuremaks muutub sõltuvus, vähemalt mingi aja kindlasti. Naised kujutavad tihti ette, et see ongi sügav armumine või armastus. Tegelikult paneb sekspartneri nägemine või temale mõtlemine tööle hormoonid ja tekib vastupandamatu soov kohemaid ürgsetele tungidele alluda. Ühel hetkel see lihtsalt ammendab ennast, sest inimene kui oma põhiloomuselt sotsiaalne olevus, vajab lisaks pidevale suguakti sooritamisele ka hinge ja vaimutoitu. Kui sul pole oma partneriga peale seksi mitte midagi ühist, siis sa ühel hetkel mõistad, et sellest jääb nagu väheseks. Tekib soov vestelda, võtta koos ette midagi huvitavat kultuurivallas või tuttavate seltsis, tahad teise inimese peale loota ka väljaspool voodit. Tahad, et teine inimene mõistaks ja toetaks sind sinu tegevustes ja töös, peaks sinust lugu ja austaks. Kui seda kõike ei teki, siis ongi tegemist ainult seksisuhtega ja see kestab täpselt niikaua, kui ühel poolel viskab kopa ette.
 
greip 01. aprill 2018, kl 16.13
Väga õige jutt. Meil oli siiski vaimne pool ka ühine, oli põnev vestelda ja aega veeta, aga mida ei olnud, oli minupoolne ehtne armumine, see oli pigem mingi segu uudishimust ja tõmbest. Ja ta oli järjest hoolitsevam mu vastu, see oli ju ka tore. Kuni kasvas üle pea.
Samas oma mehega oli see esmapilgust kokkusulamistunne ja hingeline klapp, palju kirge, kuigi huvid olid hoopis erinevad ja koos võis olla isegi igav, ikkagi poleks ma teda kellegi teise vastu vahetanud.
Tundeinimesena ei ole võimalik neid ühiseid huvialasid mitte kuidagi arvesse võtta, kui puudutus tundub vale, lõhn häirib, olgu või just duši alt tulnud.
Nokk kinni, saba lahti.
 
kivike 02. aprill 2018, kl 09.41
Sa äsjases postis kirjutasid, et tõmmet polnud. :) "Segu uudishimustja tõmbest". :) Suhtes on inimesed kahekesi ja muudatused ei tulene ainult ühest poolest ehk et sinu "segane mula" ei ole jääv ja konstantne suurus ja muudatustes ainult mehes. :) "Tundeinimeselt" on kummaline kuulda, et seks on suhtes kõige tähtsam. :) Ja kuidas on võimalik "uudishimu ja tõmme", eriti tõmme, kui "puudutus on vale ja lõhn häirib". :)
 
Kogemus 02. aprill 2018, kl 10.57
Ülioluline on pidada tähtsaks nii füüsilist kui vaimset tõmmet. Need mõlemad peavad olemas olema, muidu pikaaegset suhet üles ei ehita.
Pikas suhtes on erinevaid aegu, kus kord prevaleerib üks ja siis teine pool.

Ainult nii on võimalik koos vananeda, millest kõik kooselualustajad unistavad.

Lühiaegsetele suhetele keskendudes, võivad soovid inimeseti varieeruda kuidas iganes.
 
kivike 02. aprill 2018, kl 11.39
Soovid võivad üldse varieeruda, mistahes tüüpi suhete puhul. Tahtmine ehk soov on taevariigis, saamine on iseasi. :) Teemaautori väide oli, et suhted kujutavad endast peamiselt seksi ehkki räägib samas endale vastu, et evides taolist suhet tüdis ta ikkagi ära, sest tõmme, mis oli, tegelikult ei olnudki tõmme. :) Ehk millel see suhe siis püsis?
 
greip to kivike 07. aprill 2018, kl 11.45
Naised ongi muutlikud. Mina näiteks ei pruugi täpselt teada, mida ma tahan, aga tean väga täpselt, mida ma EI taha. See viimane aisting on just füüsilist laadi. Mõistus võib rääkida, et koos on ju tore ja huvitav, palju ühiseid huvisid ja seks on maailma parim, kuigi tema suudlused häirivad... mehel on sulle lahkelt terve maailm pakkuda, ta on sul n-ö käes, kiindumus ja harjumine, aga siis kohtad kedagi, kelle pilk ja sulle suunatud naeratus lööb kõik need argumendid jalust. Siis saad aru, et see oli sul ikkagi puudu. Ja see uus mees muudab selle pooliku nii valeks, et pead selle kohe lõpetama. Mis sellestki, et sul selle uue mehega tulevikku pole, parem ikkagi aus üksindus kui tunnete teesklemine. See pole see teema, et järsku on selle mäe taga ikkagi toredam mägi.
Kaldun arvama, et see pilgu ja südamega armumine on puhtfüüsiline tõmme. Sinna võib kõiksugu romantikat külge luuletada. Üks keemiline kokteil on lahjem, teine kangem. Ja lahja peale ei tasu ehitama hakata, olgu kuitahes väärt mees.
 
kivike 11. aprill 2018, kl 12.35
Ohjahh, kokteilidel on ju vahe ja mõju olenevalt sllest ka kui staazhikas kokteilide kummutaja sa oled ja mitmes parasjagu ees on ja kui kange. Ehk et joodikule pole palju vaja, isegi mitte ehtsat kokteili. Ja mis vilusoohvia sealt tuleb viienda, kuuenda ja kümnenda jne. järel ... :) Nümfomaanile või seksisõltlasele pole samuti palju vaja ja isegi tõmmet mitte. :) Mis krdi tunnete teesklemisest sa räägid, kui pead suhtes "kõige olulisemaks" füüsilist poolt? Mina püüan aru saada, kuidas sinusugune meelas naine äkitsi sellise väiteni jõudis. :) Sellest mehepoolsest maailma pakkumisest pole ma kunagi aru saanud, kuidas saab mulle pakkuda midagi, mis juba on minu oma. :)
 
Alu 14. aprill 2018, kl 09.57
Teema autor oleks nagu nokia leiutanud. Aga istub ikka oma paremas ja ausas üksinduses. Ning püüab vist arutleda, et miks tal on õigus kõiges eelnevas.
Arvaks, et õige suhe, kahe inimese kooslus lihtsalt püsib kui nad sobivad ja ükski faktor ei ole selles võtmerollis. Täna seks, homme lihtsalt lähedus ja kallistused, suudlused viivad edasi jumal teab milleni, millele üldse ei pea mõtlema:)
 
westman 16. aprill 2018, kl 08.07
Ideaalne suhe oleks kui ei oleks isegi kooselu vaid lihtsalt kindel seksipartner. Saadakse kokku mõnel nädalavahetustel seksitakse ja / või käiakse väljas, reisidel koos aegajalt jmk. Super, Eriti tööle orineteeritud inimestele.
Poleks suhtega lisanduvaid lisasid nagu nt. lapsed, sugulased, ühine sõprusringkond, ühised finatnskohustused jne. Oleks lihtsalt aeg mis veedetakse koos ilma kõige selleta. Argipäeva muredeta aeg. Ei tekiks liigset rutiini ega tülisid jmk. See ei tähenda et otsiks armukest vaid lihtsalt toredat kaaslast kellel asjadest sama arusaamine. Aga sellist naist ei ole ma veel kohanud. Naised tahavad alati asjad keeruliseks tõsta. Isegi paadunud karjäärinaistel peab kasvõi ühiskondliku staatuse pärast mehelõhn kodus olema.
 
to westman 16. aprill 2018, kl 10.25
Selline suhe on teoreetiliselt võimalik, aga reaalelus muutub õige pea läilaks, tüütuks ja igavaks.
Pole muresid, mida koos ületada, pole ka õiget rõõmu millestki.
Poolpehme värk.
 
westman 17. aprill 2018, kl 08.22
Rõõm ongi selles et astud oma argipäeva rutiinist välja ja naudid seksi, väljas käimist jne. Pole vaja ülemääraseid lisakohustusi, muresid ega suuri tundeid. Piisaks et kumbki on kummalegi piisavalt sümpaatne ja et seks klapiks. Mida rohkem vaja ongi?
Naistele seda selgeks nagunii ei tee et ka nii on võimalik toredalt aega veeta ja koguaeg ei pea otsad tiitsalt kinni sõlmitud olema.
 
repl. 17. aprill 2018, kl 09.30
Eelpool kirjeldatu kuulub paljude kõrvalsuhte harrastajate rubriiki.
Kuskil on neil ka päriselu.
 
kivike 17. aprill 2018, kl 12.28
westman Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Rõõm ongi selles et astud oma argipäeva rutiinist
> välja ja naudid seksi, väljas käimist jne.

Kui sa oled seda rõõmu tundunud juba mõnda aega,
siis muutub see samuti rutiiniks - inime on nõnda tehtud
lihtsalt. Siis otsid uue ja uuele ringile. Nii et ...? Kusjuures
püsisuhe on nagu mingi haigus, "suured tunded ja kinni-
sõlmitud otsad" on asi, mis võtab ära rõõmu seksist ja
väljaskäimisest ja võime argipäevast pääseda. :)

Pole v
> aja ülemääraseid lisakohustusi, muresid ega suuri
> tundeid. Piisaks et kumbki on kummalegi piisavalt
> sümpaatne ja et seks klapiks. Mida rohkem vaja ong
> i?

Näiteks oma kodu ja lapsi, oma kohta. Sest kui sa just ei
ole geenius omal alal ega pühendu kogu täiega nö. kunstile,
siis sa lihtsalt toodad hunniku s...tta, mida keegi peale sinu
lahkumist ei mäleta. Aga ju võib sellega ka rahul olla ega tahta
rohkemat. :)

> Naistele seda selgeks nagunii ei tee et ka
> nii on võimalik toredalt aega veeta ja koguaeg ei
> pea otsad tiitsalt kinni sõlmitud olema.

Koos- ja abielus on ka võimalik rutiini vältida, seksida ja väljas käia
ja mida iganes veel. See, et sa üksik oled ei tähenda, et sul pole rutiini.
Rutiin ongi rutiin - seega, mis põhimõtteline vahe siis on sinul ja suhtes
oleval inimesel rutiini suhtes? Sinu kohustustevabadus ei ole naistele
atraktiivne, sest sõpra tuntakse hädas. :) Seega, mis kasu sust sinu
kohustustevaba suhtega peaks olema, kui on võimalik leida keegi, kes pakub
kogu paketti, mitte lihtsalt ei raiska aega? Meie aeg siin maa peal on liialt
lühikene.
 
lohe 17. aprill 2018, kl 15.18
Nii mónigi naine arvab, et seks on (kohustusliku) suhte algus.
 
kivike 18. aprill 2018, kl 09.07
Nii mõnigi mees arvab sama. :)
 
no näed siis 19. aprill 2018, kl 23.13
Polegi need mehed ja naised siis s1ttagi erinevad? Ainult kepp on see, mis jagab, liidab ja lahutab ühiskondi.
 
kivike 20. aprill 2018, kl 09.05
Ei ole ainult kepp. Naistele on "kepi tulemus" ehk lapsed ka tähtsad. Naiste ja meeste erinevus seisneb peamiselt selles, et peamises kasutuses on erinev ajupoolkera. Aga nagu alati, on palju piiripealseid juhtumeid ja ka erandeid. :) Kõik me oleme inimesed ja erinevad, olenemata soost. Eriti mitte ühiskondi ei hoia koos ja lahuta see nn. "kepp", muidu elaksime siiamaani rahulikult koopas ja internett oleks leiutama, ühiskondi hoiab koos ja lahutab hoopis raha ja võim.
 
juku 20. aprill 2018, kl 09.23
ah ärge ajage naerma vanaproua kivike... vaatamata teie pikale elukogemusele tahavad kindlat kooselu siiski naised. selleks kasutavad naised seksi, mõned isegi lapsi ,ning muid alatuid võtteid et oma tahtmist saada ... kuidsagi tuleb ju metsapoole vaatav hundimürakas kodustada ja kuuti ketti panna. kivike pane nüüd raamat käest ära ja võta sisse süõdametilgad ....
FAKT:enamustele meestele pakub romantika, selle juurde käiv jaht ja enese isiklik vabadus palju enam pinget kui pideva kooselu varjupooled ehk lapsed, mölisev naine, pappmaja äärelinnas ja eluaeg tööd/ ning muret et seda kõike kinni maksta. kellele ei meeliks olla iseenda peremees, sulgeda uks tulla ja minna millal tahad jne. just naistel on see bioloogilise kelle ajel järglaste ja sellest tulenevalt ka kooselu vajadus. mehed mõtlevad täiesti õigete KERADEGA.
 
Osta siis 20. aprill 2018, kl 10.09
robotnaine endale, jukuke.
Ootab sind iga kell vaguralt ja lapsi ei sünnita.
Ei mingit peavalu ega jukukese ahistamist.
 
juku 20. aprill 2018, kl 10.31
minul pole vaja et keegi ootaks. sel juhul võiks koera pidada...
 
kivike 23. aprill 2018, kl 10.10
juku Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ah ärge ajage naerma vanaproua kivike... vaatamata
> teie pikale elukogemusele tahavad kindlat koosel
> u siiski naised.

Minu kogemus ütleb muud, herra "kõrvatagused märjad". :)

selleks kasutavad naised seksi, m
> õned isegi lapsi ,ning muid alatuid võtteid et oma
> tahtmist saada ...

No ja? Mehed kasutavad võimu ja raha, et saada naisi.
Seega - pada sõimab katelt?

kuidsagi tuleb ju metsapoole
> vaatav hundimürakas kodustada ja kuuti ketti panna

Sellist pole mõtet ketti panna. :) Abielu institutsiooni
mõtlesid välja mehed, et naisi köita ja teiste meeste
eest hoida ja kindlustada, et kodus kasvab ikka omaenda
järglane, sest mantlipärija pidi tingimata olemas olema,
kes vara pärib. Ära ja mullikesi, et naised on läbi ajaloo
soovind mehi köita. :)

> . kivike pane nüüd raamat käest ära ja võta siss
> e süõdametilgad ....

Su kutsika künism on nii paeluv ja võluv ja mõtted erakordsed uudsed
ja ennekuulmatud. :)

> FAKT:enamustele meestele p
> akub romantika, selle juurde käiv jaht ja enese is
> iklik vabadus palju enam pinget

Meessoost inimesed on lihtsalt suured lapsed enamjagu,
kes tahavad võimu ja raha ja uusi mänguasju. Welcome to club!
Meheks teevad hoopis teised asjad kui jaht ja kõik selle spordiga
kaasas käiv. Poisi ja mehe vahe ongi võimes vastutada, mitte
skeemitamises ja mängimises, kuidas seda vältides meepoti juurde
saada. :)

kui pideva koosel
> u varjupooled ehk lapsed, mölisev naine, pappmaj
> a äärelinnas ja eluaeg tööd/ ning muret et seda kõ
> ike kinni maksta.

Lapsed on samuti ju mehe omad. Meestel on reeglina
ka papa ja mamma ja ka üksi elades läheb raha vaja.
Teil on väga lapselik arusaam abi- ja kooselust.

kellele ei meeliks olla iseenda
> peremees, sulgeda uks tulla ja minna millal tahad
> jne.

Ma saan aru, et te ei ole iseenda peremees? See on samuti
väga lapsik vaade elule inimese poolt, kes elab vanemate
katuse alla ja unistab olla iseenda peremees selleks, et ei
peaks kellelegi aru andma. Aga mäe otsas on tavaliselt
üksildane ja mingi aeg tüütab ära.

just naistel on see bioloogilise kelle ajel
> järglaste ja sellest tulenevalt ka kooselu vajadu
> s.

Mehed mõtlevat päeva jooksul väga sageli seksile. Ja see
on nende bioloogiline sund järglasi saada, sest muidu nad
lihtsalt õgiks ja pikutaks, meesorganismil pole muud eesmärki.
:)

mehed mõtlevad täiesti õigete KERADEGA.

Keradega mõtlevad poisid! Õigel mehel on ajud.
 
juku 24. aprill 2018, kl 08.59
Sellele mehele peaks medali andma kes kivikesega ühe päeva suudaks koos elada. Tädi on ju täiesti segi. Meeste poolest võiks lihtsalt keppida ja asi selge aga naised kipuvad neid asju keeruliseks ajama. Seda sulle üritatakse siin sulle selgeks teha, loll loom. Aga too tuleb ja räägib täielikku umbluud mingitest vanematest jne. Ohjahh, lusikaga antud, kuliga võetud, ega muud....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!