Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
hala?
 
m24 09. september 2018, kl 08.42
Ma ei teagi, kas see mida ma kirjutan siia on mingisugune hala või mitte, aö pole sellel enam tähtsust, sest see küsimus on mu hinge täiesti laastanud.

Nimelt olen 24 aastane noormees, keskmist kasvu, hea välimuse ja keskmisest taibukam, üsna edukas. Nimelt on mul probleem selles, et ma ei leia naist. Ma tean, et probleem on minus endas, sest hoian pigem endale ja valin hoolikalt inimesi oma ellu ja jätan mulje, nagu varjaks midagi, aga tegelt olen privaatne oma tegevustes.
Pole kunagi olnud probleemi läheneda naistele ja teid välja kutsuda, on seda tehtud jõusaalis, laevas, poes, kontoris, tänaval...ühesõnaga ükskõik kus.
Tavaliselt iga kord kui küsin, siis on vastus alati positiivne olnud ja kui esimese kohtingu kokku lepin, siis ikka jõuame ka selleni.
Esimesed kohtingud on tavaliselt väga lõbusad, sest teeme palju erinevaid asju ja on näha, et selle lõpus need samad naised peavad ennast veenma, et nad minu juurde külla ei tuleks (et nad ennast litsakalt ei tunneks), piisab lihtsast psühholoogilisest nipist ja nad tulevad ikka, aga seda ma kasutan juhul, kui ma tean, et pikemas perspektiivis midagi ei juhtu.
Paradoks tekibki selles, et naised keda ma tahaks paremini tundma õppida ja keda ma ei taha "ära kasutada", kaovad pärast seda millegipärast ja naised keda ma endale kutsun, jäävad püsima, aga läbi erinevate (mulle eelnevalt teadaolevate) põhjuste sellest midagi pikemat välja ei tule.
Ja ei ole nii ka, et ma valin naisi "väljaspool oma liigat", sest iga naine on omas elemendis ilus ja mul ei ole ulmelisi nõudmisi kellelegi teisele peale iseenda, aga lihtsalt peab olema vastastikune tõmme, isegi korraks kui meie pilgud kohtuvad.
Ma tean, et suur osa sellest mida naistes hirmu või halba tunnet võib tekitada see, et jätan mulje nagu varjaks midagi, mis ei ole tõsi. Kas te tavaliselt olete harjunud, et kui te meeldite mõnele mehele, siis kallatakse teid tähelepanuga üle ja proovitakse muljet avaldada ükskõik millisel moel?
Mul on raske aru saada inimesena, mida ma peaks tegema kui ma tahan inimesega näost näkku räägida, mitte läbi kahedimensioonilise ekraani saata sõnumeid millel on nii palju potensiaali valesti mõistmiseks, eriti tutvumise aluguses, kus inimesed ei tea teineteisest midagi (ma ausalt ei oska sõnumeid kirjutada). 2 töökoha, kooli, sõprade ja trenni kõrvalt naise jaoks ma leiaks ikka aega temaga kokku saada ja toredalt aega veeta, aga mida aeg edasi läheb, seda rohkem....kibestunud ma olen naiste suhtes ja idee EESTI naise võtmisest hakkab eemaletõukavaks muutuma, kuigi isegi süda valutab seda viimast lauset kirjutades.
Iga kord kui väljamaal olen käinud, on naistega suhtlemine sujuvam ja murevabam, on näha et ma kohe meeldin neile, mitte et ma peaks mängima psühholoogilisi mänge ja manipulaarima nagu eesti naistega, see väsitab ära ja ma suunaks selle energia parem suurtematesse asjadesse.
Ja et te ikka aru saate, siis ma ei süüdista kedagi teist peale iseenda, et ma eesti naistega nii saamatu olen, aga see lihtsalt paneb mõtisklema, et kas ma tõesti pean naise mõnest muust riigist võtma.
 
Tüüp37 09. september 2018, kl 09.35
Sa peadki ennast süüdistama. Tahad naist, kes ennast väärtustaks, aga ei oska sellistest lugu pidada ja räägid nad kohe endale voodisse ja siis imestad, et nad ära kaovad. Naised ei tunne ennast peale sellist seiklust hommikul kõige paremini, ükskõik kui hea see seks ka polnud. On erandeid, aga...

Naist voodisse saada on lihtne. Natu raskem on leida selliseid, kes soovivad sinuga oma elu jagada. Ära ole nii palju mina-mina-mina, näita siirast huvi üles, lükka enda ego tahaplaanile ja kui leiad tõeliselt väärtusliku naise, ära roni temaga enne voodisse, kui ta on sinust täiesti pöördes. Ja ka siis oota veel üks päev.

Sinu puhul näib olevat hea variant, kui saad naisega enne sõbraks, ja selle pealt lähete edasi. Igal juhul edu sulle, ära kaota lootust! :)
 
M24 09. september 2018, kl 12.14
Sa said natuke valesti tekstist aru. Asi on just vastupidi, et naised keda ma rohkem väärtustan, nendega ma ei hüppagi kohe voodisse just samal põhjusel, et ma tahan midagi rohkem. Aga tundub, et naised näevad seda nõrkusena või riivab see nende ego, kui mees nii pealetükkiv ei ole ja on tagasihoidlikum.
Ja ego alla surumisest, jah ma võin kapi nartsisisst olla, aga ma olen seda põhjusega ja ma teen kõike selleks, et seda mõtteviisi ja varjatud käitumisdünaamikat muuta. Vb see paneb mind paremini tundma, et ma heade naiste silmis nii saamatu olen.
 
Tüüp37 09. september 2018, kl 12.58
Noh, need naised, kes seda nõrkusena näevad, need pole ka sind väärt. ;)

Ära ole ega paista välja saamatu, sellega ei võida midagi. Ole enesekindel, oma väärtust teadev, aga samas hooliv ja tunne huvi. Kuid tõsi on, et ainult inimene, kes teab oma väärtust, suudab teise inimese endast päriselt ettepoole tõsta, ja enesekindel inimene suudab ka tunnistada oma nõrkust (mitte tingimata saamatust). ;)

On üks huvitav raamat nimega Piibel. ;) Mitte, et ma püüaks sind nüüd kristlaseks värvata, aga seal on üsna hästi kirjeldatud täiuslikku mehe ja naise suhet - see on suhe, kui mõlemad pooled tõstavad teist endast ettepoole ja kasutavad ära teise poole tugevusi enda omi vastu pakkudes. Sa ei pea kiirustama tõsise suhtega, oled ju alles 24. Väärtusta ennast, hooli teistest, ole tegus ja enesekindel ning kui naist valid, võta selline, kes sind täiustab, mitte lihtsalt ilusa kanniga tibi. ;)
 
M24 09. september 2018, kl 14.13
Enesekindlusest otsest puudust ei ole, pigem kindlus naiste suhtes hakkab vankuma. Tänud hea nõu eest. Nüüd võibolla ootaks mõnet naiselt perspektiivi.
 
Tüüp37 09. september 2018, kl 14.37
Vastan veel viimast korda - enne kui naised jaole saavad. :P
Ära pane pahaks, aga ka sellest viimasest Sinu postitusest kumab läbi suhtumine, et mina-mina. ;) Mitte selline enesekindel mees, kes teab oma väärtust ja on suuteline olema nii hea sõber, prints valgel hobusel kui ka lahingpartner. Ma tõesti ei taha kuidagi Sind maha teha, mu arust oled Sa õigel teel ja oled teinud väga targa valiku, et neid küsimusi küsid, paljud ei oskagi selliseid asju märgata ja panevad tuima kuni elu lõpuni. Aga õpi kõigepealt tundma ennast. Kui näed puudujääke enda juures, tööta ennast üles, aga ära muutu ülbeks ega uhkeks, pigem teadvusta endale, kui palju tööd ja vaeva selline asi nõuab. Siis tulevad ka naised ja kõik muu järgi. Ideaalis jah see toimub paralleelselt - enda ja naiste tundmaõppimine - aga elu ei ole kahjuks ideaalne. :)

Ja nüüd - parafraseerides Kreisiraadiot - panen ma oma suu kinni! ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!