Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Huvitav mees
 
Muretu 09. oktoober 2018, kl 10.09
See pole mure, aga ega aru ka ei saa :) Olime väga head sõbrad aastaid, aga sel suvel hakkas meil arenema midagi enamat. Õigemini olid ilusad kirglikud õhtud, kuigi me ei seksinud. Ta kirjutas, et koos on nii mõnus olla jms. Pärast me pole kohtunud, ainult messime, ja minule näis, et tal pole minu jaoks aega, ju siis huvi puudub. Olekski korras, kui ta paar korda kuus midagi ilusat ei kirjutaks. Ootamatult. Vahel vihjab, et tahtis kokku saada. Ja siis, et igatseb mu puudutust ja et oleksin seal. Kuna vahepeal on palju vaikust, kaob mul järg käest. Selle kirjelduse järgi tundub väga tagasihoidlik ja passiivne tüüp. Tegelikult on tal väga aktiivne oma elu, aga suhet tal pole. Kas olen talle mingi ohutu unistus? Elame samas linnas.
 
Lui 14. oktoober 2018, kl 21.10
pigem kirjutab siis kui paar koksi sees ja kellegi teise käest pole keppi vsaada.
 
Muretu 22. oktoober 2018, kl 07.04
Ta minu käest ka ei saa ju :) Ta lihtsalt väidab vahel, et igatseb, ja kui harva kohtume, on meil lahe õhtu ja oleme hommikuni kaisus. Tal vist endal mingi segadus, nüüd mul ka. Kui ta mind öösel ei tahaks (ta tahab, aga ei tee) ja aeg-ajalt ei suudleks, peaksin meid lihtsalt sõpradeks. See öine värk on minu jaoks imelik, sest kui ma kedagi tahan, siis ma ka teen. Aga kui esimesel korral seesama ehtne vastastikune tahtmine tekkis ja ta selle lihtsalt summutas, tõmbusin tagasi ja andsin talle aega. Järgmisel korral olime jälle viimase piirini jõudnud ega läinud sellest üle. Mina igaks juhuks eelneva põhjal jätsin lõpliku otsustamise talle ja tema paistis veits pettunud ilma seksita, aga ei teinud ka piisavalt selleni jõudmiseks (no selleks oli väga vähe vaja teha). Hommikul oli jälle tavaline, suudles pisut ja tegi plaane järgmiseks kohtumiseks.
Mu huvi tema vastu on küll alles, aga kui kauaks? Ebakindlus? Džentelmen? Mingi haigus? Ma ei oska miskit arvata :)
 
kivike 23. oktoober 2018, kl 10.12
Muretu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mu huvi tema vastu on küll alles, aga ku
> i kauaks? Ebakindlus? Džentelmen? Mingi haigus? Ma
> ei oska miskit arvata :)

Teine naine või naised ei tule kõne alla? Impotentsus?
Kui sa tahad, miks sa ise siis ei tee? Võib-olla tundud leige,
kesse jätab sellised otsused partneri otsustada? Miks sa
ei küsi, milles asi?
 
Muretu 24. oktoober 2018, kl 21.32
Mina meest vägistama ei hakka! Pole seni vaja olnud, ei tee ka nüüd :) Tahtmine peab ikka vastastikune olema ja see nagu ongi, aga... Sellist ei ole mu teele varem sattunud, kes teist korda riietes seksib, st et kuumus ja ki mrg on kohal, aga mida ei järgne, on seks. Mh? Mingeid mõtteid kellelgi?
 
Tüüp37 26. oktoober 2018, kl 02.06
Jeerum kül, kas te olete siin kõik ülevalt kinni natuke?

Ta otsib lähedust ja hellust, ja Sa pakud talle seda. Kuid Sa ei ole tema jaoks seksuaalselt niivõrd atraktiivne praegu, ja mingit püsisuhet selle pealt ei teki.

Kui tahad teda sõbraks, siis olegi valmis selleks. Võid küll ennast kättesaamatuks teeselda mõnda aega, et ta sind tahaks ka seksuaalses mõttes, aga see oleks teie mõlema jaoks enesepettus.

Ole talle lihtsalt sõber ja lõpeta see poolsuhe.
 
Muretu to Tüüp37 26. oktoober 2018, kl 08.08
Ülevalt kinni :)) Asi on nii, et endalgi praegu tõsist suhteplaani pole, lihtsalt mõtisklen selle üle, miks ta nii veidralt käitub, sest ta on mind kaua kinni püüda proovinud. Nüüd siis mõnevõrra õnnestus, aga ehmatas ära?
Mul pole ilmselt kunagi nii suurt lähedusvajadust olnud, et seksuaalselt mitteatraktiivsete meestega nädalavahetuseti kaisutamas käia, neid ja ennast viimse vindini üles kütta, suudelda ja siis asi maha rahustada. Ahjaa, aeg-ajalt kirjutada, et igatsen neid puudutada jms. Kas mehed teevad tõesti nii, kui neil on lähedusvajadus? :) No jumala eest, kas aus olla poleks lihtsam?
Ma ise meelsamini ei puudutaks mitteatraktiivset mees üldse.
Tema ise ütleb ta küll, et ainult minuga on ta niimoodi.
 
Muretu veel 26. oktoober 2018, kl 08.35
Eks keeruliseks muudabki kogu loo see, et tunnen teda aastaid ja ei viska ju head sõpra lihtsalt minema? Piirid on ikka väga segased tema poolt.
 
Jõrm Tuulik 15. november 2018, kl 10.14
Nii need eestlased välja suridki. Nagu jalutut jooksuvõistlusel - ei saa stardistki minema finišist rääkimata! Ma ei saa aru milles asi siis on? Kui sulle mees meeldib ja keppi tahad ning kui ta selline pisut äpu moodi on siis võta asjal ise ohjast. Sa arvad et meestele ei meeldi kui naine ka vahest voodis initsiatiivi näitab? See mitte ainult ei meeldi vaid isegi erutab mehi. Saa oma tabudest üle ja aita tal see teie esimene ühine kord ära teha. Küll hiljem paika loksub. Muidu te jäetigi üheteise vastu nühkima nagu kaks kassi.
 
Jõrm Tuulik 15. november 2018, kl 10.15
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!