Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kysimus
 
Tere 21. detsember 2018, kl 12.49
Paar kuud oli ühe mehega selline tore aeg, isegi rohkemat kui natuke funfun, kõik oli väga okei. Lõpu poole kuidagi mõlemad lõpetasime kirjutamise lihtsalt päevapealt, ilmselt mõlemad tundsime, et midagi sellest välja ei tule. Tema kirjutas hiljem aga ma ei vastanud.. Nüüd on sellest mitu kuud möödas. Olen koos teise mehega, aga näen kogu aeg unenägusid sellest eelmisest mehest. Hiljuti nägin lausa kolm päeva järjest temast und. Ta ei paku enam mulle huvi, aga miks ma ei suuda teda unustada? Unenägude sisu on umbes selline, et saame kokku ja lihtsalt räägime mis me mõlemad tundsime ja peale seda oli alati kergem tunne. Kas ma kirjutan talle? Lihtsalt niisama viisakusest, et panna mingi punkt enda jaoks.
 
tere 21. detsember 2018, kl 12.58
Aga küsimus ongi selles, et kas kirjutada ning kas see oleks enda alandamine? Ilmselgelt inimesed on minevikus põhjusega. Ma ei tahaks absoluutselt rääkida mis meil omavahel oli või ei olnud, mind üldse ei huvita see. Ma ei taha tunduda nagu ma kirjutan selleks, et ootaks temalt kindlasti vastust ja tahan uuesti temaga suhelda. Ma isegi ei tea mida kirjutada? Ilmselt küsiks lihtsalt kuidas läheb. Ma isegi ei tea kas peaksin kirjutama? Aga kuidas ma punkti panen sellele ja mitte teda unes näha enam???
 
punkt 1 21. detsember 2018, kl 18.51
Punkt on sul kórvade vahel
 
punkt 2 31. detsember 2018, kl 03.39
aga see kirjutamine ongi põhjusega kuna minevikus ja absoluutselt ei pea sellest rääkima, eriti veel unes, pealegi kui ei huvita, aga sa ära suhtle, näe ainult unes ja siis küsi, kuidas läheb, kas annad raha punkti jaoks, et ei suhtleks enam sinusuguse raipega. ja küsi ikka palju raha selle punkti jaoks, siis on kindel värk, et enam unes ka näole ei anna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!