Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kuidas tahaks vaid juua
 
alkohoolik 19. august 2019, kl 07.57
Miks ei tohi juua, ah? Vot ma tahan ju. Pole elus muid huvisid. On proovitud õpetada jahh malet mängima, kitarri, maalimist, aga ei ole huvi. Naisest olen lahus, pool palka läheb laste kasvatamiseks ja lapsi ma vihkan, et teaksite. Miks ma nad sain üldse, no vanaema käskis. Pikalt töötasin selleks et iga nädalavahetus juua ja segi olla. ainult segi olemine on mõnus. Aga mul on plaan juba valmis. Just andsin oma lotovõidust naisele 40 miljonit eurot, las kasvatab tited üles ja teeb end teistest eitedest kõvemaks. Ülejäänud 25 miljoniga hakkan täiega jooma, üksinda, rahus. Võin vabalt end surnuks juua, muud pole vaja. Ostsin juba 10 000 euro eest esimese suurema laari viina. Juhtun kärvama ja jääb pappi järgi, siis testamendiga läheb sellest pool naisele, teine pool mõnele sõbrale, et too kah saaks teistest meestest ägedam olla.
Vot nüüd läheb joomiseks.
 
eelmisele 19. august 2019, kl 11.20
huumorimeelt pole sul ollagi, ei oleks vaja olnud nii pikka oopust siia kirja panna
 
hm 21. august 2019, kl 04.00
mina just mõtlesin vastupidi.... juua enam ei taha, ülearused miljonid jagaks just lastele.. st. naistele, kes oleks minuga nõus lapsi saama.....
 
ph. 22. august 2019, kl 00.56
No ütle nüüd lumpenit, isegi ilusasti surnuks juua ei oska. Hakkab mingit haisvat viina ostma. Kuhu jäävad konjakid, viskid jne? Vot siis alles meenutatakse, et suri väärikalt.
Äkki isegi ämm ütleb tagantjärgi, et pealtnäha mõttetu jorss kuugas poe taga ikkagi very oldi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!