Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mina olengi see, kes kõiki halvustab
 
Vihkaja 03. oktoober 2019, kl 01.52
Ma ei hakka plärama Agu Sifka kombel, sest ega mina ei tea põhjusi. Püüan olla nii aus, kui suudan aga jahh nime veel ei avalda. Võibolla nime ütlen kunagi, kui olen nii kõva mees et saan igale vastuütlejale üle tahi anda. Seni kaifin salaja seda mida ma teha tahan, nimelt mulle meeldib halvustada. Pole midagi teha sest see on mul sees. Ravimatu, ei aita ussi- ega püssirohi. Mulle lihtsalt meeldib öölda, et jou naine, sina oled mõttetu vibu, või et jou mees, sul on moll nii rõve, et sa saad olla vaid ebanormaalne. Nii ongi. Ma nimetan asju õigete nimedega sest see on kaif. Mulle meeldib see ja mulle meeldib ka see kui mulle selle eest respekti antakse. Ma ise kaa respektin mehi kes julgevad öelda mida mõtlevad. Me võime seda teha. Meil on alati õigus. Sa tuled mulle tänaval vastu, minu arvates oled paks, ja vot oledki. Pole midagi teha. Maailm oleks parem kui pakse ei eksisteeriks ja kõik oleksid kõhnad. Okei, naistel olgu suured tissid ja kannid. Naised on loodud meestele asjadeks. See on looduse seadus et meestel on õigus end nende peale rahuldada nagu ise tahavad. Mis kaifi tekitab, saab olla ainult loomulik. Seega naine, kui ma ütlen su kohta kurjasti, siis lepi sellega, ma tahan lihtsalt kaifida. Mees, kes sa ei ela normaalsete reeglite järgi, oledki väärakas. Midagi pole teha, las ma kaifin su alandamist. Sa ei joo, ei taha saada rikkaks, ei taha omada ägedaid asju, miks sa üldse eksisteerid siis, ah? Maailmas tohivad olla vaid normaalsed. Meil poleks kedagi sõimata kui ebanormaalseid ei oleks olemas. Aga meil on õigus asju muuta. Naine, sina saad vähem sõimata, kui sonksi plondiks värvid ja kenasti suhhi võtad. Siis me anname sulle raha kaa. Mees, hakka jooma, tümmi kuulama, osta normaalne auto, normaalsed firma riided. Siis oled normaalne, siis me ei anna sulle lõugsi. Tegelikult võiks naised vanuses üle 30 aasta end koju ära peita. See ett nad ringi käivad on nõme. See solvab normaalseid mehi. Meid ei koti mis neist saab. Ja vot miks peavad mehed sõitma mingite opelite ja audidega kui on olemas väga normaalse mehe autod, näitex bemm, mersu, lambo, ferrari. Bemm on ju odav kah, üsna rott mees saab sellega juba end normaalseks teha. Varastad veidi siis ostad juba kallima ägedama käru. Ma ei ütle sorry sest milleks sorritada kui see on jumala aus jutt ja ma saan selle ütlemisest kaifi. Nimetame asju õige nimega.
 
kivike 04. oktoober 2019, kl 12.30
Raske lapsepõlv? Narkar saab ka kaifi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!