Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Miks naabrid ei tereta
 
Anna 29. detsember 2019, kl 21.03
Oleme vene perekond, elame Tallinnas ridaelamus. Murrame pead, et miks eestlastest naabrid meid ei tereta? Kas selline ignoreerimine on võõraviha näide või see ongi normaalne (mitte)suhtlemine tänapäeval et nagu ela ise ja lase teistel rahulikult elada?
 
Emma 26. jaanuar 2020, kl 18.00
Eestlased väga üksteist ei teretagi
Aga võibolla nad ei salli teid, selles võib ka asi olla
 
Andre 28. jaanuar 2020, kl 03.40
Eestis on see loomulik asi, sest kõik ei salli kõiki, selline on ühiskond, ei tasu imestada. Tervitage naabreid siis mõttes, ei maksa tervitada sõnaliselt neid kes teid ei austa, see on sama mis kulda loopida lehmadele, siis on asi võrdne, igaüks jääb oma arvamusega, halb inimene jääb oma sitta ise ära seedima, ja hea inimene jääb särama oma headuses ja rõõmsameelsuses; siis kõik on õiglane! Mina olin teinud alati niimodi nendega kes ei tereta mind mina ka neid mitte. Ja kui mind keegi teretab siis mina alati teretan vastu. On vaja osata eristada inimesi kes on kes, nõnda ka suhtumine.














,
 
teemategijale 19. märts 2020, kl 17.07
vastuseks siis, olen eestlasest perekond ja mu venelastest naabrid ka mind ei tereta:b no missa teed ära, kohe mitte ei tereta; kukupikal
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!