Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Eesti mees ja Tinder
 
DeFre 13. mai 2020, kl 19.31
Kas Eesti mees on kergestisolvuv?!
Mul on väga palju tööd ja ma ei istu Tinderi valves ega alusta seetõttu ka chatti töökohal. Inimesed võiksid ikka aru saada?
Juba teine tüüp, kes mulle natuke huvi pakkus, kadus, kui ma polnud paari tunni jooksul lõuna paiku saadetud küsimusele vastata jõudnud. Olime varem natuke suhelnud ja mõlemal mõte, et võiks kohtuda.
No eelistaks küll kena eestlast nende kenade prantslaste ja itaallaste asemel, aga niimoodi on tõeliselt keeruline neid eelistada.
 
Naksik 28. aprill 2021, kl 19.41
Einoh kui solvub siis solvub. Krt temaga. Otsi mõni kes pole nii kergesti solvuv. Võibolla lootis kiiresti kokku saada ja kähku ka kepp ära teha ja siis jeehat tõmmata nagu meestel tavaliselt kombeks...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!