Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kas suhtes peaks rääkima, kellega kunagi oled deitinud?
 
Marjukas 26. oktoober 2022, kl 19.39
Kunagi enne oma mehega tutvumist käisin mõned korrad väljas ühe mehega, kellega midagi intiimset ei arenenud. Võtsin teda, kui sõpra.
Nüüd selgus, et see sama mees on minu mehe ülemus. Mul on väga armukade mees ja pole seda veel oma mehele öelnud. Mida teie teeksite? Loogika ütleb, et see oli enne ja mul polnud selle mehega midagi, samas ei taha kodus ka pingeid
did_1150232 28. oktoober 2022, kl 15.11
Seda enam, kui teie vahel ei olnud midagi siis ei tohiks see su meest üldse kõigutada kuidagi. ja isegi kui oleks olnud midagi siis minevikus oleme ju kõik enne seda õiget deitinud teistega. Kui sellise asja peale mees vihaseks saab siis järelikult pole sul õige mees :D

triinkasekamp.wordpress.com
 
Xxxõõõ 30. oktoober 2022, kl 16.22
Mees peab vahetama ülemust!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!