Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
armastust jääb üle
 
Kuum Lohe 01. november 2001, kl 15.58
Tere

Otsin abi ja häid nõuandeid järgmises küsimuses. Mul kipub armastust üle jääma. Tean, see kõlab veidralt, aga olukord lihtsalt on selline. Mul on tore tüdruk, keda ma väga armastan. Tema armastab ka mind, nii et kõik oleks nagu korras. Kuid samal ajal on mul sarnased tunded ka mitme teise naise vastu. Ning see pole tavapärane, armukese-tüüpi-salakirg, ei, ma armastan ka teisi naisi täiesti siiralt ja omakasupüüdmatult. Hea meelega võtaksin nad kõik enda juurde elama, sest ülal suudaksin neid pidada mingi probleemita. Siiski pelgan, et haaremikultuur on meie ühiskonnale võõras ja mul võib sellega seoses probleeme tulla. Kuid vaid ühele naisele pühenduda ma ei oska. Ja salatseda oma suhetes ka ei tahaks, kuigi olen selleks sunnitud, sest kõik mu naised on üsna armukadedad. Olen päris pigis, sest hiljuti kohtasin järjekordset naist, kellega sooviksin taas kohtuda. Mida teha?
 
mohamed 01. november 2001, kl 20.23
Tule Eesti Esimese Islamipartei asutajaliikmeks :))
Mul sama rõõm - võin veendunult kinnitada, et armastan kahte naist ja meie ühiseid lapsi igati võrdselt ja omakasupüüdmatult!
Naised, saatanast, ei taha sellest ainult aru saada, et mõnel mehel kohe on selline suur süda. Oma isikliku kogemuse läbi arvan, et armastada mitut inimest samaaegselt on täiesti võimalik. Edu meile!
 
kirjaneitsi 01. november 2001, kl 21.09
ära muretse lilleke ka nendel armukadedatel naistel jääb armastust kindlapeale üle võid kindel olla et sarnased leiavad sarnase
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!